top of page
d71dd842cdf33a41f772de66f3d561be.jpg

Villavarjo


Sukupuoli: Naaras
Klaani: Tuuliklaani
Asema: Soturi

 

Ulkonäkö: Villavarjon turkin pohjaväri on hyvin vaalea ruskea paitsi rinnassa ja vatsassa, joissa pohjaväri on valkoinen. Kasvoissa ja jaloissa tummia, lähes mustia raitoja tabbykuviossa. Suun- ja silmienympärys on vaalea beige. Nenän lähellä ja poskilla on punertavan ruskeaa väriä, muuten kasvot ovat harmahtavan ruskeat. Selässä tumma väri on yhtenäisempi, eikä muodosta selvärajaisia raitoja. Selän ruskea on tummanruskeaa, punertavaa sävyä, jota on selän lisäksi hännänpäässä. Häntä on tummanruskea muutamilla vaaleammilla kohdilla ja hyvin pörröinen. Villavarjolla on myös ‘kaulus’, jossa turkki on pidempää ja tuuheampaa kuin muualla kehossa. Pään ja kaulan rajalla kulkee vaaleanruskea raita, jonka kohdalta kaulus alkaa. Turkki on muuallakin kehossa kuitenkin vähintään puolipitkää. Villavarjo on melko suurikokoinen tuuliklaanilaiseksi naaraaksi ja tuuhea turkki vielä korostaa kokoa. Korvat ovat korkeat ja kapeat kolmiot ja sijaitsevat melko korkealla päälaella. Muutenkin naaraan pään muoto on melko kolmiomainen. Silmät ovat keltavihreät, ulkoreunaltaan enemmän keltaiset ja iiriksen ympäriltä vihreät. Viiksikarvoja on sekä mustia että valkoisia. 
https://i.pinimg.com/originals/d7/1d/d8/d71dd842cdf33a41f772de66f3d561be.jpg


Luonne: Villavarjo on kiltti ja ystävällinen naaras. Hän on oikeastaan hieman liiankin kiltti ja antaa muiden helposti määräillä itseään, jolloin päätyy tekemään asioita, joita ei itse edes haluaisi tehdä. Seurallinen ja viihtyy paljon paremmin seurassa kuin yksin ja saattaa stressaantua jäädessään yksin. Villavarjo on myös todella hyvä ystävä ja on aidosti kiinnostunut muiden tunteista ja asioista. Hän myös yrittää parhaansa mukaan osoittaa muille välittävänsä heistä ja saada muut tuntemaan olonsa mukavaksi hänen seurassaan. Vaikka naaras rakastaa klaaniperhettään, se on myös hänen heikko kohtansa, sillä tietää tulleensa hylätyksi pentuna ja pohtii syitä hylkäykseen, mikä johtaa usein itsensä syyttämiseen. Klaani on Villavarjolle tärkeä ja hän on kiitollinen sille siitä, että se otti hänet huostaansa hylkäyksen jälkeen ja haluaa siksi palvella klaaniaan parhaansa mukaan. Oppilasaikana naaras näkee paljon vaivaa harjoituksissaan ja soturina toteuttaa määräykset tarkasti ja huolella, aina peläten aiheuttavansa pettymyksen. Kärkäs puolustamaan klaaniaan sekä sanallisesti että taistellen. Klaanin kunniottamisen mukana tulee vahva halu noudattaa soturilakia ja uskoa Tähtiklaaniin. Villavarjo haluaa kovasti osoittaa olevansa kunnon klaanikissa juuristaan huolimatta ja pelkää, että muut kissat ajattelevat hänen rikkovan soturilakia ilman ongelmaa sen takia, että ole syntyjään klaanilainen. Pohtii paljon suhdettaan Tähtiklaaniin, ja tykkää kysyä parantajalta kysymyksiä Tähtiklaanista ja sen teoista, mutta uskoo kuitenkin vahvasti. 


Menneisyys: 
Adoptioemo: Nevaroihu
Adoptioisä: Vilukkoväre
“Sisarukset”: Nokkospiikki
Villavarjo löydettiin pienenä pentuna yksin Tuuliklaanin alueelta eikä kukaan tiedä hänen oikeita vanhempiaan. Nevaroihu otti orvon pennun kasvatettavakseen ja Villavarjo suhtautuukin Vilukkoväreeseen ja Nevaroihuun vanhempinaan ja Nokkospiikkiin veljenään. Villavarjo itse uskoo, että hänen biologiset vanhempansa olivat erakkoja, jotka halusivat antaa hänelle elämän klaanissa, jossa hänestä huolehdittaisiin kunnolla. Tosiasiassa naaraan vanhemmat ovat kotikisuja ja hänen emonsa omistaja jätti ei-halutun pennun yksin kuolemaan. 


Muuta: Villavarjo tulee aina olemaan hieman hitaampi ja kömpelömpi kuin tyypillinen tuuliklaanilainen, mutta hän yrittää kovasti piilottaa asian. 
Toiveet: Olla kunnollinen klaanikissa ja löytää joskus hyvä kumppani.
Ropettaja: Aalto


Mestari: Vilukkoväre

Oppilas: Tähdikkitassu
Kp: 721

bottom of page