top of page

Erakot ja kotikisut

 

Kenneth: Valkoinen nuori kolli, jonka turkissa on suuria, mustia laikkuja. Niistä hyvänä tuntomerkkinä toimii oikean silmän kohdalla oleva, liki täydellisen pyöreä laikku. Tassut ovat myös mustat, aivan kuten puolet kollin hännästäkin. Silmät ovat kirkkaan meripihkanväriset, ja ne ovat menettäneet hieman pentumaista pilkettään kollin emon, Mirandan, kuoleman myötä. Asuu Reykjavikin kanssa Aurinkokivillä.

Reykjavik: Lempinimeltään Rey. Hoikka, lyhytkarvainen, vaaleanruskea kolli tummemmilla leopardintäplillä varustettuna. Omaa kirkkaat vaaleankeltaiset silmät. Avulias ja järkevä, eikä jätä ketään pulaan. Asuu Kennethin kanssa Aurinkokivillä.

Julia: Kotikisu. Harmaanruskea, tuuheaturkkinen naaras tummemmalla tabbykuvioinnilla. Kuono, kaulus ja tassut ovat valkoiset. Turkissa on muutamia kinuskinvärisiä kohtia. Keltavihreät silmät. Punainen kaulapanta. Naaraalla ei ole lainkaan kynsiä synnynnäisestä viasta johtuen. Edesmenneen Darrenin kumppani, Kazukin emo. Hylkäsi poikansa ja palasi kaksijalkalaan entisen omistajansa luokse Darrenin kuoltua. 

Lepinkäinen: Rähjäisen ja likaisen turkin omistava vaaleanharmaa kolli, jolla on valkoisia merkkejä sekä vihreät silmät. Itsenäinen, vähäpuheinen, kohtelias.

Kamomillaviiksi: Normaalikokoinen vaaleanruskea naaras, jolla hieman turkin väriä tummemmat tassut ja hännänpää, silmät meripihkanväriset ja nenä vaaleanpunainen. Kurkiliidon ja Minttuhännän tytär, Aaltotassun sisar. Syrjäpolun kumppani, Saarnitassun, Pihlajatassun ja Lehmustassun emo. Entinen Tuuliklaanin jäsen, muutti kotikisuksi ankaran lehtikadon aikana todettuaan kotikisun elämän olevan palkitsevampaa.

Stella:
Sievä ja sopusuhtaisen kehon omaava, solakka naaras. Turkki on suurimmaksi osaksi kermanvaalean ja hailakanruskean sekoitusta. Naaraan kasvot, korvat, tassut ja häntä ovat hyvin tumman ruskeat, paikoin jopa mustat. Silmät ovat vaaleansiniset. Stella on hyvin itsetietoinen persoona, joka tykkää leikitellä kollien tunteilla ja pyörittääkin usein useampaa poikaystävää samaan aikaan. Asuu Lexin ja muiden kanssa hylätyssä kaksijalanpesässä Tuuliklaanin reviirin takana olevassa kaksijalkalassa.

Lex: Vahvalapainen, harmaan ja valkoisen kirjava kolli. Pyöreähköt, mutta vahvapiirteiset kasvot. Keltavirheät silmät. Lex on oikeudenmukainen ja fiksu kissa, joka toimii ikäänkuin porukkansa "isoveljenä". Huolehtii siitä, että muilla on hyvin, ja ottaa tarvittaessa johdon. Wilman adoptio-isoveli. Asuu Wilman ja muiden kanssa hylätyssä kaksijalanpesässä Tuuliklaanin reviirin takana olevassa kaksijalkalassa.

Wilma: Suurimmaksi osaksi valkoinen, keskipitkän mutta ohuen turkin omaava naaras. Selässä, hännässä ja kasvoissa on hieman harmaanruskeaa. Ruskeat, ilmeikkäät silmät. Wilma pyrkii aina parhaansa mukaan keventämään tunnelmaa. Yhden asian hän kuitenkin ottaa poikkeuksetta vakavasti: Wilma on ilmiömäinen metsästäjä, jonka keskittymiskyky ja hiljaisuus ovat vertaansa vailla. Lexin adoptiosisko. Asuu Lexin ja muiden kanssa hylätyssä kaksijalanpesässä Tuuliklaanin reviirin takana olevassa kaksijalkalassa.

Havu: Musta tiheäturkkinen kolli valkoisella täplällä rinnassaan sekä haalean keltaisilla silmillä. Hän on varautunut vaikkakin kohtelias uusien kissojen seurassa, ja kiusaantuu helposti puhuttaessa henkilökohtaisuuksista, jolloin turvautuu salamyhkäisyyteen. Kolli on kuitenkin erityisen sydämellinen vanhemmille tutuilleen. Hänen vahvuutensa sijoittuvat taistelun puolelle kollin ollessa hieman kömpelö saalistuksessa. Silti kolli on itsepintainen oppimaan uutta. Hän on vaeltaja, sekä päättänyt löytää kadonneen isänsä. Julian poika, Kazukin puoliveli. Asuu Lexin ja muiden kanssa hylätyssä kaksijalanpesässä Tuuliklaanin reviirin takana olevassa kaksijalkalassa.

Mateo: Valkoinen kissa mustilla läiskillä. Intensiiviset, keltavihreät silmät. Seikkailunhaluinen ja uusista asioista kiinnostunut kolli. Asuu Lexin ja muiden kanssa hylätyssä kaksijalanpesässä Tuuliklaanin reviirin takana olevassa kaksijalkalassa.

bottom of page