Myrskyklaani ⇔ Jokiklaani ⇔ Tuuliklaani  Varjoklaani   Erakot  Tähtiklaani 

 

Päällikkö:  Riekotähti: Sysimusta kolli, tummilla, syvän sinisillä silmillä. Nuorempana meneväinen kissa on vuodenaikojen kuluessa katkeroitunut. Hänellä on selkeä ja vankka käsitys oikeasta ja väärästä. Riekotähti on ennen kaikkea oikeudenmukainen kissa, niin hyvässä kuin pahassa. Yleisesti mukava kolli joka harvoin kantaa kaunaa kellekkään, mutta pitää kyllä huolen että virheistään jokainen saa maksaa. Leikopuron ja Sysiraidan poika. Harhahännän kumppani, Luukajon, Kielosiiven, Elotuskan, Ikiroihun ja Valvehuudon isä. Soturinimi Riekomieli.

Varapäällikkö: Jääsirpale: Valkomusta, läikikäs kolli, jolla on tumman marinen väriset silmät. Itsepäinen muttei kuitenkaan tyhmä. Varjotähden ja Pimeävarjon poika, edesmenneiden Raitapennun ja Ruusupennun veli. Entinen Köynnösmyrskyn kumppani, nykyään Lehväkynnen kumppani. Ivakalan, Rukousveren ja Luotokatseen isä. ​Narsissitassun mestari.

Parantaja:  Kiirasvalhe: Komea lumivalkoinen kolli sirpaleisin marinensinisin silmin ja pitkin kynsin. Kiirasvalhe on klaanilleen ja tähtiklaanille ehdottoman uskollinen muttei jätä ketään hätään. Kolli on hiljainen mutta tutuujen seurassa eloisa. Hän pitää pennuista ja mielellään leikkii näiden kanssa. Edesmenneiden Kalmasydämen ja Tuhkaviirun poika. Koskiturkin sekä edesmenneiden Ruiskynnen ja Ututassun veli.​ Myrskyklaanin Mesikukan kumppani, Pihkatassun, Viklotassun ja Peuratassun isä.

Parantajaoppilas:

 

Soturit: (26/20)

Viistoraita: Hiekanruskea kolli tummemmilla tiikerinraidoilla, sekä valkoisella kuonolla, rinnalla ja tassuilla. Omaa lämpimät, meripihkaisen oranssit silmät. Kiltti ja hyväsydäminen. Hänen oikea etutassunsa on hieman vääntynyt, mutta se ei haittaa merkittävästi liikkumista, vaan on lähinnä "kauneusvirhe". Vaahteraloimun ja Kipinäsydämen poika. Laventelikasvon kumppani.

Kärppäjalka: Kullanruskea ja vaaleanruskeatäpläinen kolli valkoisella kuonolla ja tassuilla. Silmät vihertävänsiniset. Klaanilleen uskollinen soturi, joka on kokenut elämässään paljon. Kekälekukan ja Kaikuvalon enopuoli.

Liekkikäpälä: Pikimusta kolli jolla on oranssit sukat. Taitava taistelija, hiljainen luonteeltaan. Yleisesti ystävällinen kolli joka arvostaa puhdasverisiä sotureita. Varjosydämen ja Vuolaspuron veli. Karpaloloisteen kumppani ja Ruskatuulen, Malvavirran sekä Lehväkynnen isä.

Karpaloloiste: Tuhkanharmaa naaras tummemmalla tabbykuvioinnilla. Kullanruskeat silmät. Hieman säikky kissa, joka kuitenkin kokeilee mielellään uusia asioita. Arvostettu taistelutaidoistaan ja puhtaasti Varjoklaanilaisista sukujuuristaan. Edesmenneiden Jääsielun ja Pihkaviirun pentu. Liekkikäpälän kumppani, Ruskatuulen, Malvavirran ja Lehväkynnen emo.

