top of page

Seuraavan tapahtuman suunnittelua

Updated: Oct 18, 2019EDIT 15.10.: Lista on nyt lopullisessa muodossaan. Jatkakaa hahmojen "varailua", jotta tilanne pysyy selkeänä eikä hahmojen nykyisessä statuksessa mennä sekaisin.


EDIT 06.10.: Tapahtuma on nyt alkanut, ja aloitustarinat on saatu kirjoitettua. Nyt jokainen saa kirjoittaa haluamiensa hahmojen kuolemasta omaan tahtiinsa. Kun olette hahmon kuolemasta kirjoittaneet, ilmoittakaa siitä tänne/ vieraskirjaan, jotta kukaan muu ei enää kirjoita samasta hahmosta! Jo kuolleet hahmot merkitsen listaan punaisella. Muiden hahmojen nimien perässä on sulkeissa sen ropettajan nimi, joka hahmon on "varannut". Karsin vielä lähipäivinä tuota listaa hieman, joten kirjoitelkaa nyt alkuun vaikka vain "omista" hahmoistanne / kysykää chatissa, voiko jostain hahmosta kirjoittaa.

EDIT 14.9.: Tapahtumaa saa nyt pikkuhiljaa aloitella. TapahtumaLista pysyy tässä koko tapahtuman ajan ja pyrin päivittelemään sitä sen mukaan, kun kissoja kuolee. Saatte siis yhä ilmoitella kommentteihin, jos haluatte jonkun hahmoista säästää. Jos kommenttien kanssa on ongelmaa, ilmoittakaa vieraskirjaan. Listassa punaisella kirjoitetut hahmot siis kuolevat ensimmäisinä, eivätkä muut saa vielä toistaiseksi aiheesta kirjoittaa. "Kierroksen" aloittaa Tuuliklaani. Uhreina ovat Saarnipentu ja Luotopentu, ja tästä kirjoittaa Aurinkokajo Saarnipennulla. Seuraavana on Jokiklaani. Tälle ei ole vielä ilmoittautunut kirjoittajaa, ja ehdotankin ensimmäisiksi uhreiksi Sumusilmää ja Omenatäplää. Jos joku tästä haluaa kirjoittaa, ilmoittakoon minulle chatissa. Muussa tapauksessa kirjoitan oletettavasti siitä itse. Tieto puumasta kantaa jollain tavalla myös klaanin korviin (Tuuliklaani ei puolestaan tiedä koko totuutta kahden pentunsa kohtalosta). Jokiklaanin jälkeen vuorossa on Myrskyklaani. Ensimmäinen uhri on Pihkatassu, ja kirjoitan tästä itse. Tieto puumasta kantaa myös klaanin korviin.

Viimeisenä on vuorossa Varjoklaani. Tällekään ei ole ilmoittautunut kirjoittajaa, joten ehdotan ensimmäiseksi uhriksi Vesiturkkia. Klaani kuittaa kollin ensin kadonneeksi, sillä puuma vei hänet mukanaan, mutta löytävät pian taistelun jäljet ja joutuvat toteamaan, että jokin on tappanut soturin. Syyllistä he eivät saa toistaiseksi tietää.

Erakot saavat kirjoittaa puumasta heidän asuinpaikastaan riippuen: Korkokivillä asuvat voivat kirjoittaa Tuuliklaanin jälkeen, Jokiklaanin reviirin takana asustavat Jokiklaanin jälkeen jne. Puuma siis kiertää metsäreviirit läpi järjestyksessä. Tästä järjestyksestä ei tule poiketa. Esimerkiksi Myrskyklaanin tarinaa ei saa julkaista ennen kuin sekä Tuuliklaanin että Jokiklaanin tarinat ovat kirjoitettu. Erakoiden tarinoita ei tarvitse ottaa sen suuremmin huomioon. Kun ensimmäinen "kierros" on käyty, saa tarinoita kirjoitella rennommin, mutta pitäydytään nyt toistaiseksi tarkemmassa "aikataulussa". 


Vastoinkäymiset palaavat jälleen klaanien keskuuteen: metsässä alkaa kuljeksia yksinäinen puuma, joka kylvää kauhua klaanien keskuuteen ja harventaa niiden rivejä. Puuma on sukua niille puumille, joiden vuoksi klaanilaiset aikoinaan joutuivat muuttamaan järvelle. Nyt tämä kyseinen puuma on palannut sukunsa reviirille nälän ajamana, ja havaitsee, että täällähän riittää ruokaa - klaanikissoja on vaikka muille jakaa.


