top of page
4f91fcd49792a0430a8bea983a38fdc5.jpg
Villin kuva.png

Villihalla


Sukupuoli: Naaras
Klaani: Jokiklaani
Asema: Soturi
 
Kuva: https://i.pinimg.com/564x/4f/91/fc/4f91fcd49792a0430a8bea983a38fdc5.jpg
Ulkonäkö: Naaraan turkin pohjaväri on vaalea toffeenruskea, ja sitä halkovat tummemmat suklaanruskeat raidat. Tällä on pitkä turkki, joka usein näyttää hieman takkuiselta vaikkei olisikaan. Lisäksi naaraalta löytyy tämän emon suvulle ominainen pitkä ja pöyheä häntä, joka on kokonaan pehmeän toffeenruskea. Naaraalla on valkoinen smokkikuviointi, eli valkoiset merkit päässä, rinnassa ja vatsassa, ja tämän jalat ovat vaaleammat kuin muu ruumis. 
Korvat naaraalla ovat suipot ja kolmiomaiset, ja päähän verrattuna melko suuret. Hänellä on myös melko pitkät jalat ja solakka ruumis, joka sallii naaraan liikkuvan vedessä vaivattomasti ja nopeasti. Kynnet ja hampaat naaraalla ovat valkeat ja terävät. Kuono tällä on tummemman pinkki, ja silmät hänellä ovat lämpimät meripihkanväriset. 


Luonne: Naaraalla on vahva luonne. Hän tietää, mitä haluaa, eikä pysähdy ennen kun sen saa. Kunnianhimoakin häneltä löytyy, ja tämä on myös valmis tekemään töitä sen eteen, että tulisi mahdollisimman hyväksi ja tunnetuksi soturiksi, ja ehkä jopa päälliköksi ajallaan. Naaraalta löytyy suuri määrä rohkeutta ja suojeluvaistoa, ehkä joskus rohkeutta liikaakin. Hän usein toimii ennen kun ajattelee, mikä pentuna sai tämän monenlaisiin seikkailuihin. Leikkimielisyys ei häneltä myöskään lopu kesken. Oppilaana naaras osallistuu mielellään leikkitappeluihin, ja saattaa usein lähteä leiristä itsekseen harhailemaan koska siltä tuntuu.


Perhe: 
Emo: Lumilieska
Isä: Pomppuaskel
Sisar: Kirkaspentu
Puolisisaret: Kirkaskaste, Helläsydän
Emonemo: Varjolehti
Emonisä: Takiaistähti
Emonemonemo: Kirkassielu
Emonemonisä: Varjokynsi
Emonemonsisar: Lumiraita 
Emonemonveli: Piikkikynsi
 
Muuta: Vaikka Villihalla on maalla melko kömpelö pitkän turkkinsa ja jalkojensa vuoksi, vedessä naaras on elementissään. Hän ei myöskään jostain syystä pidä ahvenen mausta.
Toiveet: Aktiivinen mestari, kumppani ja pentuja ajallaan, kunnioitetuksi soturiksi ja ehkä jopa päälliköksi?


Ropettaja: Varjo

Entinen mestari: Pakkass
iipi

Kp: 353

bottom of page