 

Tunturikasvo: Emonsa tavoin punaruskean kirjavan turkin omaava kolli. Hänellä on isoisänsä syvän suklaanruskeat silmät. Puhelias ja avoinmielinen herrasmies. Varpukynnen ja Hunajakynnen poika, Suomyrskyn ja Sydänpennun veli. Entinen Helmimyrskyn kumppani, Karusydämen ja Varpuloisteen isä. ​Kuurakukan kumppani, Korallipennun, Rosohallan, Kaarnasydämen ja edesmenneen Taivastassun isä.

Koskiturkki: Harmaankirjava kolli sinisillä silmillä. Energinen säätäjä, joka kuitenkin rauhoittuu iän myötä.  Kalmasydämen ja Tuhkaviirun poika, Ruiskynnen, Ututassun ja Kiirasvalheen veli. Huomenliljan kumppani, Aamuriekon ja Metsokynnen isä.

Sirppiroihu: Pikimusta kolli yhdellä suklaan ruskealla tassulla. Lumisen siniset silmät ja pitkät kynnet omaava Sirppiroihu on suoraselkäiseksi kasvatettu taistelija joka ei käskyjä kyseenalaista. Edesmenneiden Filicen ja Tiikeriliekin poika. Karusydämen kumppani, Tuiske- ja Narsissipennun isä.  Tuisketassun mestari.

Malvavirta: Sähäkkä ja hieman ilkeä naaras kastanjanrusteilla silmillä. Siskonsa ja isänsä tapaan mustaturkkinen. Karplaloloisteen ja Liekkikäpälän tytär, Ruskatuulen ja Lehväkynnen sisar. Tuiskukynnen kumppani ja Nokihännän, Hillameren sekä Kirjosydämen emo.

Luukajo: Solakka ja uskollinen kolli emonsa hailakan ruskeilla silmillä ja mustallaturkilla. Emonsa hylkäämä ja Ruiskynnen kasvattama poika joka on uskollinen varjoklaanille ja seuraa isäänsä vaikka kaivoon käskettäessä. Riekotähden ja Köynnösmyrskyn poika, Kielosiiven veli. Ikitassun mestari

Kielosiipi: Häijy ja hieman pilalle hemmoteltu taitava taistelija hieman vihertävän ruskeilla silmillä ja mustalla turkilla. Emonsa hylkäämä ja osin Ruiskynnen kasvattama tytär joka on uskollinen varjoklaanille ja seuraa isäänsä vaikka kaivoon käskettäessä. Riekosielun ja Köynnösmyrskyn tytär, Luukajon sisar. Elotassun mestari.

Siiliturkki: Vaaleanruskea kolli, jonka kehoa koristaa tummat raidat. Hänellä on myös valkoinen kuono ja rinta, sekä lehdenvihreät silmät. Kärsivällinen ja kuuliainen, vanhempiensa tapaan kiltti ja hyvätahtoinen kissa, joka kunnioittaa soturin polkua, mutta haluaisi kulkea parantajan tietä emonsa tapaan. Laventelikasvon ja Viistoraidan poika. Kehrääjäkutsun veli.

Pimeäviilto: Ilkikurinen ja meneväinen kolli joka aiheuttaa takuuvarmasti mestarilleen ja vanhemmilleen harmaita karvoja. Todella tumman ruskeat silmät saavat kollin näyttämään lähes korvanpäistä tassunkärkiin mustalta kissalta. Ruiskynnen ja Ruskatuulen poika, Harhahännän, Kuutamosydämen ja Tuiskukynnen veli. Solinakuun kumppani. Pyryjuovan, Neulasmyrskyn ja Rapakallion isä.

Kuutamosydän: Nauravainen ja humoristinen naistenmies ruiksenvärisillä silmillä. Lyhyehkö hopeinen turkki myötäilee vahvoja ja jänteviä lihaksia. Ruiskynnen ja Ruskatuulen poika, Harhahännän, Pimeäviillon ja Tuiskukynnen veli. Varpuloisteen kumppani, Lehtisurman ja Liljatunturin isä. 

