Uudet sivut!

Uusi Metsäketo on nyt jotenkuten valmis! Pieniä fiksauksia mm. klaanien puolella tarvitaan vielä, mutta se ei vaikuta liittyneiden elämään millään tavalla. Siksipä olettekin vapaita siirtymään Suntuubin puolelta tänne Wixiin ^^ Tarinoita ei saa enää kirjoittaa Suntuubin puolelle, mutta sivut tosiaan pysyvät siellä muuttumattomina ensi vuoden kesäkuuhun asti. Kerätkää siis siihen mennessä haluamanne tarinat yms talteen, jotta ne eivät katoa Suntuubin mukana bittiavaruuteen!


Nyt ottaisin mielelläni vastaan kommenttia uusista sivuista. Uusi vieraskirjatoiminto on melkeinpä ainoa, jolle en mahda mitään, mutta kaikesta muusta voi pistää palautetta. Ulkoasusta, toimivuudesta jne.

Ulkoasuista puheen ollen, emme todennäköisesti jatka vuodenaika-ulkoasu-systeemiämme. Täällä kun täytyy jokainen sivu tehdä erikseen uusiksi, jos ulkoasua haluaa vaihtaa ^^' Lupaan vaihdella sitä silloin tällöin, mutta neljästi vuodessa en sitä projektia tule tekemään. Siksipä teidän täytyykin olla rehellisiä nyt ja laittaa palautetta, sillä joudutte diilaamaan tämän ulkan kanssa jokseenkin kauan!


Kaikista pikkuvirheistä saa ilmoittaa, sillä olen hyvin saattanut unohtaa jotain sivuja kasatessani.

Toivotaan nyt kuitenkin, että nämä sivut olisivat suurimmilta osin teille mukavat, ja ettei niihin totuttelu veisi suhteettoman kauan!


Tervetuloa uuteen Metsäketoon!


2 views0 comments

Recent Posts

See All

Kokoontumisesta saa kirjoittaa 10.10. asti. Myrskyklaani: Hallatähti Kirsikkavirta Hohtolehti Purohäntä Hiekkaruska Kalliotaivas Kuilukynsi Nuoskaposki Kivikkotaival Vuotassu Kuohutassu Jokiklaan

Palatkaamme viimein kokoontumisienkin pariin. Kokoontumisesta saa kirjoittaa 10.8. asti. Ilmapiiri on melkein normaali, joskin sekä Tuuliklaani että Myrskyklaani ovat yhä kireitä Varjoklaania kohtaan.

Hieman päivitystä Myrskyklaanin Kuilukynsi-kuvion tilanteeseen: Niittylumo löydettiin kuolleena parantajien pesästä. Hänet oli surmattu kuolonmarjoilla sillä välin, kun parantajat olivat Kuukivellä ko