Myrskyklaani ⇔ Jokiklaani ⇔ Tuuliklaani ⇔ Varjoklaani ⇔ Erakot

Tyhjyys - Klaaneihin kuulumattomat kissat

 

Rocky [Pimeyden metsä]: Suurikokoinen ja voimakasrakenteinen, ruskeatabby kolli. Katkeroitunut ja kostonhimoinen persoona, joka käyttäytyy kuin maailmanvaltias. Alyssan entinen kumppani, Elysian, Tanyan ja Hadeksen isä.

 

Toby: Suurikokoinen kolli, jonka turkki on väriltään tummanruskeaa. Jaloissa ja hännässä on hieman vaaleampaa tabbykuviota, vasemman silmän alla on samansävyinen täplä. Silmät ovat hieman oranssiin vivahtavan keltaiset. Lihaksikas ja vahva kolli, joka jakaa voimakkaita iskuja pelottavalla tarkkuudella. Ymmärtäväinen ja rauhallinen persoona, joka on järkkymättömän uskollinen laumalleen. Kuoli taistelussa puumaa vastaan.

 

Riki: Punaruskea kolli, jolla on valkoiset tassut, vatsa ja rinta. Myös toinen puoli kasvoista on melkein täysin valkoinen. Silmien yli kulkee monta pientä arpea, ja silmät ovat väriltään sameansiniset; kolli on sokea. Lyhytpinnainen kolli, joka haastaa helposti riitaa mutta pitää huolta läheisistään. Pärjää sokeudestaan huolimatta hyvin omillaankin. Asustaa hylätyssä kaksijalkalassa. Menehtyi puuman kynsiin.

Warui: Mustanruskean kirjava naaras suklaanruskeilla silmillä. Lempeä ja hiljainen kissa. Xion ja Varjoklaanin Helmitassun emo.

 

Huurreruusu: Hailakan harmaa naaras valkoisin epämääräisin viiruin ja jään sinisin silmin. Kuuliainen nuori kissa. Leikopuron tytär.

Roihu: Tuhkanharmaa naaras sinisin silmin. Taipuvainen vain seuraamaan käskyjä.
 

Ryo: Nuori hopeanharmaa, sileäturkkinen kollikissa, jolla on turkissaan musta tiikerinraitakuvio. Silmät syvänsiniset. Ilkikurinen, huoleton nuorukainen. Sirpalesydämen poika; Kuron, Rikin, Nashin, Lucyn ja Olivian veli. Ei osaa asettua aloilleen, vaeltajatyyppiä kun on. Joutui puuman tappamaksi.

 

Huuhkajakynsi [Pimeyden metsä]: Huuhkajakynsi on suurikokoinen kolli. Hänen turkkinsa on tumman kilpokonnakuvioinen, ja aina takussa. Entinen Tuuliklaanilainen, mutta karkasi erakoksi kun tajusi että oli Myrskyklaanilaisen Täpläsiiven tulevien pentujen isä. Ajatteli että pääsisi Tähtiklaaniin jos tappaisi tyttärensä Kipinäkyrskyn, mutta tilanne kääntyikin niin että Kipinäpyrsky tappoi hänet. 

Alyssa: Tumma kilpikonnakuvioinen naaras pitkällä turkilla. Silmät ovat kirkkaan keltavihreät. Todella lempeä ja huolehtivainen naaras. Rockyn entinen kumppani, Elysian, Tanyan ja Hadeksen emo. Elysia tappoi emonsa katkeroiduttuaan tälle Rockyn valheista johtuen. 

 

Leikopuro: Pienehkö hopeamusta naaras vaaleilla tiikerinraidoilla. Silmät moniväriset, sinisen sävyiset. Kunnianhimoinen, entinen Varjoklaanin kissa. 