Iltasilmä: Mustaturkkinen kolli emonsa okran vihreillä silmillä. Kaikkien kanssa toimeen tuleva, elämään huumorilla suhtautuva herrasmies. Juuristaan ylpeä ja kunnioittaa tähtiklaani vaikka uskookin omiin esi-isiinsä. Ruostejuovan ja Lehtihaukan poika, Solinakuun veli. Entinen erakko joka liittyi pentuna vanhempiensa mukana varjoklaaniin. 

Ivakala: Oikeudenmukainen ja rohkea kolli jonka kauniit sinertävän vihreät silmät sointuvat tumman hopeiseen turkkiin. Köynnösmyrskyn ja Jääsirpaleen poika, Verijäkälän ja edesmenneen Huokauspennun veli. 

Nokihäntä: Suurikokoinen harmaavalkoinen kolli. Utelias ja hieman ylimielinen, mutta tarkoittaa hyvää. Malvavirran ja Tuiskukynnen pentu, Kirjosydämen ja Hillameren veli.

Kirjosydän: Kilpikonnakuvioinen naaras. Saattaa olla hieman piikittelevä mutta ei loppujen lopuksi mitään pahaa tarkoita. Malvavirran ja Tuiskukynnen tytär. Nokihännän ja Hillameren sisko.

Kiuruvirta: Hymyilevä ja hiljainen naaras joka viihtyy veljensä kanssa. Siro ja suloinen naaras omaa emonsa suonvihreät silmät ja kiurun tavoin ruskean kirjoman turkin. Loistesielun ja Kuiskeviillon tytär, Leijonaraivon ja Ruostekirouksen sisar.

Kaarnasydän: Ruskeankirjava ja valkoinen kolli, jolla ruskeat silmät. Kaarnasydän on luonteeltaan viisas ja rauhallinen. Hän on vaikuttaa pehmolta, mutta ulosannin ei pidä silti antaa hämätä. Kuurakukan ja Tunturikasvon poika. Rosohallan ja edesmenneen Taivastassun veli.

 

Rosohalla: Terävä ja hymyilevä naaras hailakan sinivihreillä silmillä. Omaa likaisenvalkoisen, hillan väristen pienten rosoreunaisten kuvioiden kirjoman turkin ja sirot piirteet. Kuurakukan ja Tunturikasvon tytär. Kaarnasydämen ja edesmenneen Taivastassun veli. Kuva suuntaa antava, silmien väri poikkeaa!

Pyryjuova: Hopeista turkkia raidoittaa tummemmat jouvat ja hänen vaalean harmailta silmiltä ei jää mitään huomaamatta. Tarkkaavainen ja nopea kolli on yksi klaanin parhaista jäljittäjistä. Luonteeltaan ehkä jopa hieman hömelö, ei nyt varsinaisesti tyhmä, muttei todellakaan siitä aivan terävimmästä päästä. Tekee kuitenkin työnsä varsin moitteetta ja nauttii muiden viihdyttämisestä. Solinakuun ja Pimeäviillon esikoinen, Neulasmyrskyn ja Rapakallion veli.


Neulasmyrsky: Luonteeltaan piikikäs kolli omaa vikkelät hoksottimet ja onnistuukin aina letkauttamaan jotain josta saattaa saada korvilleen. Neulasmyrskyn turkki on lähes musta, lukuunottamatta harmaampia karvoja sen seassa. Sinisilmäinen kolli ei ole luonteeltaan, mutta kirjaimellisesti kyllä. Solinakuun ja Pimeäviillon poika, Pyryjouvan ja Rapakallion veli. 