Puuma siis tappaa klaanilaisia myös syödäkseen. Yleensä sen tielle osuvasta joukosta yksi joutuu ruuaksi, loput puuma joko tappaa tai jättää kitumaan. Lisäksi puuma vie ruuaksi joutuvan pesälleen, ei aloita ateriointia tappopaikalla. Hahmojen traumatisointi toverin syödyksi tulemisen todistamisella joudutaan siis tällä kertaa jättämään :3 Puuma ei ole alkuun erityisen hyökkäävä: se ei varta vasten saalista kissoja, vaan tietää, että törmää heihin ilman sen suurempaa työtäkin. Tielleen osuvien kissojen kimppuun puuma käy epäröimättä.


Puumasta muodostuu metsän kissoille todellinen ongelma: se on liian suuri tapettavaksi kynsin, vaikka sen kimppuun käytäisiin koko klaanin voimin. Puuman nahka on liian paksu, joten kissojen kynnet eivät yllä viiltämään eläimen lihaskudosta, vaan klaanilaisten iskut jäävät harmittomiksi pintanaarmuiksi. Se ajaa kissat ahtaalle, tappaa monia, ja vammauttaa lukuisia. Kissat eivät pääse siitä eroon pitkään aikaan.


Tähän väliin nootti puuman "luonteesta": Tämä peto ei vastaa täysin oikean elämän puumaa. Sen piirteitä on korostettu ja liioiteltu, jotta siitä aiheutuisi oikeasti todellinen ongelma klaaneille. Älkää siis takertuko pikkuseikkoihin, jotka eivät täsmää oikean elämän kanssa ~ Puuman haju vastaa vuoriston raikkauden ja haaskan sekoitusta, joka jo yksinään riittäisi pelästyttämään herkimmät kissat. Se on huomattavasti koiria suurempi, torahampainen eläin, jonka tassut ovat nuoren oppilaan kokoiset. Ei ole siis pienintäkään mahdollisuutta, että kissat saisivat sen itse kynsin ja hampain hengiltä.


Puuma kiertää aluksi jokaisen klaanin reviirin läpi. Klaanikissat luulevat hetken aikaa, että kyseessä oli vain ohi kulkenut peto. Rajapartioiden keskustelujen myötä kuitenkin ilmenee pian, että muillakin klaaneilla on menetetty jo kissoja tälle pedolle, ja ongelma onkin toivottua laajempi. Klaaninvanhimpien tarinoiden kautta myös selviää vihollisen identiteetti: nykyiset klaanikissathan eivät ole ikinä puumaa nähneet.


Tämä johtaa siihen, että monia kissoja tulee kuolemaan tapahtuman aikana. Alta löytyykin jo metsäpalon suunnittelusta tutun näköinen lista, jolta löytyvät ne hahmot, joita minä ehdottaisin joutumaan puuman uhreiksi. Pyydän anteeksi jo etukäteen sitä, että listalla on sellaisia hahmoja, joista olette jo minulle maininnut "tapattamiseen" liittyen. En kuitenkaan millään muista kaikkia mainintoja, joten pistän kaikki mahdolliset hahmot nyt tähän ensimmäiseen listaan. Ilmoita kommenteissa, jos haluat säästää jonkun listalla olevan kissan. Jokaisesta klaanista on kuitenkin vähennettävä hahmoja, joten pyytäisin teitä miettimään tarkkaan, ennen kuin pelastatte jonkun hahmon tältä listalta. Perusteluja ei kuitenkaan tarvitse kertoa kommentissa. Jos listalle jää todella paljon hahmoja, karsin niitä kyllä itse, koko klaania ei ole surman suuhun joutumassa :') Puuman ensimmäiset uhrit on kirjoitettu punaisella, eikä kyseisessä klaanissa saa mainita puumasta ennen kyseisen kissan kuolemaa (poikkeuksena tietenkin erakot). Jos kissaa ei ole ilmoitettu, saa sitä ehdottaa kommenteissa.


Lista on tässä vähintään viikon, ennen kuin tapahtumaa aloitellaan, joten saatte rauhassa miettiä vastuullanne olevien hahmojen kohtaloa.


