top of page
saarni.jpg

Saarnituli

 

Sukupuoli: Kolli
Klaani: Tuuliklaani
Asema: Soturi


Ulkonäkö: Saarnituli on mustavalkoinen kolli jolla on harmaanruskeat silmät. Kollin vatsa, jalat, hännänpää ja lähes koko naamat ovat valkoiset. Selkäpuoli, häntä ja pää ovat sen sijaan mustat. Naamassa hänellä on kuonoa ja otsaa pitkin kulkeva musta laikku sekä musta nenä. Nenän vieressä hänellä on myös pieni musta kauneuspilkku ja pitkät valkoiset viikset. Saarnitulen turkki on keskipitkää, ja sen alta näkyvät tiukat lihakset. Ruumiinrakenne on tyypillinen tuuliklaanilaiselle eli solakka sekä pitkäselkäinen. Kollin häntä ja jalat ovat myös pitkät ja säkäkorkeutta tuleekin lähes 30 cm. Kokonaisuudessaan Saarnituli on erittäin stereotypisen tuuliklaanilaisen oloinen. Kuva: https://fi.pinterest.com/pin/769130442603941468/

Luonne
: Saarnituli on erittäin oikeudenmukainen ja uskollinen kolli. Hän tekee klaanin hyväksi mitä vain ja pyrkii elämään soturilain mukaan. Toki häneltä löytyy myös rakastavainen sydän jonka mukaan tekee paljon päätöksiä elämässään. Hän toivookin saavansa jonain päivänä rakastavaisen kumppanin ja pentuja.  Nuorena hän kuitenkin on paljon villimpi etenkin veljensä seurassa. Luonne kuitenkin rauhoittuu hyvin paljon mitä vanhemmaksi kolli tulee. 
Saarnituli pyrkii näkemään kaikissa hyvää tai saamaan muiden hyvät puolet esille ja onkin siksi hyvää mestariainesta. Kolli korjaa kyllä myös virheet ja osaa olla tiukkakin, mutta toimii monesti muiden ja klaanin etu edellä. Saarnituli tulee toisin sanoen hyvin kaikkien kanssa toimeen ja haluaa tutustua muidenkin klaanien kissoihin, vaikka onkin aina uskollinen Tuuliklaanille. 

Menneisyys: Isä: Syrjäpolku
Emo: Kamomillaviiksi
Veli: Lehmuslaine
Sisko: Pihlajasumu

Muuta: Todella nopea juoksija ja täten myös hyvä metsästäjä. Taistelussakin pärjää, joskin nopeutensa ansiosta eikä niinkään voiman. Saarnituli on hyvää mestariainesta ja haluaisikin tulla arvostetuksi soturiksi vaikkei haluakaan klaanin johtoon. 

Toiveet: Tulla arvostetuksi soturiksi, saada kumppani ja pentuja. 

Ropettaja: Höyhensiipi


Kp: 314

bottom of page