top of page
varis.png

Varisviima

 

Sukupuoli: Kolli
Klaani: Varjoklaani
Asema: Soturi

Ulkonäkö: Suurikokoinen ja aika lihaksikaskin kolli, jota on kehuttu komeaksi. Turkki on ohutta, sileää ja pehmeää. Ei siis pidä hyvin lämpöä lehtikadon pakkasissa, eikä Varjoklaanin reviirin läpi kulkevan kylmän pohjoistuulen riepottelussa. Mutta lihaksikas ruumiinrakenne näkyy hyvin ohuen turkin alta, joten Varisviima kestää mielellään kylmät kelit, jos vastikkeena pystyy näyttämään suuremmoiselta klaanitovereidensa katseiden alla. Vaikka kolli on suuri ja lihaksikas, hän on silti solakka liikkeissään. Omaa kirkkaansiniset silmät. Turkki on väriltään savunharmaa, miltei musta. Käpälät, rinnus ja suun- sekä silmienympärys ovat astetta vaaleammat. Häntä on pitkä ja ohut. Kollilla on kirkkaanvalkeat, pitkät kynnet. 

Luonne: Itsepäinen oman tiensä kulkija, jonka mielipiteitä ei noin vain saa muutettua. Hyppäisi mielummin kaivoon, kuin sanoisi ääneen olleensa väärässä tekojensa ja mielipiteidensä kanssa. Hyvin itsenäinen kissa, joka nauttii mielummin omasta seurastaan kuin muiden. Osallistuu kuitenkin klaanin arkeen, vaikka suorittaisi vaaditut tehtävät mielummin yksin kuin partioissa. On rauhallinen ja kylmä. Ei juurikaan saa tunnekuohuja mitkä näyttäisi muille, vaan käsittelee asiat oman päänsä sisällä. Positiivisia tunteita kommentoi vähäsanaisesti ja mielummin esittää ne rauhallisilla kehoneleillä. Lojaali klaanilleen, eikä pidä siitä jos joku vähättelee Varjoklaania tai häntä, saati sitten haukkuu. On kunnianhimoinen ja peloton. Unelmana valloittaa koko metsä Varjoklaanin reviiriksi. 

Menneisyys: Menetti heti syntyessään emonsa  ja sisarensa, joten hänen paha ja ilkeä isänsä kasvatti hänet. Isä kuitenkin kuoli muutama päivä ennen Varisviiman oppilasnimitystä.


Muuta: Tuntee harvoin sääliä muita kohtaan.

Ropettaja: Valeria

Entinen mestari: Luukajo


Kp: 422

bottom of page