Eli: Jos et halua, että listalla mainittu hahmo kuolee, mainitse hahmon nimi kommenteissa. Jos sinulla on joku lisättävä "uhrilistalle", ilmoita siitäkin kommenteissa.


Myrskyklaani:

Varjokynsi (Aurinkokajo)

Pujopilkku (Zare)

Tuikeaskel (Kultis)

Hiekkakynsi (Kurre)

Leutosielu

Varjoviilto (näillä näkymin Zare)

Valkoaskel (Höyhensiipi)

Liekkiraita (Aurinkokajo)

Kirpunloikka (Höyhensiipi)

Tähtitassu/-tuike

Spiraalitassu/-säde (Zare)

Pihkatassu


Jokiklaani:

Takiaistähti (Loput henget, kuolee kokonaan. Varjolehti)

Mustahäntä

Järvimieli

Tuhkaviiksi

Lehmusmyrsky

Suoraita

Omenatäplä

Uikkusiipi

Sihuloiske (Rölli)

Muurahaismarja

Sumusilmä

Ahvenpuro (Zare)

Kanitassu/-loikka (Pahvilaatikko)

Juuritassu/-kylki


Tuuliklaani:

Hiirikuono (Aalto)

Kielolumi

Kukkavirta

Hallalaikku

Lämpökatse

Savuturkki

Liljamieli

Riikkirinta

Korrehäntä (Lasipallo)

Minttutassu

Luotopentu

Saarnipentu

Varjoklaani:

Piiskatähti (kaksi henkeä, Lasipallo)

Metsäsielu

Kekälekukka

Pimeävarjo (Lasipallo)

Tomusydän

Unikkovirta

Vesiturkki

Aamutoive

Pakkashuuru

Hallatuuli

Susikaiku (Lasipallo)

Saniaishehku

Virtapyörre

Hunajakynsi (Lasipallo)

Kalmasydän (Lasipallo)

Kallalilja (Lasipallo)

Oliivitassu

Palotassu


Muut:

Ryo (Zare)

Vadim (Aurinkokajo)

Huurreruusu

Roihu

Kipinämyrsky (Aurinkokajo)

Toby (Zare)


88 views6 comments

Recent Posts

See All

Huhtikuun kokoontuminen

Klaaneissa on tapahtunut paljon, joten kokoontuminen on tullut taas pitkästä aikaa aiheelliseksi. Kokoontumisesta saa kirjoittaa 19.5. asti. Kokoontumisen aloittaa Kuuratähti, jo senkin takia että

Elokuun kokoontuminen

Pienen tauon jälkeen taas kokoontumiseen lähtijöitä. Kokoontumisesta saa kirjoittaa 10.9. asti. MYRSKYKLAANI Hallatähti Sulkamyrsky Särkkäviiksi Ukkoskynsi Mäyräleuka Tyrnitassu Pakkastassu Kuparita

Maaliskuun kokoontuminen

HUOM! Etusivun erotusuhka on päivitetty, joten käväisehän katsomassa, ettei oma hahmosi ole listalla! Tämän kuun kokoontumisesta saa kirjoittaa 10.4. asti. Kokoontuminen sujuu tavalliseen tapaan, mut

6 Comments


Rölli
Rölli
Oct 21, 2019

Varaisin myös Joen Suoraidan menehtymisestä kirjoittamisen :3

Like

Rölli
Rölli
Oct 19, 2019

Oikeastaan Hallalaikku Tuuliklaanista olisi kiva, jos hän ei kuolisikaan :,3

Like

Poistaisin listalta Ukkoskynnen ja Untuvapilven Myrskystä, mutta lisäisin sinne Kirpunloikan.

Like

Murhalistalle voi heittää:

Hunajakynnen

Kalmasydämmen

Kallalilja


Toivon että saan itse kirjoittaa näistä, Eivät tule kuolemaan ihan paikoin mutta tapahtuman aikana jos tämä kerran oli pitkäaikaisempi tapahtuma

Like

sopii muuten mutta toivoisin että Tuhkaviiru, Liekkikäpälä ja Ora säilyisivät sillä niillä on merkittävä rooli seuraavassa isommassa tarinassani. Hahmoistani Warui on ainakin kuolemassa pian joten se tasapainottaa ehkä vähän tilannetta?

Like
bottom of page