top of page

Myrskyklaani ⇔ Jokiklaani ⇔ Tuuliklaani  Varjoklaani   Erakot  Tähtiklaani 

 

Päällikkö:  Riekotähti: Sysimusta kolli, tummilla, syvän sinisillä silmillä. Nuorempana meneväinen kissa on vuodenaikojen kuluessa katkeroitunut. Hänellä on selkeä ja vankka käsitys oikeasta ja väärästä. Riekotähti on ennen kaikkea oikeudenmukainen kissa, niin hyvässä kuin pahassa. Yleisesti mukava kolli joka harvoin kantaa kaunaa kellekkään, mutta pitää kyllä huolen että virheistään jokainen saa maksaa. Leikopuron ja Sysiraidan poika. Harhahännän kumppani, Luukajon, Kielosiiven, Elotuskan, Ikiroihun ja Valvehuudon isä. Soturinimi Riekomieli. Kurpitsatassun mestari.

Varapäällikkö: Kuurakukka: Harmaa naaras valkoisilla laikuilla kaulassa ja vatsassa. Otsassa pieni valkoinen täplä. Naaras omaa vihreänharmaat silmät ja pitkän valkoiset viikset. Hoikka rakenteeltaan, sekä pitkät raajat ja häntä. Luonteeltaan vetäytyvä ja tempperamenttinen, sekä uskollinen klaanilleen. Kekälekukan ja Metsäsielun tytär. Hohkakynnen sisko. Tunturikasvon kumppani, Korallipennun, Rosohallan, Kaarnasydämen ja edesmenneen Taivastassun emo.

Parantajat:  Kiirasvalhe: Komea lumivalkoinen kolli sirpaleisin marinensinisin silmin ja pitkin kynsin. Kiirasvalhe on klaanilleen ja tähtiklaanille ehdottoman uskollinen muttei jätä ketään hätään. Kolli on hiljainen mutta tutuujen seurassa eloisa. Hän pitää pennuista ja mielellään leikkii näiden kanssa. Edesmenneiden Kalmasydämen ja Tuhkaviirun poika. Koskiturkin sekä edesmenneiden Ruiskynnen ja Ututassun veli.​ Myrskyklaanin Mesikukan kumppani, Pihkatassun, Viklotassun ja Peuratassun isä.

Peuraliekki
: Ruskeankirjava naaras valkeilla, peuramaisilla merkeillä. Omaa yhden sinisen ja yhden meripihkankeltaisen silmän. Kiltti ja avulias, sekä hyvin klaanilleen uskollinen. Mesikukan ja Kiirasvalheen tytär, Viklopennun ja Pihkapennun sisar. Entinen myrskyklaanilainen.

Parantajaoppilas: -

 

Soturit: (21/20)

Liekkikäpälä: Pikimusta kolli jolla on oranssit sukat. Taitava taistelija, hiljainen luonteeltaan. Yleisesti ystävällinen kolli joka arvostaa puhdasverisiä sotureita. Varjosydämen ja Vuolaspuron veli. Karpaloloisteen kumppani ja Ruskatuulen, Malvavirran sekä Lehväkynnen isä. Iltatassun mestari.

Karpaloloiste: Tuhkanharmaa naaras tummemmalla tabbykuvioinnilla. Kullanruskeat silmät. Hieman säikky kissa, joka kuitenkin kokeilee mielellään uusia asioita. Arvostettu taistelutaidoistaan ja puhtaasti Varjoklaanilaisista sukujuuristaan. Edesmenneiden Jääsielun ja Pihkaviirun pentu. Liekkikäpälän kumppani, Ruskatuulen, Malvavirran ja Lehväkynnen emo.

 

Tunturikasvo: Emonsa tavoin punaruskean kirjavan turkin omaava kolli. Hänellä on isoisänsä syvän suklaanruskeat silmät. Puhelias ja avoinmielinen herrasmies. Varpukynnen ja Hunajakynnen poika, Suomyrskyn ja Sydänpennun veli. Entinen Helmimyrskyn kumppani, Karusydämen ja Varpuloisteen isä. ​Kuurakukan kumppani, Korallipennun, Rosohallan, Kaarnasydämen ja edesmenneen Taivastassun isä. Metsotassun mestari.
 

Mesikukka: Kellanruskea naaras, jolla on meripihkan väriset silmät. Luonteeltaan sisaruksiensa sekoitus: välillä Mesikukka riehuu veljensä kanssa, ja välillä hän on vain rauhassa siskonsa kanssa. Höyhensiiven ja edesmenneen Kirpunloikan tytär. Kiirasvalheen kumppani, Peuratassun, Viklotassun ja Pihkatassun emo. Entinen myrskyklaanilainen.

Luukajo: Solakka ja uskollinen kolli emonsa hailakan ruskeilla silmillä ja mustallaturkilla. Emonsa hylkäämä ja Ruiskynnen kasvattama poika joka on uskollinen varjoklaanille ja seuraa isäänsä vaikka kaivoon käskettäessä. Riekotähden ja Köynnösmyrskyn poika, Kielosiiven veli. Varistassun mestari.

