top of page

Myrskyklaani ⇔ Jokiklaani ⇔ Tuuliklaani  Varjoklaani   Erakot  Tähtiklaani 

 

Päällikkö: Kuuratähti: Harmaa naaras valkoisilla laikuilla kaulassa ja vatsassa. Otsassa pieni valkoinen täplä. Naaras omaa vihreänharmaat silmät ja pitkän valkoiset viikset. Hoikka rakenteeltaan, sekä pitkät raajat ja häntä. Luonteeltaan vetäytyvä ja tempperamenttinen, sekä uskollinen klaanilleen. Kekälekukan ja Metsäsielun tytär. Hohkakynnen sisko. Tunturikasvon kumppani, Korallipennun, Rosohallan, Kaarnasydämen ja edesmenneen Taivastassun emo.

Varapäällikkö: Luukajo: Solakka ja uskollinen kolli emonsa hailakan ruskeilla silmillä ja mustallaturkilla. Emonsa hylkäämä ja Ruiskynnen kasvattama poika joka on uskollinen varjoklaanille ja seuraa isäänsä vaikka kaivoon käskettäessä. Riekotähden ja Köynnösmyrskyn poika, Kielosiiven veli.

Parantajat:  Kiirasvalhe: Komea lumivalkoinen kolli sirpaleisin marinensinisin silmin ja pitkin kynsin. Kiirasvalhe on klaanilleen ja tähtiklaanille ehdottoman uskollinen muttei jätä ketään hätään. Kolli on hiljainen mutta tutuujen seurassa eloisa. Hän pitää pennuista ja mielellään leikkii näiden kanssa. Edesmenneiden Kalmasydämen ja Tuhkaviirun poika. Koskiturkin sekä edesmenneiden Ruiskynnen ja Ututassun veli.​ Mesikukan kumppani, Pihkatassun, Viklotassun ja Peuraliekin isä.

Peuraliekki
: Ruskeankirjava naaras valkeilla, peuramaisilla merkeillä. Omaa yhden sinisen ja yhden meripihkankeltaisen silmän. Kiltti ja avulias, sekä hyvin klaanilleen uskollinen. Mesikukan ja Kiirasvalheen tytär, Viklopennun ja Pihkapennun sisar. Entinen myrskyklaanilainen.

Parantajaoppilas: -

 

Soturit: (14/20)

Tunturikasvo: Emonsa tavoin punaruskean kirjavan turkin omaava kolli. Hänellä on isoisänsä syvän suklaanruskeat silmät. Puhelias ja avoinmielinen herrasmies. Varpukynnen ja Hunajakynnen poika, Suomyrskyn ja Sydänpennun veli. Entinen Helmimyrskyn kumppani, Karusydämen ja Varpuloisteen isä. ​Kuurakukan kumppani, Korallipennun, Rosohallan, Kaarnasydämen ja edesmenneen Taivastassun isä.
 

Mesikukka: Kellanruskea naaras, jolla on meripihkan väriset silmät. Luonteeltaan sisaruksiensa sekoitus: välillä Mesikukka riehuu veljensä kanssa, ja välillä hän on vain rauhassa siskonsa kanssa. Höyhensiiven ja edesmenneen Kirpunloikan tytär. Kiirasvalheen kumppani, Peuratassun, Viklotassun ja Pihkatassun emo. Entinen myrskyklaanilainen.

Kielosiipi: Häijy ja hieman pilalle hemmoteltu taitava taistelija hieman vihertävän ruskeilla silmillä ja mustalla turkilla. Emonsa hylkäämä ja osin Ruiskynnen kasvattama tytär joka on uskollinen varjoklaanille ja seuraa isäänsä vaikka kaivoon käskettäessä. Riekosielun ja Köynnösmyrskyn tytär, Luukajon sisar.

Iltasilmä: Mustaturkkinen kolli emonsa okran vihreillä silmillä. Kaikkien kanssa toimeen tuleva, elämään huumorilla suhtautuva herrasmies. Juuristaan ylpeä ja kunnioittaa tähtiklaani vaikka uskookin omiin esi-isiinsä. Ruostejuovan ja Lehtihaukan poika, Solinakuun veli. Entinen erakko joka liittyi pentuna vanhempiensa mukana varjoklaaniin. 

Kaarnasydän: Ruskeankirjava ja valkoinen kolli, jolla ruskeat silmät. Kaarnasydän on luonteeltaan viisas ja rauhallinen. Hän on vaikuttaa pehmolta, mutta ulosannin ei pidä silti antaa hämätä. Kuurakukan ja Tunturikasvon poika. Rosohallan ja edesmenneen Taivastassun veli.

 

Rosohalla: Terävä ja hymyilevä naaras hailakan sinivihreillä silmillä. Omaa likaisenvalkoisen, hillan väristen pienten rosoreunaisten kuvioiden kirjoman turkin ja sirot piirteet. Kuurakukan ja Tunturikasvon tytär. Kaarnasydämen ja edesmenneen Taivastassun veli. Kuva suuntaa antava, silmien väri poikkeaa! Hunajatassun mestari.
 

