Myrskyklaani ⇔ Jokiklaani ⇔ Tuuliklaani  Varjoklaani   Erakot  Tähtiklaani 

Päällikkö: Nurmitähti: Pitkäjalkainen, keskikokoa hivenen pienempi tummanruskea kolli, jonka turkkia pitkin kulkee ohuita tummempia tiikerinraitoja. Omaa valkean kuonon, rinnan, vatsan ja varpaat, normaalia aavistuksen lyhyemmän hännän ja kärjestä eteenpäin taittuvan oikean korvan. Silmät ovat vaaleanlehdenvihreät, kirkkaat ja tarkkaavaiset. Nopeaälyinen ja harkitseva, vihaisena vakavasti otettava tapaus. Vieraita kohtaan varautunut ja vähäpuheinen, mutta läheisten kesken huumorintajuinen ja lämminhenkinen. Uskollinen klaanilleen, soturilaille ja Tähtiklaanille. Pähkinäkuonon poika. Virtaviiksen kumppani, Tähdikkipennun isä. Soturinimi Nurmituuli.

Varapäällikkö: Piikkiturkki: Kullankeltainen suurikorvainen naaras vihrein silmin. Teräväkielinen ja jääräpäinen persoona, johon on vaikea tutustua mutta joka seuraa virheettä päällikkönsä käskyjä. Edesmenneen Sorsaselän kumppani, Hakkijalan emo. 

Parantajat:  Paloniitty:  Kellanpunainen, raidallinen kolli. Vatsa, rinta, kuono ja posket ovat valkoisia. Hännänpäässä on muutama valkoinen karva. Nenän vieressä on pieni laikku kellanpunaista. Jalat ovat puolivälistä alaspäin valkoisia, paitsi vasen takajalka, joka on kokonaan valkoinen. Kollin silmät ovat vaalean keltavihreät. Solakka ja melko pienikokoinen. Rauhallinen ja melko suorapuheinen kissa, joka viihtyy parhaiten omissa oloissaan. 

Nokkospiikki: Hiukan normaalikokoa pidempi, komea kolli valko-, musta- sekä kinuskinkirjavalla värityksellä. Värittömän näköiset silmät, jotka perinyt isältään. Karismaattinen sekä erittäin humoristinen kissa. Nevaroihun ja Vilukkoväreen poika, Villavarjon veli.

Parantajaoppilas: ~

 

Soturit: (24/20)
Ukkospilvi: Suurikokoinen valkoinen kolli jolla on selässä ja hännässä vaaleanharmaita laikkuja sekä kirkkaansiniset silmät. Kukkaturkin kumppani, edesmenneen Lumitassun ja Pilvisulan sekä Nevaroihun isä. Liljatassun mestari.


Kurkiliito: Lihaksikas, tummanruskea kolli, jolla on kirkkaansiniset silmät. Hänellä on turkissaan hieman turkin pohjaväriä vaaleampia juovia. Kurkiliito on erittäin uskollinen klaanilleen, ja noudattaa tiukasti soturilakia. Hän puolustaa klaaniaan henkensä uhalla, ja klaanitoverit ovat hänelle sydämen asia. Kurkiliito on järkevä ja asiallinen, ja joskus huumorintaju saattaa olla paljonkin hukassa. Kurkiliito protestoi sääntöjä rikkovia kissoja, ja on ankara heille. Pohjimmiltaan Kurkiliidolla on hyvä ja tunteellinen sydän. Minttuhännän kumppani, edesmenneen Aaltoloiskeen ja Kamomillaviiksen isä. Hohkatassun mestari.
 

Maisemasydän: Lyhytkarvainen, sulavalinjainen ja pitkäjalkainen vaaleansiniharmaa kolli valkoisella kuonolla, rinnalla ja hännänkärjellä. Myös hänen vasen takatassunsa on valkoinen, ja kylkiä, jalkoja sekä kasvoja koristavat hopeanväriset juovat. Silmät ovat vaaleanlehdenvihreät. Hyvätahtoinen ja avarakatseinen soturi, joka on harvoin huonolla tuulella. Myös hyvin rauhallinen ja lempeä luonteeltaan. Juuriltaan puhdas tuuliklaanilainen, joka menetti vanhempansa hyvin nuorena, jääden näiden ainoaksi jälkeläiseksi. Pähkinäkuonon kumppani.
 

Pähkinäkuono: Vaaleanruskea naaras tummemmilla juovilla sekä vaalealla kuonolla, rinnalla, vatsalla ja tassuilla. Omaa eloisat, vaaleankeltaiset silmät. Avarakatseinen mutta määrätietoinen, ja rakastaa seikkailuja. Edesmenneen Rauduskynnen sisar. Nurmituulen emo, Virtaviiksen ja Vuonatulen kasvattiemo. Maisemasydämen kumppani. Lehtotassun mestari.

