top of page

Myrskyklaani ⇔ Jokiklaani ⇔ Tuuliklaani  Varjoklaani   Erakot  Tähtiklaani 

Päällikkö: Nurmitähti: Pitkäjalkainen, keskikokoa hivenen pienempi tummanruskea kolli, jonka turkkia pitkin kulkee ohuita tummempia tiikerinraitoja. Omaa valkean kuonon, rinnan, vatsan ja varpaat, normaalia aavistuksen lyhyemmän hännän ja kärjestä eteenpäin taittuvan oikean korvan. Silmät ovat vaaleanlehdenvihreät, kirkkaat ja tarkkaavaiset. Nopeaälyinen ja harkitseva, vihaisena vakavasti otettava tapaus. Vieraita kohtaan varautunut ja vähäpuheinen, mutta läheisten kesken huumorintajuinen ja lämminhenkinen. Uskollinen klaanilleen, soturilaille ja Tähtiklaanille. Pähkinäkuonon poika. Virtaviiksen kumppani, Tähdikkitassun isä. Soturinimi Nurmituuli.

Varapäällikkö: Haukanlento: Pitkäjalkainen, minkä takia normaalia suurempi kolli, kenen turkki on pohjaväriltään vaalea, missä on ruskeita ja melkein mustia kilpikonnakuvioita; laikkuja ja juovia. Silmät ovat syvän siniset. Äänensä on matala ja charmikas. Jääräpäinen, sarkastinen ja siltikin rento tapaus, kuka on myös kova flirttailemaan. Pohjimmiltaan hyvin uskollinen. Juuriturkin ja Sointupuron pentu, Kipinähehkun puoliveli.

Parantajat:  Paloniitty:  Kellanpunainen, raidallinen kolli. Vatsa, rinta, kuono ja posket ovat valkoisia. Hännänpäässä on muutama valkoinen karva. Nenän vieressä on pieni laikku kellanpunaista. Jalat ovat puolivälistä alaspäin valkoisia, paitsi vasen takajalka, joka on kokonaan valkoinen. Kollin silmät ovat vaalean keltavihreät. Solakka ja melko pienikokoinen. Rauhallinen ja melko suorapuheinen kissa, joka viihtyy parhaiten omissa oloissaan. 

Nokkospiikki: Hiukan normaalikokoa pidempi, komea kolli valko-, musta- sekä kinuskinkirjavalla värityksellä. Värittömän näköiset silmät, jotka perinyt isältään. Karismaattinen sekä erittäin humoristinen kissa. Nevaroihun ja Vilukkoväreen poika, Villavarjon veli.

Parantajaoppilas: ~

 

Soturit: (23/20)
Ukkospilvi: Suurikokoinen valkoinen kolli jolla on selässä ja hännässä vaaleanharmaita laikkuja sekä kirkkaansiniset silmät. Kukkaturkin kumppani, edesmenneen Lumitassun ja Pilvisulan sekä Nevaroihun isä.

 

Maisemasydän: Lyhytkarvainen, sulavalinjainen ja pitkäjalkainen vaaleansiniharmaa kolli valkoisella kuonolla, rinnalla ja hännänkärjellä. Myös hänen vasen takatassunsa on valkoinen, ja kylkiä, jalkoja sekä kasvoja koristavat hopeanväriset juovat. Silmät ovat vaaleanlehdenvihreät. Hyvätahtoinen ja avarakatseinen soturi, joka on harvoin huonolla tuulella. Myös hyvin rauhallinen ja lempeä luonteeltaan. Juuriltaan puhdas tuuliklaanilainen, joka menetti vanhempansa hyvin nuorena, jääden näiden ainoaksi jälkeläiseksi. Pähkinäkuonon kumppani.
 

Pähkinäkuono: Vaaleanruskea naaras tummemmilla juovilla sekä vaalealla kuonolla, rinnalla, vatsalla ja tassuilla. Omaa eloisat, vaaleankeltaiset silmät. Avarakatseinen mutta määrätietoinen, ja rakastaa seikkailuja. Edesmenneen Rauduskynnen sisar. Nurmituulen emo, Virtaviiksen ja Vuonatulen kasvattiemo. Maisemasydämen kumppani.

Juuriturkki: Tasaisen tummanruskea kolli, jolla on meripihkaiset silmät ja jaloissa mustia, poikittaisia raitoja. Lyhytkarvainen turkki. Itsenäinen ja selvämielinen. Aamusammaleen ja Sammalsielun poika, Viimajalan veli. Sointupuron kumppani, Haukanlennon isä.

