top of page

Seuraavan tapahtuman suunnittelua

Updated: Jul 5, 2020

Olisi jälleen aika mietiskellä seuraavaa hulabaloota klaanien keskuuteen. Discordin puolella olevat tästä jo tietävätkin, ja toivottavasti osaan selittää tässä koko juonikuvion niin, että myös asiasta ensimmäistä kertaa kuulevat pääsevät kärryille. Teen myöhemmin erillisen postauksen, johon päivitän tapahtuman kulkua, jotta jokainen pysyy kärryillä siitä, missä vaiheessa mennään.


Tapahtuman ydin on ennustuksessa ja Myrskyklaaniin liittyvässä erakossa, joka klaanin luottamuksen ansaittuaan alkaa terrorisoida kaikkia klaaneja. Sitä ennen kuitenkin tapahtuu liuta muita asioita, jotka nyt listaan aikajärjestyksessä mahdollisimman tarkkaan:


1. Tavitähti menettää hiljalleen järkensä. Ylihuolehtivaisuus ja menetyksien kokeminen saavat hänen järjenjuoksunsa sumenemaan, eikä hänestä lopulta ole johtamaan klaaniaan. Tällä hetkellä Tavitähti on poissaolevan oloinen, mutta toimii silti normaaleissa tehtävissä. Minä vien tätä "kehitystä" eteenpäin, lopulta siihen pisteeseen, että Tavitähti jättää käytännössä kaikki tehtävänsä Hallakasvon harteille. Kokoontumisissa muut klaanit pistävät poissaolevan käytöksen iän ja väsymyksen piikkiin, sillä onhan Tavitähti jo varsin iäkäs. Varmistathan minulta, jos haluat mainita Tavitähden kummallisesta käytöksestä tarinassasi, muttet ole varma, missä "vaiheessa" järjenmenetystä hän on.

2. Piiskatähti ja Riekomieli muuttuvat aggressiivisemmiksi muita klaaneja ja erakoita kohtaan. He havittelevat valtaa muidenkin klaanien keskuudesta, mutta jättävät toistaiseksi aikeensa uhittelun tasolle. Varmista Lasipallolta, missä vaiheessa kaksikon edesottamukset menevät, jos haluat heistä mainita tarinassasi.


3. Myrskyklaanissa kuohuu, kun kokenut soturi todetaan petturiksi ja hänet karkoitetaan. Kurre saa ajoittaa tämän vaiheen tarkemmin. Karkoituksen jälkeen Tavitähti käytännössä katsoen vetäytyy tehtävistään päällikön pesään. Myrskyklaanista tulee entistäkin haavoittuvaisempi, ja muutkin klaanit alkavat huomata, että jotain on todella meneillään.


4. "Uhka" liittyy Myrskyklaaniin. Uhalla tarkoitetaan tapahtuman selkärankaa, klaaniin liittyvää erakkoa. Tavitähti hyväksyy klaaniin kenet tahansa mielenkiinnottomuutensa vuoksi, joten "uhka" saa ongelmitta liittyä klaaniin, saaden soturinimekseen Kuilukynsi. Hänestä tulee nopeasti suosittu, sillä hän osoittautuu varsin luotettavan oloiseksi ja taidokkaaksi. Kuilukynttä ropettaa Aurinkokajo.


5. Sekaveriviha alkaa nostaa näkyvästi päätään etenkin Myrskyklaanissa ja Varjoklaanissa - Myrskyklaanissa nyt, kun Tavitähti ei pidä kuria yllä ja tilanne on muutenkin sekainen, ja Varjoklaanissa, kun Piiskatähti itse alkaa olla entistä aggressiivisempi ulkopuolisia kohtaan.


6. Tuuliklaani havaitsee Myrskyklaanin haavoittuvuuden ja muutamat sotureista alkavat ylitellä rajoja (osa nojautuen Jokitähden taannoiseen urotekoon - "olette meille velkaa, joten meillä on oikeus saalistaa teidän puolellanne rajaa"). Tästä syntyy muutamat kahakat, mutta Vaahteratähti (ja Myrskyklaanin puolelta lähinnä Hallakasvo) pistävät pisteen tälle nopeasti. Tilanteesta ei synny uhreja, mutta kahden klaanin välit kiristyvät selvästi.


7. Varjoklaani käyttää Tuuliklaanin ja Myrskyklaanin kiristyneitä välejä hyväkseen ja alkaa hyökkäillä muihin klaaneihin saadakseen reviiriä ja osoittaakseen voimaansa. Lasipallo saa päättää hyökkäysten laajuuden ja vakavuuden. Hyökkäykset tuovat kuolonuhreja jokaiseen klaaniin, mutta erityisesti Varjoklaaniin.