Narsissiveri: Hiljainen naaras joka tekee osansa. Peri veljensä tapaan isänsä värittömän harmaan turkin, mutta poiketen veljestään hänellä on paljon kauniimmat silmät. Ruskeat nekin, mutta niissä on ripaus hiirenkorvan aikaan kukkivaa narsissin kukan väriä, hentoa ja viatonta keltaista. Karusydämen ja Sirppiroihun tytär, Tuiskemyrskyn sisar

Kuusihäntä: Tummanruskea turkki hieman vaaleammilla alueilla. Silmät ovat meripihkan väriset. Vatsakarva on vitivalkea, kuin puhdas lumi. Pitkä turkki, hieman lyhyempi vatsan alueella. Luonteeltaan rauhallinen, ystävällinen ja oikeudenmukainen, mutta kuitenkin agressiivinen omia klaanitovereita puolustaessa. Tikkatassun mestari.

Yökarva: Musta kolli, jolla on hopeita juovia selässä. Vasen takatassu on valkoinen. Tavallista pidempi häntä. Hehkuvansiniset silmät. Pitkä turkki. Isohko kissa. Edesmenneiden Iltataivaan ja Tähtiyön poika.

Lehtisurma: Ruskean kirjava kolli vihreillä silmillä. Yleisesti varjoklaanilaiseksi kaikin puolin mukava kissa. Varpuloisteen ja Kuutamosydämen esikoinen, Liljapennun veli. Varpustassun mestari.

Kurpitsakuu: Kilpikonnakuvioinen, lyhytkarvainen ja pyöreäkasvoinen naaras keltaisilla silmillä. Uhkarohkea, sanavalmis, optimistinen.

 

Aamukukka: Pieni musta kissa aamuisen viljan värisillä silmillä. Taitava nuori soturin alku joka aiheuttaa milloin kellekkin harmaita hiuksia kepposillaan. Huomenliljan ja Koskiturkin tytär. Metsotaiston sisko. 


Metsotaisto: Leikkisä tumma turkkinen kolli ruskeilla silmillä. Huomenliljan ja Koskiturkin poika, Aamukukan veli.


Varisviima: Suurikokoinen, lihaksikas kolli savunharmaalla turkilla ja kirkkaansinisillä silmillä. Itsepäinen oman tiensä kulkija, jonka mielipiteitä ei noin vain muuteta.Oppilaat: (7/15)
Korallitassu: Pääasiassa harmaankirjava pienikokoinen kissa, jolta löytyy kuitenkin kullanruskeaa naamasta, sekä rinnasta. Hänen silmänsä ovat suuret ja harmaat ja nenä vaaleanpunainen. Luonteeltaan naaras on ystävällinen, mutta hyvin ujo. Kuurakukan ja Tunturikasvon tytär.

Tikkatassu: Tummanharmaan kirjava naaras vaaleanvihreillä silmillä ja valkoisilla sukilla. Salaperäinen ja vaitonainen jäsen klaanissa. Edesmenneiden Kuusikorvan ja Myrskysielun tytär. Kuusihännän oppilas.


Varpustassu: Vaaleanruskea pörröinen kolli, jolla on meripihkan väriset silmät. Varpustassu on uskalias ja leikkisä kolli. Lehtisurman oppilas.

Hunajatassu: Valkoinen naaras kellanpunaisilla täplillä. Silmä ovat vihreät ja niissä on kultaisia täpliä. Lumilammen ja Kuusiraidan tytär. Rauhallinen, tarkkaavainen ja utelias naaras. Rosohallan oppilas.
 


Kuningattaret:

-

Pennut:

Käkipentu: Harmaankirjava, pörröturkkinen naaras keltavihrein silmin. Hyvin energinen ja säntäileväinen. Suorasanainen, vaikkei tarkoita koskaan pahaa. Valkoyskään menehtyneen Kivikynnen ja synnytykseen kuolleen Viimasydämen tytär, Västäräkkipennun sisar.

Västäräkkipentu: Mustavalkoinen kolli keltavihrein silmin. Rauhallinen persoona, joka on ottanut tehtäväkseen seurata siskonsa tekemisiä ja pahoitella tämän sanomisia. Valkoyskään menehtyneen Kivikynnen ja synnytykseen kuolleen Viimasydämen tytär, Käkipennun veli.

Viiriäispentu: Ruskeatabby naaras valkoisin kohdin. Meripihkanoranssit silmät. Tyyni luonne, joka on kuitenkin peloton taistelija ja sataprosenttisen lojaali klaanilleen. Edesmenneiden Sepelviiman ja Peippokynnen ainoa tytär.

 

Klaaninvanhimmat:
Hillameri: Emonsa tapaan itsepäinen ja jopa hieman jääräpäinen naaras kauniilla hillan värisellä turkilla. Hänen kullanvihreät silmänsä sointuvat neidin siroon rakenteeseen. Vaikka hän osaa olla todella rasittava, ymmärtää tämä kuitenkin vastuunsa ja tottelee päällikköään epäröimättä. Isänsä tapaan taitava taistelija. Läheinen veljensä kanssa. Malvavirran ja Tuiskukynnen tytär. Nokihännän ja Kirjosydämen sisko. Sokeutui Myrskyklaania vastaan käydyssä taistelussa.

Karpaloloiste: Tuhkanharmaa naaras tummemmalla tabbykuvioinnilla. Kullanruskeat silmät. Hieman säikky kissa, joka kuitenkin kokeilee mielellään uusia asioita. Arvostettu taistelutaidoistaan ja puhtaasti Varjoklaanilaisista sukujuuristaan. Edesmenneiden Jääsielun ja Pihkaviirun pentu. Liekkikäpälän kumppani, Ruskatuulen, Malvavirran ja Lehväkynnen emo.

bottom of page