SointupuroSievä valkokirjokilpikonna naaras, jolla on veljensä tapaan siniharmaat silmät. Solakkarakenteinen ja aika pienikokoinen. Iloinen ja pirteä kissa, joka oli hyvin läheinen veljensä Kaarnapennun kanssa ja ikävöikin tätä syvästi. Hallalaikun ja edesmenneen Lehmusmielen tytär. Juuriturkin kumppani, Haukanlennon sekä Kipinähehkun emo.

Köynnösmyrsky: Harmahtavanruskea naaras jolla on tummempaa tabbykuviota ja valkoisia alueita harvakseltaan. Siro ja pienikokoinen naaras hailakan hiekan värisin silmin. Räväkkä persoona ja taitava taistelija. Edesmenneiden Susikaiun ja Myrskyraidan pentu, edesmenneiden Oliivitassun ja Leimupennun sisar.  Huokauspennun, Hopeapennun ja  Hohtopennun sekä Luutassun ja Kielotassun emo. Entinen varjoklaanilainen.

Vuonatuli: Tummanpunainen, lyhytkarvainen ja tiikerinraitainen naaras, jolla on haaleanvihreät silmät. Luonteeltaan älykäs, sosiaalinen ja luottamuksellisuuteen pyrkivä kissa, jolle lojaalius klaania ja klaanilaisia kohtaan on tärkeää niin itsensä, kuin muidenkin osalta. Tämä ei kuitenkaan sulje pois napakoita mielipiteitä, joita hänelle ajoittain muodostuu. Kantaa syvää kaunaa emolleen Viimajalalle siitä, että hän jätti pentunsa toisen kasvatettavaksi, vaikka rakastaakin kasvattiemoaan Pähkinäkuonoa, eikä muuttaisi mitään. Kasvanut ilman isähahmoa, joten hän saattaa kokea kollien läheisyyden erikoisena. Hänellä on Myrskyklaanin verta isänsä Väijykärjen kautta. Oikea emo Viimajalka (heimo), Pähkinäkuonon kasvattitytär. Virtaviiksen ja edesmenneen Vuoripennun sisko.

Virtaviiksi: Oranssisilmäinen naaras, jolla on lyhyt tumman hiekan värinen, oranssiin vivahtava turkki. Tummanruskeat lynx point-raidat jaloissa, reisissä ja hännässä. Viimajalan ja Väijykärjen tytär, Pähkinäkuonon kasvattitytär. Vuonatulen ja edesmenneen Vuoripennun sisko. Nurmitähden kumppani, Tähdikkitassun emo.

Hakkijalka: Hoikka, pitkäjalkainen, vaaleanruskea tabbykolli jolla on isot korva. Vihreät silmät. Elämäniloinen ja puhelias, mutta ahdistuu verrattain helposti. Isä Sorsaselkä ja emo Piikkiturkki.
 

Syrjäpolku: Mustavalkoinen kolli keltaisilla silmillä. Oma-aloitteinen ja ehkä turhankin järjestelmällinen, mutta kuitenkin hyvin ystävällinen. Sorajuovan veli. Kamomillaviiksen kumppani, Saarnitassun, Pihlajatassun ja Lehmustassun isä.

Sorajuova: Harmahtavan ruskea kolli tummemmilla raidoilla. Valkoiset etutassut, rinta, vatsa ja hännänpää. Silmät tumman meripihkan väriset. Luonteeltaan leikkisä ja ilkikurinen, eikä aina ymmärrä milloin tilanne on sopiva vitseille. Syrjätassun veli. Pilvisulan kumppani.

Vilukkoväre: Sinertävänharmaa kolli tummalla tabbykuviolla. Normaalikokoista kissaa hiukan pienempi. Asteen värittömän vihreät silmät, sinisellä pigmentillä. Vaatimaton, antelias sekä hyvin itsenäinen luonteeltaan. Edesmenneiden Ohdakelammen sekä Murattisydämen ainut poika. Nevaroihun kumppani, Nokkospiikin ja Villavarjon isä. 

Nevaroihu: Harmaanruskean ja kinuskinruskean kirjava naaras. Harmaanruskeilla alueilla on hieman tummempaa tabbykuviota. Turkki on hieman lyhyttä pidempää ja pörhöistä. Keltavihreät, suuret silmät. Suloisesta ulkomuodostaan huolimatta oikea maanvaiva, joka laukoo suoria mielipiteitä ja rakastaa toisten härnäämistä. Kukkaturkin ja Ukkospilven tytär. Vilukkoväreen kumppani, Nokkospiikin ja Villavarjon emo. Kajotassun mestari.