8. Lumikuono ja Mesikukka saavat pentueen. Kaksikon suhde ei tule vielä klaanien tietoon, vaan Mesikukka kasvattaa pennut Myrskyklaanissa (ellei Varjolehti toisin halua). Pentuja tulee kolme, ja heillä on tärkeä osa tapahtumaketjussa: he ovat tulevan ennustuksen kissat, jotka pelastavat klaanin vihan kierteestä. Pentuja ropettavat Varjolehti, Lasipallo ja Kultis.


9. Tavitähti ja Piiskatähti kuolevat joissain näillä main, kukin omalla tavallaan (kirjoittajina minä ja Lasipallo). Valta vaihtuu sekä Myrskyklaanissa että Varjoklaanissa, ja näin ollen Myrskyklaanin tilanne rauhoittuu hetkeksi. Riekomieli/-tähti pitää kuitenkin Varjoklaanin yhä varoitustilassa, ja nokittelee joissain määrin muille klaaneille etenkin puoliverisistä.


10. Varjoklaanin ja Myrskyklaanin parantajat saavat ennustuksen:

"Yksi ulkopuolinen uhkaa

verta tiedoillaan vuodattaa

vain sekaverinen voi vastaan laittaa

ja rauhan palauttaa"

Sekaveriviha ja muut konfliktit laantuvat pikkuhiljaa, kun klaanit keskittyvät ratkaisemaan ennustusta. Ennustus kuitenkin aiheuttaa myös kuohuntaa klaanien sisällä: kuka on tämä ulkopuolinen, ja kuka on ennustuksen sekaverinen? Ulkopuolisella viitataan siis Kuilukynteen, mutta Myrskyklaani ei tätä helpolla hoksaa, sillä Kuilukynteen on siinä vaiheessa ollut jo kauan klaanissa ja hän on todella suosittu. Hän toimii tarkkaan salassa, eikä kukaan oikein löydä mitään epäilyttävää hänestä. Parrasvalot tässä asiassa vievätkin muut erakkosyntyiset, ja erityisesti hiljattain Myrskyklaaniin liittynyt Elysia; hän kun on todistetusti menneisyydessään terrorisoinut klaaneja. Ennustuksen "sekaverinen" viittaa kolmeen kissaan, Lumikuonon ja Mesikukan pentuihin. He ovat tässä vaiheessa oletettavasti jo oppilaita, eivätkä itse edes tiedä sekaverisyydestään.


11. Tästä eteenpäin tapahtumat ovat vielä auki, mutta juonena on se, että ennustuksen kissat paljastavat jollain tavalla Kuilukynnen juonittelun ja joko karkottavat tai tappavat tämän. Paljastuu, että Kuilukynnen motiivi terrorisoida klaaneja kumpuaa hänen juuristaan: Kuilukynsi on Myrskyklaanin entisen soturin Virheaskeleen poika, jonka Virheaskel kasvatti katkeruudessaan vihaamaan klaaneja.


Sellaista sekasortoa olisi luvassa. Ainoa kuvioista melkein kokonaan ulkopuolella pysyvä on Jokiklaani, koska sinne on tulossa aivan omat kuvionsa lähiaikoina ;)


Kommentit, mielipiteet ja kaikki muukin on tervetullutta!

10 views0 comments

Recent Posts

See All

Huhtikuun kokoontuminen

Klaaneissa on tapahtunut paljon, joten kokoontuminen on tullut taas pitkästä aikaa aiheelliseksi. Kokoontumisesta saa kirjoittaa 19.5. asti. Kokoontumisen aloittaa Kuuratähti, jo senkin takia että

Elokuun kokoontuminen

Pienen tauon jälkeen taas kokoontumiseen lähtijöitä. Kokoontumisesta saa kirjoittaa 10.9. asti. MYRSKYKLAANI Hallatähti Sulkamyrsky Särkkäviiksi Ukkoskynsi Mäyräleuka Tyrnitassu Pakkastassu Kuparita

Maaliskuun kokoontuminen

HUOM! Etusivun erotusuhka on päivitetty, joten käväisehän katsomassa, ettei oma hahmosi ole listalla! Tämän kuun kokoontumisesta saa kirjoittaa 10.4. asti. Kokoontuminen sujuu tavalliseen tapaan, mut

Comentários


bottom of page