Rapakallio: Veljestrion lihakset omaava suurehko kolli. Rapakallio ei ehkä pärjää nopeudessa tai älyssä veljilleen, mutta hän on vahvempi ja pelaa sen päälle. Yleisesti mukava ja peruskiva kolli jolla ei ole sen suurempia mielipiteitä asioista, ja on varsin tyytyväinen kun käskyt tulevat ylhäältä päin. Solinakuun ja Pimeäviillon nuorin poika, Pyryjuovan ja Neulasmyrskyn veli.


Oppilaat: (12/15)
Narsissitassu: Hiljainen naaras joka tekee osansa. Peri veljensä tapaan isänsä värittömän harmaan turkin, mutta poiketen veljestään hänellä on paljon kauniimmat silmät. Ruskeat nekin, mutta niissä on ripaus hiirenkorvan aikaan kukkivaa narsissin kukan väriä, hentoa ja viatonta keltaista. Karusydämen ja Sirppiroihun tytär, Tuiskemyrskyn sisar. Jääsirpaleen oppilas.


Tuisketassu: Lempeä ja hymyileväinen kolli joka on hyvin isänsä näköinen ruskeilla silmillä ja värittömän harmaalla turkilla. Yleisesti kaikille mukava kolli jolla ei erityisemmin ole hampaan kolossa mitään ketään vastaan. Uskollinen päällikölleen ja soturilaille sukujuuristaan huolimatta. Karusydämen ja Sirppiroihun esikoinen, Narsissiveren veli. Sirppiroihun oppilas.

Elotassu: Musta naaras isänsä syvän sinisillä silmillä. Kaunis, mutta häikäilemätön kissa jonka katse tuntuu porautuvan läpi kaikesta elollisesta. Harhahännän ja Riekomielen esikoinen, Ikiroihun ja Valvehuudon sisar. Kielosiiven oppilas.

 

Ikitassu: Isänsä tavoin musta turkkinen naaras joka peri emonsa hailakan ruskeat silmät ja lempeän olemuksen. Leikkisä ja hurmaava neiti, jonka huolettomuus melkein tarttuu. Harhahännä ja Riekomielen tytär, Elotuskan ja Valvehuudon sisar. Luukajon oppilas.

 

Valvetassu: Sisartensa tavoin kolli omaa mustan turkin. Hän peri isoisoemonsa kauniit kullan ruskeat silmät ja isoisoänsä jykevän rakenteen. Yleisesti hurmaava kolli, mutta Valvehuuto on isänsä poika joka arvostaa ainoastaan puhtaasti Varjoklaanilaisia kissoja, muita kohtaan hän on kylmä ja välinpitämätön. Harhahännän ja Riekomielen nuorimmainen, Elotuskan ja Ikiroihun veli. Kärppäjalan oppilas.


Kuningattaret:

Harhahäntä: Elämäniloinen vintiö joka keksii kepposen jos toisenkin ja ilahduttaa veikeällä olemuksellaan läheisiään. Naaras omistaa hailakan ruskeat silmät ja kauniisti ruskan lehtien värien kirjoman turkin. Ruiskynnen ja Ruskatuulen tytär, Kuutamosydämen, Pimeäviillon ja Tuiskukynnen sisar. Riekotähden kumppani, Elotuskan, Valvehuudon ja Ikiroihun emo.

Varpuloiste: Leikkisä vintiö, joka ei meinaa millään kasvaa aikuiseksi. Isoemonsa tavoin kauniisti kirjava ja omaa isänsä silmät. Helmimyrskyn ja Tunturikasvon tytär. Kuutamosydämen kumppani, Lehtisurman ja Liljatunturin emo.

Kuurakukka: Harmaa naaras valkoisilla laikuilla kaulassa ja vatsassa. Otsassa pieni valkoinen täplä. Naaras omaa vihreänharmaat silmät ja pitkän valkoiset viikset. Hoikka rakenteeltaan, sekä pitkät raajat ja häntä. Luonteeltaan vetäytyvä ja tempperamenttinen, sekä uskollinen klaanilleen. Kekälekukan ja Metsäsielun tytär. Hohkakynnen sisko. Tunturikasvon kumppani, Korallipennun, Rosohallan, Kaarnasydämen ja edesmenneen Taivastassun emo.

