top of page

Kokemuspisteet

Kokemuspisteitä voi saada vain tarinoista ja tapahtumista. Tarinasta saa korkeintaan 60kp. Tarinoiden on oltava vähintään viisitoista riviä pitkiä.

0-199kp: Olet oppilas/parantajaoppilas. Opettelet soturilain, metsästyksen ja taistelun mestarisi johdolla. Sinun kuuluu kirjoittaa oppilaana väh. 4 tarinaa, myös soturilipuketta käyttäessäsi.

yli 200kp: Olet soturi, nousee automaattisesti. Voit tosin nimittää oppilaasi soturiksi koska vain, kun olet ylittänyt 200 kp. Voit nyt myös saada oppilaan.

250kp: Nouset parantajaksi, jos olet ensin ollut parantajaoppilas. Soturioppilas ei voi nimittäytyä parantajaksi. 

500kp: Varapäällikkö. Varapäälliköksi pääsee vasta kun on kouluttanut vähintään yhden oppilaan! Liittynyt klaanin päällikkö valitsee varapäällikön! Jos liittynyttä ei ole, voi hahmosi ehkä päästä - kysy Ylläpitäjiltä.

800kp: Päällikkö, mutta kissan täytyy olla ensin varapäällikkö. Et siis pääse suoraan soturista päälliköksi. Tästä joustetaan vain, jos edellinen päällikkö kuolee jostain syystä  ennen kuin varapäällikkö saavuttaa 800kp!

Näistä säännöistä ei jousteta! Alamme rankemmin tutkimaan varapäällikkö-valintoja, eli et voi valita varapäälliköksi alle 500kp:ista kissaa. Varapäälliköksi nousevan on myös oltava kouluttanut oppilas.

Voit liittyä Tähtiklaaniin milloin vain ja jatkaa kirjoittamista Tähtiklaani-kohdassa. Voit myös kuolla ja tehdä uuden tyypin milloin vain muttei niin, että olet oppilas, kuolet, teet uuden tyypin, olet oppilas, kuolet jne. Jokainen kuitenkin kuolee joskus, kukaan ei ole kuolematon!

Toisen tyypin saa tehdä milloin vain, kunhan ensimmäinen hahmosi on soturi, mutta huomioi, että todella jaksat kirjoittaa kummallakin. Suurimmalla osalla roolipelaajista on useampi hahmo, mutta muista kirjoittaa kaikilla hahmoillasi! 

bottom of page