Kielosiipi: Häijy ja hieman pilalle hemmoteltu taitava taistelija hieman vihertävän ruskeilla silmillä ja mustalla turkilla. Emonsa hylkäämä ja osin Ruiskynnen kasvattama tytär joka on uskollinen varjoklaanille ja seuraa isäänsä vaikka kaivoon käskettäessä. Riekosielun ja Köynnösmyrskyn tytär, Luukajon sisar.

Iltasilmä: Mustaturkkinen kolli emonsa okran vihreillä silmillä. Kaikkien kanssa toimeen tuleva, elämään huumorilla suhtautuva herrasmies. Juuristaan ylpeä ja kunnioittaa tähtiklaani vaikka uskookin omiin esi-isiinsä. Ruostejuovan ja Lehtihaukan poika, Solinakuun veli. Entinen erakko joka liittyi pentuna vanhempiensa mukana varjoklaaniin. 

Nokihäntä: Suurikokoinen harmaavalkoinen kolli. Utelias ja hieman ylimielinen, mutta tarkoittaa hyvää. Malvavirran ja Tuiskukynnen pentu, Kirjosydämen ja Hillameren veli. Orvokkitassun mestari.

Kuusikorva: Suurikokoinen, mutta solakka harmaanruskean turkin omaava kolli. Tuon kehossa on ympäriinsä lähes mustia pilkkuja. Silmät ovat vaaleanvihreät. Vakavaluonteinen, mutta rakastava läheisilleen. Myrskysielun kumppani, Tikkatassun isä. Varpustassun mestari.

Myrskysielu: Tummanharmaa naaras tabbykuvioinnilla, meripihkan väriset silmät. Luonteeltaan viekas, muttei suinkaan pahantahtoinen, ainakaan useimmille. Kuusikorvan kumppani, Tikkatassun emo. Hunajatassun mestari.

Kaarnasydän: Ruskeankirjava ja valkoinen kolli, jolla ruskeat silmät. Kaarnasydän on luonteeltaan viisas ja rauhallinen. Hän on vaikuttaa pehmolta, mutta ulosannin ei pidä silti antaa hämätä. Kuurakukan ja Tunturikasvon poika. Rosohallan ja edesmenneen Taivastassun veli. Aamutassun mestari.

 

Rosohalla: Terävä ja hymyilevä naaras hailakan sinivihreillä silmillä. Omaa likaisenvalkoisen, hillan väristen pienten rosoreunaisten kuvioiden kirjoman turkin ja sirot piirteet. Kuurakukan ja Tunturikasvon tytär. Kaarnasydämen ja edesmenneen Taivastassun veli. Kuva suuntaa antava, silmien väri poikkeaa!

Pyryjuova: Hopeista turkkia raidoittaa tummemmat jouvat ja hänen vaalean harmailta silmiltä ei jää mitään huomaamatta. Tarkkaavainen ja nopea kolli on yksi klaanin parhaista jäljittäjistä. Luonteeltaan ehkä jopa hieman hömelö, ei nyt varsinaisesti tyhmä, muttei todellakaan siitä aivan terävimmästä päästä. Tekee kuitenkin työnsä varsin moitteetta ja nauttii muiden viihdyttämisestä. Solinakuun ja Pimeäviillon esikoinen, Neulasmyrskyn ja Rapakallion veli. Kaipaustassun mestari.
 

Narsissiveri: Hiljainen naaras joka tekee osansa. Peri veljensä tapaan isänsä värittömän harmaan turkin, mutta poiketen veljestään hänellä on paljon kauniimmat silmät. Ruskeat nekin, mutta niissä on ripaus hiirenkorvan aikaan kukkivaa narsissin kukan väriä, hentoa ja viatonta keltaista. Karusydämen ja Sirppiroihun tytär, Tuiskemyrskyn sisar.


Tuiskemyrsky: Lempeä ja hymyileväinen kolli joka on hyvin isänsä näköinen ruskeilla silmillä ja värittömän harmaalla turkilla. Yleisesti kaikille mukava kolli jolla ei erityisemmin ole hampaan kolossa mitään ketään vastaan. Uskollinen päällikölleen ja soturilaille sukujuuristaan huolimatta. Karusydämen ja Sirppiroihun esikoinen, Narsissiveren veli. Kielotassun mestari.

Elotuska: Musta naaras isänsä syvän sinisillä silmillä. Kaunis, mutta häikäilemätön kissa jonka katse tuntuu porautuvan läpi kaikesta elollisesta. Harhahännän ja Riekomielen esikoinen, Ikiroihun ja Valvehuudon sisar.