Pennut:

Rukouspentu: Tumman harmaalla pohjalla siiamilainen tummempi väritys ja siniset silmät. Sosiaalisesti arka otus joka hoitaa hommansa valittamatta. Ei sen suurempia mielipiteitä omaa vaikka onkin ihan fiksu naaras. Lehväkynnen ja Jääsirpaleen tytär, Luotokatseen sisar.


Luotopentu: Isänsä tapaan valkomusta laikukas kolli sinisillä silmillä. Peri isältään myös lauhkean luonteensa ja emoltaan vain ilmeettömän katseensa. Lehväkynnen ja Jääsirpaleen poika, Rukousveren veli.


Aamupentu: Pieni musta kissa aamuisen viljan värisillä silmillä. Taitava nuori soturin alku joka aiheuttaa milloin kellekkin harmaita hiuksia kepposillaan. Huomenliljan ja Koskiturkin tytär. Metsopennun sisko.


Metsopentu: Leikkisä tumma turkkinen kolli ruskeilla silmillä. Huomenliljan ja Koskiturkin poika, Aamupennun veli.


Lehtipentu: Ruskean kirjava kolli vihreillä silmillä. Yleisesti varjoklaanilaiseksi kaikin puolin mukava kissa. Varpuloisteen ja Kuutamosydämen esikoinen, Liljapennun veli.


Liljapentu: Suloinen tummaturkkinen sydäntensärkijä. Häikäilemätön taistelija varjoklaanissa tavattoman valkoisella turkilla ja sinisillä silmillä. Varpuloisteen ja Kuutamosydämen tytär. Lehtipennun sisar.

Korallipentu: Korallipentu on pääasiassa harmaankirjava pienikokoinen kissa, jolta löytyy kuitenkin kullanruskeaa naamasta, sekä rinnasta. Hänen silmänsä ovat suuret ja harmaat ja nenä vaaleanpunainen. Luonteeltaan Korallipentu on ystävällinen, mutta hyvin ujo. Kuurakukan ja Tunturikasvon tytär.

Klaaninvanhimmat:

Savuisku: Tummanharmaa tulinen naaras, jolle on turha väittää vastaan. Ärtyisä ja ylpeä. Keltaiset silmät.

Hunajakynsi: Nimensä mukaisesti hunajanvärinen kolli jadenvihreillä silmillä. Kohtelias ja humoristinen soturi. Vatukkaturkin ja Koivuturkin poika. Varpukynnen kumppani; Suomyrskyn, Tunturikasvon ja Sydänpennun isä. Siirtyi ennenaikaisesti klaaninvanhimpiin jouduttuaan puuman vammauttamaksi.

Laventelikasvo: Vaaleanruskea naaras valkoisilla tassuilla ja vihreillä silmillä. Viistoraidan kumppani. Vaikka omalle klaanille uskollinen, kiltti ja avulias naaras omaa kumppanisuhteen, on hän silti vahvasti omistautunut tehtävälleen, eikä pelkää tarvittaessa näpäyttää epäilijöitä hiljaisiksi. Entinen parantaja.

Hillameri:
 Emonsa tapaan itsepäinen ja jopa hieman jääräpäinen naaras kauniilla hillan värisellä turkilla. Hänen kullanvihreät silmänsä sointuvat neidin siroon rakenteeseen. Vaikka hän osaa olla todella rasittava, ymmärtää tämä kuitenkin vastuunsa ja tottelee päällikköään epäröimättä. Isänsä tapaan taitava taistelija. Läheinen veljensä kanssa. Malvavirran ja Tuiskukynnen tytär. Nokihännän ja Kirjosydämen sisko. Sokeutui Myrskyklaania vastaan käydyssä taistelussa.