Korppihäntä: Mustaturkkinen kolli. Oikea korva on valkoinen, ja valkoista väriä kulkee hieman oikean silmän kohdallekin. Pistävänvihreät, ilkeät silmät. Korppihäntä syntyi Myrskyklaaniin Kärppälumolle ja Niemiviikselle. Hän oli paljon veljeään Susiturkkia heikompi, ja joutuikin sen takia kiusatuksi. Kiusaaminen sai Korppihännän katkeroitumaan, ja hän pyhitti loppuelämänsä kostolle. Hän aikoi tehdä Myrskyklaanista vahvan ja yhtenäisen, muttei kaihtanut alhaisia keinoja kunnian saavuttamiseksi. Hän sai Säröpoltteen kanssa kaksi pentua, Virheaskeleen ja Sirkkatassun, mutta kaksikon arki oli kaukana onnellisesta; Korppihäntä pahoinpiteli Säröpoltetta, pitäen tämän näin tahtonsa alaisena ja täysin käpälissään. Korppihäntä oli yksi niistä kissoista, jotka usuttivat Varjoklaanin Myrskyklaanin kimppuun. Korppihäntä surmasi taistelun sekamelskassa tyttärensä Sirkkatassun, koska koki tämän liian heikoksi ollakseen Myrskyklaanin kissa. Korppihäntä karkotettiin taistelun jälkeen, mutta hän jäi vainoamaan läheisiään. Hän lyöttäytyi yhteen muutaman erakon kanssa, ja palasi pitkän tauon jälkeen terrorisoimaan Myrskyklaania, onnistuen surmaamaan silloisen kokeneen soturin Suistohaukan – joka sattui olemaan myös Korppihännän isovaari. Hän onnistui myös murtamaan Säröpoltteen elämänhalun lopullisesti, syösten naaraan masennukseen ja tyhjyyteen. Loppunsa kolli kuitenkin koki juurikin kumppaninsa kynsien kautta; kaksikko törmäsi toisiinsa metsäpalon aikana, ja Säröpolte päätti pistää oman henkensä hinnalla Korppihännän elämälle pisteen. Asustaa tekojensa vuoksi Pimeyden metsässä.

Aly: Siniharmaa, hopeanharmailla juovilla varustettu naaras. Hyvin pienikokoinen, lyhytturkkinen kissa. Vasen silmä on vaalean keltavihreä, oikea keltainen. Pienestä koostaan huolimatta lihaksikas ja vahva. Älykäs ja herkkä kissa, joka on hyvin elämäniloinen ja energinen. Takeon ja Lilianin tytär, Lokin sisar. Nousi lauman johtoon veljensä rinnalle yhdistäessään oman laumansa veljensä lauman kanssa, mutta koki pian loppunsa Lokin luutnantin Trishan kynsien kautta; Trisha päätti mustasukkaisuutensa vuoksi surmata Lokin läheiset kissat, ja hänen kohteekseen valikoituivat Aly ja hänen neljä pentuaan. Pennuista vain Kara – myöhemmin Orapihka – jäi henkiin.

Varis: Myrskyklaanisyntyinen kolli, jonka turkki on pääosin tuhkanharmaata. Ainoa poikkeus on vasemmassa takajalassa oleva valkoinen pilkku, sekä kasvoissa olevat mustat juovat. Silmät ovat harmaansiniset, ja ne karsastavat hieman. Tästä huolimatta Varis näkee normaalisti. Hiljainen ja ujo kissa, joka ei toivo pahaa kenellekään. Alppiruusun ja Fenkolikynnen poika, Mustikkaraidan veli. Ei kokenut oloaan kotoisaksi klaanissa vanhempiensa lähdettyä, joten seurasi heitä jo oppilasikäisenä. Lähdöstä tietävät totuuden vain Suistohaukka, Lumikkotaival ja silloinen päällikkö Kirkastähti – muut luulevat ketun tappaneen hänet. Tällä valheella Varis halusi tehdä eron helpommaksi veljelleen Mustikkaraidalle. Liittyi Lokin laumaan. Sai surmansa metsäpalon aikana hengitettyään liikaa savua, mutta ehti tavata ainoan jäljellä olevan sukulaisensa; Niemiturkin, Mustikkaraidan pojan.