 

Pilvisulka: Pohjaväriltään valkoinen naaras, jolla suuria vaaleanruskeita laikkuja joissa on tummanruskeaa tabbykuviointia. Omaa kanervansiniset silmät. Kukkaturkin ja Ukkospilven tytär, Lumitassun sisko. Sorajuovan kumppani.

Kimalaisraita: Hiekanruskea kolli leopardikuviolla ja kirkkaan vihreillä silmillä. Valkea vatsa ja kuonon alapuoli. Itsevarma ja iloinen eikä ota elämää liian vakavasti. Sorsaselän ja Piikkiturkin poika, Okakynnen ja Hakkijalan veli. 

Orvokkitaivas: Keskikokoista isompi kolli siniharmaalla turkilla ja valkoisella laikulla kasvoissa. Äkkipikainen ja itsevarma kolli. Valkoyskään kuolleiden Mesihelmen ja Kipinähehkun poika. Myrskytassun mestari.

Hohkaruska: Musta kolli, kenellä on pohjaturkissa kirkkaita ruskan värisiä vivahteita. Silmät ovat vaaleanvihreät ja pupilli usein kapea. Kohtelias, rohkea ja ystävällinen kissa, kuka tuntuu tarjoavan aina juuri sitä mitä kaipaat. Ruskomyrskyn ja Sulkaviiksen poika, sekä Hortensiahehkun veli.

Luotoloiske: 
Komea ja lihaksikas, tummaturkkinen kolli jonka jäänsinisissä silmissä on havaittavissa lähes poikkeuksetta leikkisä pilke. Uhkarohkea, ilkikurinen ja taipuisa hakeutumaan hankaluuksiin, mutta siitäkin huolimatta hyväsydäminen ja huumorintajuinen kissa. Edesmenneiden Tammitaipaleen ja Neulassydämen poika, Lehtoliekin ja Liljaloisteen veli.

Hortensiahehku: Hiekanvärinen, marmorikuvioinen naaras, kenellä on hortensian sävyiset sinertävät silmät. Päättäväinen ja teräväsanainen, mutta päällinpuolin melko ystävällinen. Ruskomyrskyn ja Sulkaviiksen tytär, sekä Hohkaruskon sisko.

Häiveuni: Mustavalkoinen naaras vihreäkeltaisin silmin. Hyvin herttainen ja pidettävä persoona, joka ujostelee vieraita mutta on ystävilleen avoin ja huolehtivainen. Entinen kulkukissa, minkä vuoksi osa klaanista vierastaa häntä yhä. Entinen nimi Viveca.

Ruokokynsi: Harmaan, mustan ja valkoisen kirjoma kollikissa. Ruskeat silmät, joista näkee usein epäilyksen tai varovaisuuden. Hyvin suojelevainen Vivecaa kohtaan. Ajoittain äkkipikainen ja jääräpäinen persoona. Entinen kulkukissa - Ruokokynsi ei ole oikein sopeutunut klaaniin, ja on hyvin vähäsanainen ja kylmä muita klaanilaisia kohtaan. Entinen nimi Rin.
 

Saarnituli: Pitkäjalkainen mustavalkoinen kolli harmaanruskeilla silmillä. Lempeä ja nopea kissa. Kamomillaviiksen ja Syrjäpolun poika.

 

Lehmuslaine: Vaaleanruskea kollikissa punertavan ruskealla tabbykuviolla ja keltavihreillä silmillä. Tulee kaikkien kanssa toimeen, mutta ei paljasta itsestään liikoja muille eikä ystävysty helposti. Syrjäpolun ja Kamomillaviiksen poika, Saarnitulen ja Pihlajasumun veli.

 

Pihlajasumu: Solakka, kilpikonnakuvioinen naaras, jolla on emonsa vihreät silmät. Rauhallinen ja kiltti poiketen veljistään. Osaa tarvittaessa ilmaista mielipiteensä voimakkaasti. Kamomillaviiksen ja Syrjäpolun tytär.
 


Oppilaat: (12/15)

Kajotassu: Kokovalkoinen, pörröturkkinen, normaalia pitempi kissa. Hänellä on tummansiniset silmät ruskeilla vivahteilla. Ujo ja sääntöjä noudattava yksilö, jonka elämäntehtävä on läheisten ja klaanin suojeleminen. Nevaroihun oppilas.

Myrskytassu: Hyvin tummanharmaa kolli, jonka turkin väri haalenee jalkoja kohti mentäessä. Tassut ovat valkoiset, ja jaloissa on tummempia raitoja. Töpöhäntä. Haaleankeltaiset silmät. Utelias ja meneväinen pentu. Leimusiiven ja Kalliotaivaan poika, Aropennun ja Nietospennun veli. Entinen nimi Härmäpentu; Mäntymarja löysi pennun Tuuliklaanin reviiriltä ja otti tämän kasvatikseen. Myrskypentu ei muista elämäänsä Myrskyklaanissa, eikä Myrskyklaanissa uskota hänen olevan enää elossa. Orvokkitaivaan oppilas.

