top of page

Erakot ja kotikisut

 

Kenneth: Valkoinen nuori kolli, jonka turkissa on suuria, mustia laikkuja. Niistä hyvänä tuntomerkkinä toimii oikean silmän kohdalla oleva, liki täydellisen pyöreä laikku. Tassut ovat myös mustat, aivan kuten puolet kollin hännästäkin. Silmät ovat kirkkaan meripihkanväriset, ja ne ovat menettäneet hieman pentumaista pilkettään kollin emon, Mirandan, kuoleman myötä. Asuu Reykjavikin kanssa Aurinkokivillä.

Reykjavik: Lempinimeltään Rey. Hoikka, lyhytkarvainen, vaaleanruskea kolli tummemmilla leopardintäplillä varustettuna. Omaa kirkkaat vaaleankeltaiset silmät. Avulias ja järkevä, eikä jätä ketään pulaan. Asuu Kennethin kanssa Aurinkokivillä.

Ora: Hailakanharmaa naaras jäänsinisillä silmillä. Vastuuntuntoinen kissa, joka on hyvin sinisilmäinen luonteeltaan.​

Julia: Kotikisu. Harmaanruskea, tuuheaturkkinen naaras tummemmalla tabbykuvioinnilla. Kuono, kaulus ja tassut ovat valkoiset. Turkissa on muutamia kinuskinvärisiä kohtia. Keltavihreät silmät. Punainen kaulapanta. Naaraalla ei ole lainkaan kynsiä synnynnäisestä viasta johtuen. Edesmenneen Darrenin kumppani, Kazukin emo. Hylkäsi poikansa ja palasi kaksijalkalaan entisen omistajansa luokse Darrenin kuoltua. 

Shawn: Kotikisu. Tuhkanharmaa kolli, jolla on samansävyiset vihreät silmät kuin siskollaan. Laiskanpulskea ja elämästään nauttiva herra, joka harvemmin poistuu puutarhastaan. Tuikun ja Taivalkosken poika, Filicen veli.

Ruostekirous: Itsevarma ja hurmaava kolli, joka viekoittelee puolelleen kenet tahansa, mutta omaa myös herkemmän puolen. Hän omaa terävän komeat piirteet ja lihaksikkaan rakenteen. Ruostekirous on hurja soturi joka ei epäröi paljastaa kynsiään turvatakseen oman tai lähimmäistensä turvallisuuden. Hän ei jätä henkiin ketään tielleen astuvaa. Päälikölleen ja perheelleen uskollinen kolli joka ei nauti auringosta vaan kulkee omia hämäriä polkujaan hieman kapinoiden. 

Ruostekirouksen turkki on pikimusta lukuunottamatta muutamaa hiirenharmaata, ohutta ja siroa raitaa niskassa ja yläselässä. Hänen silmänsä ovat haalean sinihamaat tummuen värittömän tumman harmaaksi iiriksen reunalle.

 

Leijonaraivo: Kiltti, arvokas, viisas ja vastuuntuntoinen herrasmies, nuoresta iästään huolimatta. Monien sotureiden suosiossa oleva hyväkäytöksinen ja kohtelias, isänsä "kultainen poika". Hän omaa veljensä tapaan terävän komeat piirteet ja lihaksikkaan kehon, mutta mustan sijan hänen turkkinsa on likaisen, mutta pehmeän vaalean ruskea. Charmikas ja arvostettu kolli joka ei jää huomaamatta, vaikka ei varjoklaanilaisena auringon valokeilassa viihdykkään. Hän on taitava ja kokenut taistelija, vaikka se ei tulisikaan ensimmäisenä mieleen tavatessaan hyväsydämisen ja hieman leikkisän kollin. Komea kolli omaa metsän vihreät silmät ja terävät kynnet.  Loistesielun ja Kuisteviillon poika, Ruostekirouksen  ja Kiuruvirran veli.

Stella: Sievä ja sopusuhtaisen kehon omaava, solakka naaras. Turkki on suurimmaksi osaksi kermanvaalean ja hailakanruskean sekoitusta. Naaraan kasvot, korvat, tassut ja häntä ovat hyvin tumman ruskeat, paikoin jopa mustat. Silmät ovat vaaleansiniset. Stella on hyvin itsetietoinen persoona, joka tykkää leikitellä kollien tunteilla ja pyörittääkin usein useampaa poikaystävää samaan aikaan. Asuu Lexin ja muiden kanssa hylätyssä kaksijalanpesässä Tuuliklaanin reviirin takana olevassa kaksijalkalassa.

Lex: Vahvalapainen, harmaan ja valkoisen kirjava kolli. Pyöreähköt, mutta vahvapiirteiset kasvot. Keltavirheät silmät. Lex on oikeudenmukainen ja fiksu kissa, joka toimii ikäänkuin porukkansa "isoveljenä". Huolehtii siitä, että muilla on hyvin, ja ottaa tarvittaessa johdon. Wilman adoptio-isoveli. Asuu Wilman ja muiden kanssa hylätyssä kaksijalanpesässä Tuuliklaanin reviirin takana olevassa kaksijalkalassa.

Wilma: Suurimmaksi osaksi valkoinen, keskipitkän mutta ohuen turkin omaava naaras. Selässä, hännässä ja kasvoissa on hieman harmaanruskeaa. Ruskeat, ilmeikkäät silmät. Wilma pyrkii aina parhaansa mukaan keventämään tunnelmaa. Yhden asian hän kuitenkin ottaa poikkeuksetta vakavasti: Wilma on ilmiömäinen metsästäjä, jonka keskittymiskyky ja hiljaisuus ovat vertaansa vailla. Lexin adoptiosisko. Asuu Lexin ja muiden kanssa hylätyssä kaksijalanpesässä Tuuliklaanin reviirin takana olevassa kaksijalkalassa.

Havu: Musta kolli vihrein silmin. Asuu Lexin ja muiden kanssa hylätyssä kaksijalanpesässä Tuuliklaanin reviirin takana olevassa kaksijalkalassa.

Viveca: Mustavalkoinen naaras vihreäkeltaisin silmin. Hyvin herttainen ja pidettävä persoona, joka ujostelee vieraita mutta on ystävilleen avoin ja huolehtivainen. Asuu Lexin ja muiden kanssa hylätyssä kaksijalanpesässä Tuuliklaanin reviirin takana olevassa kaksijalkalassa.

Rin: Harmaan, mustan ja valkoisen kirjoma kollikissa. Ruskeat silmät, joista näkee usein epäilyksen tai varovaisuuden. Hyvin suojelevainen Vivecaa kohtaan. Ajoittain äkkipikainen ja jääräpäinen persoona. Asuu Lexin ja muiden kanssa hylätyssä kaksijalanpesässä Tuuliklaanin reviirin takana olevassa kaksijalkalassa.

Mateo: Valkoinen kissa mustilla läiskillä. Intensiiviset, keltavihreät silmät. Seikkailunhaluinen ja uusista asioista kiinnostunut kolli. Asuu Lexin ja muiden kanssa hylätyssä kaksijalanpesässä Tuuliklaanin reviirin takana olevassa kaksijalkalassa.

bottom of page