top of page
tuhka.jpg

Tuhkapentu


Soturinimi: Tuhkatuli
Sukupuoli: Kolli
Klaani: Tuuliklaani
Asema/Ikäluokka: Pentu

Ulkonäkö: Tuhkatulen karva on mustaa ja ohutta eikä todella pidä häntä lämpimänä talvella. Karva on silkkisen pehmeää ja lyhyttä, ja yleensä aivan sekaisin. Karva ei kuitenkaan ole likaista vaan puhdasta, vaikka ei olekaan nätisti kehon suuntaista. Todella pitkät jalat saavat kollin näyttämään hassulta, mutta kontrolli raajoista on hyvä. Tassut ovat jalkoihin verrattuna normi kokoiset, mutta muihin kissoihin verratessa normaalia isommat. Tuhkatulen häntä on omituisen lyhyt kun ottaa huomioon kissan korkeuden, mutta se ei onneksi vaikuta liikoja kollin tasapainoon. Tuhkatuli on 30 cm korkea ja painaa noin 4kg, johtuen tämän sirosta rakenteesta.
Tuhkatulella on suuret korvat, jotka sojottavat miltei suoraan ylöspäin. Hänen silmänsä ovat keltavihreät, aivan kuten vanhempiensakin. Hänen kuononsa on täysin musta, eikä punaisesta väristä näy häivähdystäkään.

Luonne:
“Hei! Minä olen Tuhkatuli, yksi nopeimmista Tuuliklaanin sotureista. Olen todella lojaali klaanilleni ja vaikken olisikaan on todella epätodennäköistä että lähtisin. Muut klaanit ovat niin...inhottavia, jos ymmärrät. Koen olevani yksi parhaista sotureista Tuuliklaanissa, eikä mielipidettäni voi hetkauttaa. Suojelen perhettäni niin kauan kun he pysyvät puolellani ja koen rohkeuden olevan yksi tärkeimmistä luonteenpiirteistä mitä kissalla voi olla.”
    Tuhkatuli on luonteeltaan vitsaileva ja energinen. Hän todella on ekstrovertti ja toimii usein ennen kuin miettii toimintansa lopputuloksia. Kollin mieli toimii siis “ajattele -> tee -> mieti” tyylillä. Kollilla on tapana vitsailla kaikesta ja hän saa klaanitoverinsa nauramaan helposti vitseilleen, oli kyse mistä vain. Hän hymyilee usein myös itsekin, joko omalle tokaisulleen tai toisen kissan epäonnistumiselle. Tuhkatulella on tapana korjata virheensä matkanvarrella eikä pysähtyä niiden ääreen liian kauaksi aikaa. Kollia ei riskit haittaa ja hän on aina ryntäämässä tappeluun pää kolmantena jalkana.
    Tuhkatuli on todella suojelevainen perhettään kohtaan, ja on rohkeutensa takia aina valmis paljastamaan kyntensä. Kolli ei kuitenkaan hallitse tunteitaan täysin, jolloin viha voi kohdistua vääräänkin suuntaan. Tunteista puhuminen tekee soturin olon epämukavaksi, sillä hän ei koe tunteiden olevan tärkeitä. Tuhkatuli voi olla hiukan liian rehellinen väärissä tilanteissa, ihan kelle tahansa. Kärsivällisyyttä löytyy soturilta huonosti, eikä empatia kyky ole mikään vahvin luonteenpiirre hänellä.

Menneisyys:
Syntynyt Okakynnelle ja Havulle Tuuliklaaniin.

Emo: Okakynsi
Isä: Havu
Sisarukset: Sirppipentu (naaras)

Muuta:
- Todella nopea juoksija
- Joutuu usein vaarallisiin tilanteisiin
Toiveet: Mestari toivetta ei ole, tulevaisuudessa olisi kiva saada tälle kumppani & pentuja.

Ropettaja: Jode

Kp: 0

bottom of page