top of page
sirppi.jpg

Sirppipentu


Soturinimi: Sirppisade
Sukupuoli: Naaras
Klaani: Tuuliklaani
Asema: Pentu

Ropettaja: Sinikko
Kp: 0

Kuva: Cats.com
Teema: -
Ääni: -

Ulkonäkö: Tumman kilpikonnakuvioinen naaras on tuuliklaanilaiseksi hieman tanakka ja voimakasrakenteinen erakkoisänsä perimän vuoksi, mutta omaa klaaninsa tarkat vaistot. Hänen paksu ja lyhyt turkkinsa on sekoitus mustaa, hunajankeltaista sekä oranssia. Vaaleampia alueita hänellä on erityisesti rinnassaan, leuassaan sekä nenässään ylöspäin kulkevan viirun muodossa muuta mustaa turkkia peittäessä vain pienten täplien tai raitojen kaltaiset muodot. Naaraalla on haaleanvihreät silmät, joiden pupillit ovat usein terävät viirut. Hänen korvansa, häntänsä ja jalkansa ovat pituudeltaan sopusuhtaiset, siis hieman lyhemmät kuin tuuliklaanilaisella tavallisesti, ja mustissa tassuissaan hänellä on nimensä mukaan sirppimäisen kaarevat ja suuret kynnet, jotka hän pitää mielellään terävinä. Naaraan nenä, viikset ja polkuanturat ovat mustat. Hän on kooltaan keskikokoinen, mutta saattaa vaikuttaa joskus suuremmalta naaraan pitäessä usein leukaansa korkealla ja häntäänsä hieman pörhistettynä.

Luonne: Naaraalla on emonsa opettamana kiivas ja vaativa luonne. Hän ei epäile puhua ääneen mielipidettään, joka ei aina ole muiden korviin kovin miellyttävä, mutta ei kuitenkaan tieten tahtoen valehtele. Vaikka hänellä on usein tiukka ja tuomitseva ilme, on naaras myös puhelias ja kiusoitteleva paikoin terävällä kielellään. Naaras pyrkii yleisesti vaikuttamaan itsenäiseltä ja itsevarmalta, mutta todellisuudessa elää vain miellyttääkseen emoaan ja pelkääkin kaikista kissoista ainoastaan tuota. Vihollisia ja vaaroja kohtaan hän onkin siis hyvin peloton. Isästään hänellä ei ole suurempaa käsitystä erakkotaustaa lukuun ottamatta, eikä hän aiheesta kysele opittuaan Okakynneltä olemaan välittämättä kolleista. Tämän vuoksi naaras myös inhoaa romanttista rakkautta, ainakin niin kauan kunnes kokee sen itse. Kollien välttely ei päde kuitenkaan hänen veljeensä, jota naaras rakastaa ainoana emonsa lisäksi. Hänen tärkeimpiin arvoihinsa kuuluu oman verisiteensä suojeleminen ja tekisikin lähes mitä tahansa oman pienen perheensä vuoksi.

Menneisyys: Naaras syntyy veljensä kanssa Okakynnelle emon ollessa riidoissa entisen kumppaninsa Mäntymarjan kanssa, eivätkä he tämän vuoksi pyri olemaan tekemisissä Mäntymarjan, Haukanlennon tai heidän pentujen kanssa.

Lähisukua:

Emo: Okakynsi
Isä: Havu
Veli: Tuhkapentu (-tassu, -tuli)
Enot: Kimalaisraita, Hakkijalka
Isänemo: Julia
Isänisä: Smaragdi (laumanimi Akira)

Muuta: Naaras ei ole nopeimmasta päästä, mutta hänellä on hyvin vahvat ja väsymättömät leuat, joilla puree helposti esimerkiksi jäniksen niskan poikki. Naaras käyttää puremistaan hyödyksi myös taistelussa, joissa saattaa riippua pitkäänkin kiinni vihollisensa raajassa tai niskassa.

Toiveet: Pitää emonsa tyytyväisenä, veljensä turvassa sekä saada osaava naaraspuolinen mestari (Hortensiahehku?). Hän haluaisi myös joskus pentuja, jotta voisi jatkaa heidän verilinjaansa.

bottom of page