Juuriturkki: Tasaisen tummanruskea kolli, jolla on meripihkaiset silmät ja jaloissa mustia, poikittaisia raitoja. Lyhytkarvainen turkki. Itsenäinen ja selvämielinen. Aamusammaleen ja Sammalsielun poika, Viimajalan veli. Sointupuron kumppani, Haukanlennon isä. Orvokkitassun mestari.

SointupuroSievä valkokirjokilpikonna naaras, jolla on veljensä tapaan siniharmaat silmät. Solakkarakenteinen ja aika pienikokoinen. Iloinen ja pirteä kissa, joka oli hyvin läheinen veljensä Kaarnapennun kanssa ja ikävöikin tätä syvästi. Hallalaikun ja edesmenneen Lehmusmielen tytär. Juuriturkin kumppani, Haukanlennon sekä Kipinähehkun emo. Käärmetassun mestari.

Köynnösmyrsky: Harmahtavanruskea naaras jolla on tummempaa tabbykuviota ja valkoisia alueita harvakseltaan. Siro ja pienikokoinen naaras hailakan hiekan värisin silmin. Räväkkä persoona ja taitava taistelija. Edesmenneiden Susikaiun ja Myrskyraidan pentu, edesmenneiden Oliivitassun ja Leimupennun sisar.  Huokauspennun, Hopeapennun ja  Hohtopennun sekä Luutassun ja Kielotassun emo. Entinen varjoklaanilainen.

Vuonatuli: Tummanpunainen, lyhytkarvainen ja tiikerinraitainen naaras, jolla on haaleanvihreät silmät. Luonteeltaan älykäs, sosiaalinen ja luottamuksellisuuteen pyrkivä kissa, jolle lojaalius klaania ja klaanilaisia kohtaan on tärkeää niin itsensä, kuin muidenkin osalta. Tämä ei kuitenkaan sulje pois napakoita mielipiteitä, joita hänelle ajoittain muodostuu. Kantaa syvää kaunaa emolleen Viimajalalle siitä, että hän jätti pentunsa toisen kasvatettavaksi, vaikka rakastaakin kasvattiemoaan Pähkinäkuonoa, eikä muuttaisi mitään. Kasvanut ilman isähahmoa, joten hän saattaa kokea kollien läheisyyden erikoisena. Hänellä on Myrskyklaanin verta isänsä Väijykärjen kautta. Oikea emo Viimajalka (heimo), Pähkinäkuonon kasvattitytär. Virtaviiksen ja edesmenneen Vuoripennun sisko. Hortensiatassun mestari.

Hakkijalka: Hoikka, pitkäjalkainen, vaaleanruskea tabbykolli jolla on isot korva. Vihreät silmät. Elämäniloinen ja puhelias, mutta ahdistuu verrattain helposti. Isä Sorsaselkä ja emo Piikkiturkki.
 

Syrjäpolku: Mustavalkoinen kolli keltaisilla silmillä. Oma-aloitteinen ja ehkä turhankin järjestelmällinen, mutta kuitenkin hyvin ystävällinen. Sorajuovan veli. Kamomillaviiksen kumppani, Saarnipennun, Pihlajapennun ja Lehmuspennun isä.

Sorajuova: Harmahtavan ruskea kolli tummemmilla raidoilla. Valkoiset etutassut, rinta, vatsa ja hännänpää. Silmät tumman meripihkan väriset. Luonteeltaan leikkisä ja ilkikurinen, eikä aina ymmärrä milloin tilanne on sopiva vitseille. Syrjätassun veli. Pilvisulan kumppani.

Tammilampi: Ruskeankirjava naaras vihertävänsinisillä silmillä. Tarkka, mutta hyväsydäminen. Sammalsydämen kumppani, Mäntytassun emo.

Vilukkoväre: Sinertävänharmaa kolli tummalla tabbykuviolla. Normaalikokoista kissaa hiukan pienempi. Asteen värittömän vihreät silmät, sinisellä pigmentillä. Vaatimaton, antelias sekä hyvin itsenäinen luonteeltaan. Edesmenneiden Ohdakelammen sekä Murattisydämen ainut poika. Nevaroihun kumppani, Nokkospiikin ja Villavarjon isä. 

Nevaroihu: Harmaanruskean ja kinuskinruskean kirjava naaras. Harmaanruskeilla alueilla on hieman tummempaa tabbykuviota. Turkki on hieman lyhyttä pidempää ja pörhöistä. Keltavihreät, suuret silmät. Suloisesta ulkomuodostaan huolimatta oikea maanvaiva, joka laukoo suoria mielipiteitä ja rakastaa toisten härnäämistä. Kukkaturkin ja Ukkospilven tytär. Vilukkoväreen kumppani, Nokkospiikin ja Villavarjon emo.