Kuningattaret:

LiljaloisteSiro vaaleanharmaa naaraskissa tummemmilla juovilla sekä valkoisella rinnuksella ja vatsalla. Kellanvihreät silmät. Nokkela, tyyni ja ystävällinen naaras. Edesmenneiden Tammitaipaleen ja Neulassydämen tytär, Luotoloiskeen ja Lehtoliekin sisar.

Mäntymarja: Vaaleanruskea naaras ruskeankirjavilla merkeillä ja kauniilla, vaaleansinisillä silmillä. Helposti kaikkeen myöntyvä ja sosiaalinen, ja tämän vuoksi helposti manipuloitavissa. Haukanlennon kumppani, Myrskytassun kasvattiemo.

OkakynsiPitkäjalkainen naaras kullanruskealla turkilla sekä kirkkaan vihreillä silmillä. Turkkia halkoo hailakkaan tummat raidat. Määrätietoinen, erittäin sinnikäs ja suorapuheinen persoona. Sorsaselän ja Piikkiturkin tytär, Hakkijalan ja Kimalaisraidan sisko.

Villavarjo:
 Pörheäturkkinen tummanruskean ja valkoisen kirjava naaras keltaisenvihreillä silmillä. Seurallinen, ystävällinen ja miellyttämisenhaluinen, arvostaa klaania suuresti. Vilukkoväreen ja Nevaroihun kasvattitytär, Nokkospiikin sisar.


Pennut:
Vehkapentu: Kaunis naaras, jonka vaaleanruskeaa turkkia sävyttää tummempi satulakuvio. Rintakehässä, vatsassa ja tassuissa valkoista väriä, ja lehtivihreät silmät. Kipakka ja suorapuheinen tapaus, joka ei pelkää loukkaavansa jotain muuta puheellaan. Mäntymarjan ja Haukanlennon tytär, Laventelipennun ja Jalavapennun sisar.

Jalavapentu: Tuuheaturkkinen harmaa kolli, kenellä on valkoinen leuka, rintatäplä ja vatsa. Silmät ovat sinivihreät. Hän on erittäin charmikas ja huumorintajuinen tapaus, kuka on myös rohkea ja lojaali. Hänen isänsä on Haukanlento ja emo Mäntymarja. Hänellä on kaksi sisarusta, Laventelipentu ja Vehkapentu.

Laventelipentu

Esikkopentu: Vaalean punertavanruskean ja valkoisen kirjava tabbynaaras, jolla puolipitkä turkki ja vihreänkeltaiset silmät. Luonteeltaan vaikuttaa olevan kiltti ja ystävällinen, mutta puhuu pahaa ja juoruilee muista selän takana. Villavarjon ja Kimalaisraidan tytär sekä Kuusamakyyhkyn sisko.

Kuusamapentu:  Tummanruskea, hieman punaiseen taittava puolipitkä turkki valkoisella kuonolla ja rinnalla, keltaiset silmät. Kiltti, hiljainen ja hieman arka ja tarkkailee mielellään klaanin tapahtumia hieman etäämmältä ollen siten usein hyvin perillä klaanin tapahtumista. Villavarjon ja Kimalaisraidan poika sekä Esikkojoen veli.

Kajastuspentu: Komea valkoisen ja harmaankirjavan kolli, jolla on leikkisästi tuikkivat meripihkasilmät. Häntä pöyheä ja puuhkamainen. Luonteeltaan utelias ja itsevarma kolli, joka nauttii itsensä haastamisesta sekä uusien kissojen tapaamisesta. Liljaloisteen ja kulkukissa Mateon poika, Kielomarjan veli.

Kielopentu: Pienikokoinen valkoturkkinen naaras tummanharmailla läiskillä ja auringonkeltaisilla silmillä. Läheisten kesken naaraan lämminhenkinen ja välittävä olemus tulee paremmin esiin, mutta vieraiden keskellä varautunut ja puheissaan teräväsanainen. Hyökkäävä suhtautuminen ulkopuolisiin johtuu naaraan pentuajoista kumpuavasta epävarmuudesta, jota tuo koki isänsä lähdettyä klaanista. Kokee yhä katkeruutta isälleen perheensä hylkäämisestä. Liljaloisteen ja kulkukissa Mateon tytär, Kajastuskoin sisar. 

 

Klaaninvanhimmat:

bottom of page