top of page
TULVA.jpg
Untitled325_20231113233951.png

Tulvayö


Sukupuoli: Naaras
Klaani: Jokiklaani
Asema: Parantaja


Ulkonäkö: Tulvayö on sopusuhtainen, solakka kissa, jonka turkki on keskipitkää ja ohutta. Turkki on suurimmaksi osaksi mustaa, mutta siitä löytyy myös laajalti valkoista. Naaraan kaulus, rinta, vatsa ja hännänpää ovat valkoiset, samoin kuin jokaisessa jalassa yli polvien yltävät ”sukat”. Tulvayön kasvot ovat suurimmaksi osaksi valkoiset; mustaa on vain vähän yli puolet kasvojen vasemmasta puolesta. Naaraan korvat ovat puoliksi mustat, puoliksi valkoiset. Hänellä on leuassa musta läikkä, samoin kuin oikeassa etutassussa. Musta väri on ennemmin sinertävään kuin ruskeaan taittuvaa; jos naaras siis on suorassa auringonvalossa, näyttää turkki enemmän siniharmaalta kuin rusehtavalta. Tulvayön silmät ovat syvän sähkönsiniset, joskin ne saattavat hämärässä näyttää melkein mustilta. Silmistä ei voi tulkita naaraan oikeita tunteita, vaan hän pitää niissä tyynen, jokseenkin pehmeän katseen, joka ”sopii” hyvin parantajalle. Hänen nenänpäänsä on musta, samoin kuin polkuanturat. Tulvayö pitää turkkinsa huolitellun näköisenä ja virheettömän puhtaana. Naaras on itse asiassa varsin sievä ja viehättävä.


Luonne: Tulvayö on tyyni ja harkitsevainen kissa, joka ajattelee ennemmin järjellä kuin sydämellä. Voisi melkein sanoa, että naaras on jokseenkin tunnekylmä. Hän ei tee hätiköityjä päätöksiä, ja onkin varsin taitava ja tarkka parantajan työssään. Klaani on naaraalle kaikki kaikessa, eikä yksilö mene ikinä kokonaisuuden edelle. Tulvayö elää klaanilleen ja tekee mitä vain pitääkseen sen mahdollisimman vahvana. Hän ei kiinny helposti eikä oikeastaan osoita kiintymystä edes vanhempiaan kohtaan, vaikka näitä kunnioittaakin. Naaraan luonne kiteytyy hyvin hänen ääneensä: hänen puheensa on soljuvaa, rauhallista ja tasapaksua, suorastaan unettavan rauhoittavaa. Hän korottaa ääntään vain, jos hänen on kutsuttava jotakuta, mutta muuten hän vaikuttaa muissa maailmoissa olevalta puhuessaan. Hänestä ei yksinkertaisesti saa mitään irti, mutta työssään hän on loistava, joten hänestä muodostuu varsin pidettykin kissa.


Menneisyys: Nopsaraidan ja Taivalruskon tytär, Tummatuohen ja Viimakynnen pentuetoveri. Tulvapentu kiinnostui jo pienenä parantajan polusta, eikä ole osoittanut kiinnostusta soturien tehtäviä tai klaanin puolesta taistelua kohtaan.


Muuta: Vaikka Tulvayö onkin hyvin omistautunut tehtävälleen parantajana, poikkeavat hänen näkemyksensä normeista suuresti. Naaras ymmärtää pitää kyseiset näkemykset ja toimintansa salassa, sillä hän tietää, ettei niitä hyväksyttäisi. Näihin ”näkemyksiin” käytän myös tällä hahmolla erikoislupani, ja ne avautuvat kyllä tarinoiden myötä ;3

Toiveet: Palvella parantajana hyvin ja pitää Jokiklaani vahvana.


Ropettaja: Zare
 

Entinen mestari: Sahramiloiste
 

Kp: 792

bottom of page