 

Pilvisulka: Pohjaväriltään valkoinen naaras, jolla suuria vaaleanruskeita laikkuja joissa on tummanruskeaa tabbykuviointia. Omaa kanervansiniset silmät. Kukkaturkin ja Ukkospilven tytär, Lumitassun sisko. Sorajuovan kumppani.

Mesihelmi: Mesihelmellä on ruskeanharmaankirjava lyhyt turkki. Kasvoissa ja jaloissa naaraalla on vaaleampia kohtia. Poskipäissä, kauluksessa sekä jaloissa on muutamia punertavan ruskeita juovia. Myös nenän ’päällinen’ on punertavan ruskea. Nenä vaaleanruskea. Mesihelmen silmät ovat täyteläisen meripihkanväriset. Määrätietoinen, mutta ystävällinen naaras. Hyvin oikeudenmukainen ja uskollinen Tuuliklaanille. Vaahterakasvon ja Varpusviiman pentu, Harmaaläiskän sisar. Kipinähehkun kumppani, Orvokkitassun emo.

Kipinähehku: Normaalikokoinen oranssinpunainen kolli, tummanpunaisin raidoin ja valkoisin kohdin. Vaaleansiniset silmät. Hieman pidättäytyväinen, mutta tutustuttaessa rennompi. Ystävällinen ja oikeudenmukainen. Tuuliklaanille erittäin uskollinen. Sointupuron ja edesmenneen Riikkirinnan poika. Mesihelmen kumppani, Orvokkitassun isä.

Haukanlento:  Pitkäjalkainen, minkä takia normaalia suurempi kolli, kenen turkki on pohjaväriltään vaalea, missä on ruskeita ja melkein mustia kilpikonnakuvioita; laikkuja ja juovia. Silmät ovat syvän siniset. Äänensä on matala ja charmikas. Jääräpäinen, sarkastinen ja siltikin rento tapaus, kuka on myös kova flirttailemaan. Pohjimmiltaan hyvin uskollinen. Juuriturkin ja Sointupuron pentu, Kipinähehkun puoliveli. Luototassun mestari.

Villavarjo: Pörheäturkkinen tummanruskean ja valkoisen kirjava naaras keltaisenvihreillä silmillä. Seurallinen, ystävällinen ja miellyttämisenhaluinen, arvostaa klaania suuresti. Vilukkoväreen ja Nevaroihun kasvattitytär, Nokkospiikin sisar.


OkakynsiPitkäjalkainen naaras kullanruskealla turkilla sekä kirkkaan vihreillä silmillä. Turkkia halkoo hailakkaan tummat raidat. Määrätietoinen, erittäin sinnikäs ja suorapuheinen persoona. Sorsaselän ja Piikkiturkin tytär, Hakkijalan ja Kimalaisraidan sisko.

Kimalaisraita: Hiekanruskea kolli leopardikuviolla ja kirkkaan vihreillä silmillä. Valkea vatsa ja kuonon alapuoli. Itsevarma ja  iloinen eikä ota elämää liian vakavasti. Sorsaselän ja Piikkiturkin poika, Okakynnen ja Hakkijalan veli. 


Oppilaat: (11/15)
Orvokkitassu: Keskikokoista isompi kolli siniharmaalla turkilla ja valkoisella laikulla kasvoissa. Äkkipikainen ja itsevarma kolli. Mesihelmen ja Kipinähehkun poika. Juuriturkin oppilas.

Luototassu: Komea ja lihaksikas, tummaturkkinen kolli jonka jäänsinisissä silmissä on havaittavissa lähes poikkeuksetta leikkisä pilke. Uhkarohkea, ilkikurinen ja taipuisa hakeutumaan hankaluuksiin, mutta siitäkin huolimatta hyväsydäminen ja huumorintajuinen kissa. Edesmenneiden Tammitaipaleen ja Neulassydämen poika, Lehtoliekin ja Liljaloisteen veli. Haukanlennon oppilas.

Lehtotassu: Leveälapainen ja jäntevä mustaturkkinen kolli, jolla lehdenvihreät silmät. Veljensä tavoin hyvin huumorintajuinen ja uhkarohkea kissa, jota ei tarvitse paljonkaan yllyttää venyttämään klaanirajoja. Edesmenneiden Tammitaipaleen ja Neulassydämen poika, Luotoloiskeen ja Liljaloisteen veli. Pähkinäkuonon oppilas.