 

Valvehuuto: Sisartensa tavoin kolli omaa mustan turkin. Hän peri isoisoemonsa kauniit kullan ruskeat silmät ja isoisoänsä jykevän rakenteen. Yleisesti hurmaava kolli, mutta Valvehuuto on isänsä poika joka arvostaa ainoastaan puhtaasti Varjoklaanilaisia kissoja, muita kohtaan hän on kylmä ja välinpitämätön. Harhahännän ja Riekomielen nuorimmainen, Elotuskan ja Ikiroihun veli. Tikkatassun mestari.

Kuusihäntä: Tummanruskea turkki hieman vaaleammilla alueilla. Silmät ovat meripihkan väriset. Vatsakarva on vitivalkea, kuin puhdas lumi. Pitkä turkki, hieman lyhyempi vatsan alueella. Luonteeltaan rauhallinen, ystävällinen ja oikeudenmukainen, mutta kuitenkin agressiivinen omia klaanitovereita puolustaessa.

Yökarva
: Musta kolli, jolla on hopeita juovia selässä. Vasen takatassu on valkoinen. Tavallista pidempi häntä. Hehkuvansiniset silmät. Pitkä turkki. Isohko kissa. Edesmenneiden Iltataivaan ja Tähtiyön poika.

Rukousveri
: Tumman harmaalla pohjalla siiamilainen tummempi väritys ja siniset silmät. Sosiaalisesti arka otus joka hoitaa hommansa valittamatta. Ei sen suurempia mielipiteitä omaa vaikka onkin ihan fiksu naaras. Lehväkynnen ja Jääsirpaleen tytär, Luotokatseen sisar.

Lehtisurma
: Ruskean kirjava kolli vihreillä silmillä. Yleisesti varjoklaanilaiseksi kaikin puolin mukava kissa. Varpuloisteen ja Kuutamosydämen esikoinen, Liljapennun veli.

Kurpitsakuu
: Kilpikonnakuvioinen, lyhytkarvainen ja pyöreäkasvoinen naaras keltaisilla silmillä. Uhkarohkea, sanavalmis, optimistinen.

 


Oppilaat: (10/15)
Aamutassu: Pieni musta kissa aamuisen viljan värisillä silmillä. Taitava nuori soturin alku joka aiheuttaa milloin kellekkin harmaita hiuksia kepposillaan. Huomenliljan ja Koskiturkin tytär. Metsopennun sisko. Kaarnasydämen oppilas.


Metsotassu: Leikkisä tumma turkkinen kolli ruskeilla silmillä. Huomenliljan ja Koskiturkin poika, Aamupennun veli. Tunturikasvon oppilas.

Korallitassu: Pääasiassa harmaankirjava pienikokoinen kissa, jolta löytyy kuitenkin kullanruskeaa naamasta, sekä rinnasta. Hänen silmänsä ovat suuret ja harmaat ja nenä vaaleanpunainen. Luonteeltaan naaras on ystävällinen, mutta hyvin ujo. Kuurakukan ja Tunturikasvon tytär.

Tikkatassu: Tummanharmaan kirjava naaras vaaleanvihreillä silmillä ja valkoisilla sukilla. Salaperäinen ja vaitonainen jäsen klaanissa. Kuusikorvan ja Myrskysielun tytär. Valvehuudon oppilas.

Kielotassu: Solakka valkoinen naaras sinisillä silmillä. Hyvin energinen ja idearikas persoona. Edesmenneiden Pähkinäsateen ja Yömyrskyn tytär. Tuiskemyrskyn oppilas.


Varpustassu: Vaaleanruskea pörröinen kolli, jolla on meripihkan väriset silmät. Varpustassu on uskalias ja leikkisä kolli. Kuusikorvan oppilas.

Hunajatassu: Valkoinen naaras kellanpunaisilla täplillä. Silmä ovat vihreät ja niissä on kultaisia täpliä. Lumilammen ja Kuusiraidan tytär. Rauhallinen, tarkkaavainen ja utelias naaras. Myrskysielun oppilas.


Iltatassu:
 Lehtitassun nuorempi sisar. Liekkikäpälän oppilas.

Kaipaustassu: Pyryjuovan oppilas.

Varistassu: Suurikokoinen, lihaksikas kolli savunharmaalla turkilla ja kirkkaansinisillä silmillä. Itsepäinen oman tiensä kulkija, jonka mielipiteitä ei noin vain muuteta.  Luukajon oppilas.


Kuningattaret:

-

Pennut:

-

Klaaninvanhimmat:
Hillameri: Emonsa tapaan itsepäinen ja jopa hieman jääräpäinen naaras kauniilla hillan värisellä turkilla. Hänen kullanvihreät silmänsä sointuvat neidin siroon rakenteeseen. Vaikka hän osaa olla todella rasittava, ymmärtää tämä kuitenkin vastuunsa ja tottelee päällikköään epäröimättä. Isänsä tapaan taitava taistelija. Läheinen veljensä kanssa. Malvavirran ja Tuiskukynnen tytär. Nokihännän ja Kirjosydämen sisko. Sokeutui Myrskyklaania vastaan käydyssä taistelussa.

bottom of page