Liljatassu: Siro vaaleanharmaa naaraskissa tummemmilla juovilla sekä valkoisella rinnuksella ja vatsalla. Kellanvihreät silmät. Nokkela, tyyni ja ystävällinen naaras. Edesmenneiden Tammitaipaleen ja Neulassydämen tytär, Luotoloiskeen ja Lehtoliekin sisar. Ukkospilven oppilas.

 

Hohkatassu: Musta kolli, kenellä on pohjaturkissa kirkkaita ruskan värisiä vivahteita. Silmät ovat vaaleanvihreät ja pupilli usein kapea. Kohtelias, rohkea ja ystävällinen kissa, kuka tuntuu tarjoavan aina juuri sitä mitä kaipaat. Ruskomyrskyn ja Sulkaviiksen poika, sekä Hortensiahehkun veli. Kurkiliidon oppilas.

Hortensiatassu: Hiekanvärinen, marmorikuvioinen naaras, kenellä on hortensian sävyiset sinertävät silmät. Päättäväinen ja teräväsanainen, mutta päällinpuolin melko ystävällinen. Ruskomyrskyn ja Sulkaviiksen tytär, sekä Hohkaruskon sisko. Vuonatulen oppilas.

Käärmetassu: Leopardikuvioinen kermanvalkoinen oranssihtava naaras valkoisilla tassuilla ja hännänpäällä. Solakka, mutta normaalia pienempi. Omaa meripihkan väriset silmät. Hyväntuulinen ja iloinen. Sointupuron oppilas.

 

 

Kuningattaret:

Virtaviiksi: Oranssisilmäinen naaras, jolla on lyhyt tumman hiekan värinen, oranssiin vivahtava turkki. Tummanruskeat lynx point-raidat jaloissa, reisissä ja hännässä. Viimajalan ja Väijykärjen tytär, Pähkinäkuonon kasvattitytär. Vuonatulen ja edesmenneen Vuoripennun sisko. Nurmitähden kumppani, Tähdikkipennun emo.

Kamomillaviiksi: Normaalikokoinen vaaleanruskea naaras, jolla hieman turkin väriä tummemmat tassut ja hännänpää, silmät meripihkanväriset ja nenä vaaleanpunainen. Kurkiliidon ja Minttuhännän tytär, Aaltotassun sisar. 

Mäntymarja:
  Mäntymarja: Vaaleanruskea naaras ruskeankirjavilla merkeillä ja kauniilla, vaaleansinisillä silmillä. Helposti kaikkeen myöntyvä ja sosiaalinen, ja tämän vuoksi helposti manipuloitavissa. Okakynnen kumppani, Myrskypennun kasvattiemo.

 

Pennut:

Saarnipentu:  Pitkäjalkainen mustavalkoinen kolli harmaanruskeilla silmillä. Lempeä ja nopea kissa. Kamomillaviiksen ja Syrjäpolun poika. Maisemasydämen tuleva oppilas.

Lehmuspentu:  Vaaleanruskea kollikissa punertavan ruskealla tabbykuviolla ja keltavihreillä silmillä. Tulee kaikkien kanssa toimeen, mutta ei paljasta itsestään liikoja muille eikä ystävysty helposti. Syrjäpolun ja Kamomillaviiksen poika, Saarnitulen ja Pihlajasumun veli. Hakkijalan tuleva oppilas.

Pihlajapentu: Solakka, kilpikonnakuvioinen naaras, jolla on emonsa vihreät silmät. Rauhallinen ja kiltti poiketen veljistään. Osaa tarvittaessa ilmaista mielipiteensä voimakkaasti. Kamomillaviiksen ja Syrjäpolun tytär. Syrjäpolun tuleva oppilas.

Tähdikkipentu: Lumenvalkoinen naaras kullankeltaisen ja lehdenvihreän kirjavilla silmillä. Päättäväinen ja rohkea, omalle klaanilleen uskollinen kissa. Virtaviiksen ja Nurmitähden tytär.

Myrskypentu: Hyvin tummanharmaa kolli, jonka turkin väri haalenee jalkoja kohti mentäessä. Tassut ovat valkoiset, ja jaloissa on tummempia raitoja. Töpöhäntä. Haaleankeltaiset silmät. Utelias ja meneväinen pentu. Leimusiiven ja Kalliotaivaan poika, Aropennun ja Nietospennun veli. Entinen nimi Härmäpentu; Mäntymarja löysi pennun Tuuliklaanin reviiriltä ja otti tämän kasvatikseen. Myrskypentu ei muista elämäänsä Myrskyklaanissa, eikä Myrskyklaanissa uskota hänen olevan enää elossa.

 

Klaaninvanhimmat: