Myrskyklaani ⇔ Jokiklaani ⇔ Tuuliklaani  Varjoklaani   Erakot  Tähtiklaani 

 

Päällikkö:  Suotähti: Tummanharmaa kolli tummilla raidoilla ja sinisillä silmillä. Rohkaiseva ja sosiaalinen, matalaääninen kolli. Järkevä ja kärsivällinen. Edesmenneen Utukuonon kumppani ja metsäpalossa menehtyneen Tyhjätassun isä.

Varapäällikkö:   Kuuralumo: Harmaan- ja valkoisenkirjava, sileäturkkinen kolli vaaleanvihrein silmin. Lempeäluonteinen, huumorintajuinen kolli, joka on mukavaa juttuseuraa kokoontumisissa. Myrskyklaanin Tuikeaskeleen kumppani, Spiraalisäteen ja Tähtituikkeen isä. Perhe menehtyi kokonaisuudessaan puuman kynsiin. Suhde on tullut molempien klaanien tietoon, ja vaikka Kuuralumoa rangaistiin, näki Suotähti hänen uskollisuutensa klaania kohtaan ja hän sai pitää asemansa.

Parantaja:  Tulvayö: Mustavalkoinen naaras keskipitkällä turkilla. Sähkönsiniset, tyynet silmät. Rauhallinen ja harkitsevainen kissa, joka ei ole erityisen puhelias mutta on täysin omistautunut tehtävälleen parantajana. Nopsaraidan ja Taivalruskon tytär, Tummatuohen ja Viimakynnen sisar.
 

Parantajaoppilas:  ~

 

Soturit: (31/20)

Varjolehti: Mustaturkkinen naaras, jolla on valkoinen rinta, vatsa, tassut ja hännänpää. Oikean silmän yli kulkee pitkä arpi. Silmät ovat kirkkaanvihreät. Vasemmassa korvassa on pieni lovi. Alunperin Myrskyklaanista, lähti sieltä väärinkäsityksestä johtuneiden syytösten vuoksi. Viihtyy omissa oloissaan mutta on innokas oppimaan. Myrskyklaanin Piikkikynnen sisar. Edesmenneen Takiaistähden kumppani, Lumilieskan emo.

Viirukallio: Tummanharmaa tabbykuvioinen kolli valkoisilla tassuilla, rinnalla ja kuonolla. Vatsa on vaaleammanharmaa. Turkki on puolipitkää muttei kovin tuuheaa. Kolli omaa hailakankeltaiset, hieman tuimat silmät. Hän on luonteeltaan sosiaalinen ja kohtelias, ei mitenkään nauravainen mutta viisas ja mukavaa seuraa. Hänellä on taipumusta närkästyä helposti, sillä itsensä kritisoimista hän ei arvosta. Lampihengen veli nuoremmasta pentueesta. Lieskalumen kumppani, Kastanjapennun ja Tiikeripennun isä. Kirkastassun mestari.

Simpukkapuro: Ruskea naaras tummemmanruskeilla raidoilla ja valkoisella kuonolla. Omaa kirkkaanvaalean oranssit silmät ja lyhyen turkin. Rauhallisen eloisa ja sosiaalinen kissa, joka on herkkä elämässä tapahtuville muutoksille. Edesmenneen Ruokoraidan kumppani, Nopsaraidan ja Heinämarjan emo. Ei ota enää oppilaita koulutettavakseen, sillä kaikki kolme hänen aiempaa oppilaansa menehtyivät ennen soturi-ikää, ja naaras kokee epäonnistuneensa mestarina.

Lieskalumi: Kaunis ja hoikka naaras jolla on kullankeltainen raidallinen turkki. Selkää myöten naaraalla kulkee punaruskea raita aina hännänjuureen asti. Naaraalla on kapeita punaruskeita raitoja jotka kulkevat lähellä toisiaan hänen kylkiänsä pitkin. Silmät naaraalla ovat syvän lehdenvihreät. Kussakin jalassa naaraalla on valkoiset sukat. Leuka, rinta ja vatsa ovat naaraalla valkoiset. Naaraan naamassa on maatiaiskissan perinteinen raitakuvio. Ystävällinen ja rauhallinen naaras. Edesmenneiden Takiaistähden ja Hunajalaikun tytär. Viirukallion kumppani, Kastanjapennun ja Tiikeripennun emo.

Pomppuaskel: Liekinoranssi, roteva kolli kirkkailla meripihkanvärisillä silmillä. Tältä löytyy vaaleampaa ruskeaa rinnasta ja vatsan alta. Kolli on kiltti ja positiivinen, mutta osaa tarvittaessa sanoa vastaan, ja suojelee klaaniaan raivokkaasti. Lumilieskan kumppani, Villitassun ja Kirkastassun isä.

Lumilieska: Valkoinen, oranssiläikkäinen naaras meripihkanvärisillä silmillä. Ailahtelevainen ja temperamenttinen kissa. Varjolehden ja edesmenneen Takiaistähden tytär ja ainoa pentu. Kirkaskasteen, Villitassun, Kirkastassun sekä edesmenneiden Hunajapennun ja Helläsydämen emo. Puoliksi Myrskyklaanilainen emonsa puolelta. Pomppuaskeleen kumppani.

Nopsaraita: Ruskeavalkoinen, lyhytkarvainen naaras, jolla on hieman beigeä väriä jaloissaan. Ruskeilla alueilla on tummempia viiruja. Silmät ovat vihreät. Hänellä on synnynnäisesti yksi ylimääräinen varvas molemmissa etutassuissa. Hartioilla kaksi suurehkoa arpea. Suorapuheinen ja sarkastinen, virnuileva kissa, joka on lempeytynyt vanhemmuuden myötä . Simpukkapuron ja edesmenneen Ruokoraidan tytär, Heinämarjan sisar. Taivalruskon kumppani; Tulvayön, Tummatuohen ja Viimakynnen emo.

Taivalrusko: Itsepäinen ja kovasanainen, kivikasvoinen kolli, joka kuitenkin kunnioittaa itseään kokeneempia kissoja ja välittää perheenjäsenistään. Turkin harmaanruskea pohjaväri peittyy suurimmaksi osaksi suurien, tummanruskeiden leopardiläikkien alle. Silmät ovat vedenvihreät. Vasemman silmän alla on kolme vaakasuoraa viiltoarpea, ja takajaloissa on pystysuorat arvet nilkasta ylöspäin. Edesmenneiden Pilviliidon ja Lätäkköloikan poika, Hierakkakasvon veli. Nopsaraidan kumppani; Tulvayön, Tummatuohen ja Viimakynnen isä. 

Hierakkakasvo: Tummanruskea, vihreäsilmäinen naaras. Turkissa näkee valoisalla säällä tummempia läikkiä, jotka ovat kuitenkin täysin huomaamattomia hämärässä. Hierakkakasvo pärjää ulkona kylmälläkin säällä paksun turkkinsa ansiosta. Lätäkköloikan ja Pilviliidon tytär, Taivalruskon sisar. Paljon veljeään rauhallisempi ja kuuliaisempi, jokseenkin säikky ja ylireagoivakin. Heinämarjan kumppani, Tyynipennun kasvattiemo. Jäätassun mestari.

Savuhäntä: Huurreyön ja Kukkatassun isä. Edesmenneen Lumikuonon kumppani.

Pakkassiipi: Hopeanharmaa naaras, jonka turkki on tiheää ja pehmeää. Hännänpää on tummanharmaa. Tämä väri jatkuu juovana koko naaraan selän matkalta, ja päättyy otsalle tabbykuvioksi.  Vatsa, rinta ja kuononympärys ovat hieman muuta turkkia vaaleammat, melkein valkoiset. Harmaat, hieman siniseen taittuvat silmät. Pirteä ja positiivisen maailmankuvan omaava naaras, joka auttaa toisia mielellään. Edesmenneiden Järvimielen ja Tulimielen tytär, edesmenneen Käpypennun sisar. Kettutaistelussa menehtyneen Ketunkorvan kumppani; Hortensiakasvon, Kuloliekin ja Pyrymyrskyn emo. Villitassun mestari.

Savumarja: Tasaisen vaaleanharmaa, lyhytkarvainen naaras jäänsinisillä, suurilla silmillä. Luonteeltaan terävä-älyinen, tarkkaavainen ja kannustava kissa, joka osaa pitää puoliaan tilanteessa kuin tilanteessa. Reipas, ja aina valmis kokeilemaan uusia asioita. Joutsentassun mestari.

Kiertonaamio: Pienikokoinen mutta pitkäturkkinen, vaaleanharmaa kolli pistävän keltaisilla silmillä ja julmalla katseella. Turkkia koristaa tummanharmaa tabbykuviointi. Luonteeltaan hän on vähäsanainen ja laskelmoiva, ylpeä ja omahyväinen. Kapinallinen ja vastustaa auktoriteettia, mutta hautoo ajatuksiaan suurimmaksi osaksi itsekseen. Viileä persoona, joka osaa viehättää ja erottua joukosta. Edesmenneiden Turmaliinisydämen ja Unikkopilven vanhin poika, Aaveturkin velipuoli. Joutui emonsa hylkäämäksi, jonka vuoksi kokee vahvaa sisaruskateutta Aaveturkkia kohtaan. Turmaliinisydän otti poikansa kasvatettavakseen ja koulutettavakseen. Turmaliinisydäntä on kiittäminen Kiertonaamion luonteesta. Puoliksi varjoklaanilainen emonsa puolelta.

Kirkaskaste: Valkoinen, lyhytkarvainen kilpikonnakuvioinen naaras oranssilla ja harmailla kuvioilla. Turkoosit silmät. Erittäin positiivinen kaikessa, huumorintajuinen ja vähän ylipirteäkin. Lumilieskan ja edesmenneen Tuhkaviiksen tytär, sairauden vieneen Hunajapennun sekä saukon aiheuttamiin vammoihin menehtyneen Helläsydämen pentuetoveri. Villipennun ja Kirkaspennun siskopuoli vanhemmasta pentueesta. [Silmien väri]

Herneenvarsi: Suuri, lihaksikas valkoinen kolli pienillä harmailla pilkuilla, ja vihreillä silmillä. Myös hänen vasen korvansa on harmaa. Turkkinsa on yleisesti lyhyttä ja pehmeää, mutta kauluksen ja hännän turkki ovat hieman tuuheampaa, luoden hänelle pörheän kauluksen. Luonteeltaan lempeä, rauhallinen ja sovittelevainen kissa, jonka kehnon huumorintajun korvaa oikeudenmukaisuus. Kolli ystävilleen uskollinen ja on herkkä puolustamaan heitä, vaikka hänellä onkin muutoin hyvät hermot. Kollilla on ympäri kehoaan liuta arpia, jotka hän sai taistelussa puumaa vastaan ollen yksiä harvoista puuman kynsistä selviytyneitä.

Valovimma: Vihreät silmät omaava kolli kermanvaalealla turkilla. Kyyninen, nenäkäs kissa, joka tekee vain ne tehtävät jotka on pakko. Edesmenneen Piikkitassun ja Sadevirran veli. Edesmenneen Joutsenturkin kumppani, Joutsentassun isä.

Sadevirta: Hailakanharmaa naaras metsänvihreillä silmillä. Kyseenalaistaa helposti asioita, mutta on pohjimmiltaan mukava ja ystävällinen kissa. Edesmenneen Piikkitassun ja Valovimman sisko.

Mustaviiksi: Leinikkitassun ja Ruohotassun isä, Viiksihännän kumppani.

 

Lukkiviiksi: Tumman oranssitabby, puolipitkäkarvainen kolli, joka on rakenteeltaan roteva ja lihaksikas. Omaa erityisen pitkät viikset. Luonteeltaan kyyninen ja nuiva, välillä riitaa haastava ja aina teräväsanainen. Vastaa kun kysytään, muttei ole mitenkään puheliasta sorttia. Viihtyy itsekseen, ei tule toimeen oikein kenenkään kanssa huonon isäsuhteen vuoksi. Edesmenneen Aurinkojuovan ainoa poika.

Aaveturkki: Kookas, valkoinen, pitkäkarvainen kolli sinisillä silmillä, vasen silmä sokea. Pirteä, sosiaalinen ja avoin kissa, joka ei anna puolisokeutensa haitata päivittäistä elämää. Edesmenneiden Unikkopilven ja Pääskykynnen poika, Kiertonaamion velipuoli. Puoliksi varjoklaanilainen emonsa puolelta. Edesmenneen Marmoriturkin kumppani, Tyynipennun isä.

Viimakynsi: Harmaanruskea, lyhytkarvainen kollikissa tummanvihreillä silmillä. Kohtelias ja ystävällinen, ulospäin tasaluonteinen kissa, jonka rauhallisesta olemuksesta huokuu viisautta. Osaa kuitenkin tarpeen tullen napauttaa klaanitoveriaan niin humoristisesti, kuin tosissaankin. Ei tosin erityisen sosiaalinen, ja onkin enemmän kuuntelija, kuin puhuja. Romanttisesti suosii enemmän kolleja. Nopsaraidan ja Taivalruskon poika, Tummatuohen ja Tulvayön veli. Monnitassun mestari.
 

Tummatuohi: Lämpimän ruskeankirjava tabby-kuvioinen kolli, jolla on keltaiset silmät. Mukava ja kohtelias, järkevänoloinen kissa, joka pitää omaa aktiivisuuttaan klaanissa tärkeänä. Huumorintajua ja toisaalta napakkuutta löytyy molempia tarpeen tullen, kolli on muutenkin ilmeikäs tunteistaan. Hänellä on eriäviä mielipiteitä Jokiklaanin sekaverisistä, mutta näistä aatteista ei tiedä kukaan muu, kuin Tulvayö. Paljasti Kiertonaamion Marmoriturkin lavastajaksi ja Sahramiloisteen todelliseksi murhaajaksi koko klaanin edessä, ja sai näin klaanin suosion varapäällikön asemaan. Nopsaraidan ja Taivalruskon poika, Tulvayön ja Viimakynnen veli. Hortensiakasvon kumppani, Kettutassun isä.

Hortensiakasvo: Emonsa tiheän turkin perinyt naaras, jolla on kauniin jäänsiniset silmät. Turkki on pääosin kermanvaaleaa, mutta tummempia alueita löytyy erityisesti kasvoista ja hännästä. Vatsapuoli, rinnus ja kuononympärys ovat valkeat, samoin kuononvarresta otsalle kulkeva läiskä. Ajoittain hieman diivaileva mutta pohjimmiltaan mukava naaras, joka katsoo kahden rasavillin veljensä perään. Pakkassiiven ja Ketunkorvan tytär, Kuloliekin ja Pyrymyrskyn sisar. Tummatuohen kumppani, Kettutassun emo.

Kuloliekki: Harmaankirjava, keskipitkän turkin omaava kolli. Kullanruskeat silmät. Hieman pienikokoinen kolliksi. Leikkisä ja rasavilli kissa, joka härnää muita mielellään muttei tarkoita pahaa. Pakkassiiven ja edesmenneen Ketunkorvan poika, Pyrymyrskyn ja Hortensiakasvon veli.

Pyrymyrsky: Valkoinen, lyhytturkkinen kolli, jolla on mustia läiskiä kasvoissaan. Yksittäisiä täpliä on myös jaloissa ja hännässä. Korvat ovat mustat. Haaleanvihreät, isältään perityt silmät. Veljensä tapaan rasavilli, mutta paljon tätä uhkarohkeampi ja itsepäisempi. Pakkassiiven ja edesmenneen Ketunkorvan poika, Kuloliekin ja Hortensiakasvon veli.

Huurreyö: Isokokoinen valkea kolli harmailla merkeillä. Harmaanruskeat silmät, joissa aina tiukka katse.  Savuhännän poika, muttei ole väleissä isänsä kanssa.


Punakuutamo
: Suuri pitkäturkkinen punainen kolli, kenen turkkia halkoo useat paksut tummanpunaiset juovat. Hänen jyrkiltä näyttävät silmät ovat meripihkan ja punertavan sävyn sekoitus. Hän on rento, unelias ja usein pää pilvissä kulkija luonteeltaan, ollen myös todella taitava jäljittäjä. Syyskyyneleen ja Metsäpalon poika. Kettutassun mestari.
 

KastanjalauluTummanruskea naaras puolipitkällä karvalla ja teräväkärkisillä korvilla. Tummaruskeaa karvaa koristavat tummemmat raidat. Kuono, rinta, oikea etujalka ja molemmat takajalat ovat valkoiset, vasemmassa etujalassa vain tassu on valkoinen. Silmät ovat oranssit. Luonteeltaan naaras on seurallinen ja lämminhenkinen, huumorintajuinen ja neuvokas, jolle perhe on etusijalla. Lieskalumen ja Viirukallion tytär, Tiikerilumen sisko.

TiikerilumiTulenoranssi, lyhytkarvainen ja oranssisilmäinen kolli, jonka turkkia koristaa musta laikkukuviointi. Itsenäinen, viileä ja ylpeä luonteeltaan, jonka peittelemätön kunnianhimoisuus tulee esiin jo nuorena. Pitää henkilökohtaista kunniaa ja klaanin puolustamista korkeassa arvossa, joiden eteen hän on valmis uhraamaan jopa perhesuhteensa. Lieskalumen ja Viirukallion poika, Kastanjalaulun veli.

Sammalvarjo: Sammalvarjo on MaineCoon -rotuinen naaras, jolla on vaaleanruskea juovikas turkki. Kirkkaanvihreät kauniit silmät. Sileät hyvinhoidetut karvat. Hieman uhkarohkea. 

 

Oppilaat: (7/15)
Kukkatassu: Huurreyön sisar, Savuhännän tytär.

Monnitassu: Tummanruskean tuuhean turkin omistava suurikokoinen kolli, jolla on haaleanvihreät suuret silmät. Pitää ulkomuotonsa aina siistinä ja käyttäytyy arvokkaasti muiden seurassa. Sisäisesti rikkinäinen, ei osaa arvostaa eikä ymmärtää itseään, yrittää pakottaa itsensä elämään stereotypioiden mukaisesti. Pitää romanttisesti vain kolleista. Viimakynnen oppilas.

Joutsentassu: Pienikokoinen naaras, pitkäturkkinen ja kiharainen valkoinen turkki. Harmaat korvat ja hännänpää. Valovimman ja edesmenneen Joutsenturkin pentu. Äidillinen, empaattinen, rauhallinen ja lempeä. Savumarjan oppilas.

Jäätassu:
 Ocicat-kuvioinen vaaleanbeige kolli jäänsinisillä silmillä. Ensivaikutelmalta mukava, mutta osaa olla jääräpäinen ja suorasanainen. Vanhemmat kuolleet kulkukissan kynsiin. Hierakkakasvon oppilas.

Kirkastassu: 
Tumman ja oranssin raidallisen kilpikonnakuvioinen pienehkö naaras, jolla on kellanruskeat silmät ja valkea vatsa. Hänellä on kiltti ja rehellinen luonne, mutta loukkaantuu myös herkästi, vaikkei näytäkään sitä yleensä ulospäin. Lumilieskan ja Pomppuaskeleen tytär sekä Villitassun sisar. Kirkaskasteen sekä edesmenneiden Hunajapennun ja Helläsydämen siskopuoli nuoremmasta pentueesta. Viirukallion oppilas.

Villitassu: Ruskea tabbykuvioinen naaras pitkällä turkilla ja meripihkan värisillä silmillä. Päättäväinen ja leikkisä, mutta osaa olla itsepäinen. Lumilieskan ja Pomppuaskeleen tytär sekä Kirkastassun sisko. Kirkaskasteen sekä edesmenneiden Hunajapennun ja Helläsydämen siskopuoli nuoremmasta pentueesta. Pakkassiiven oppilas.

Kettutassu:
Ruskeankirjava naaras valkoisilla kasvoilla, tassuilla ja hännällä. Rakenteeltaan tanakka ja melko lyhyt paksujen jalkojensa ja leveälapaisuutensa johdosta. Silmät ovat haaleanvihreät. Utelias ja tarkkaavainen, joskin vähäpuheinen persoona, jonka luonnetta maustaa sopiva määrä neitimäisyyttä. Punakuutamon oppilas.

 

Kuningattaret:

Heinämarja: Lyhytkarvainen, valkoinen naaras suurilla, heinänkeltaisilla laikuilla, joissa on tummempia raitoja. Kissan silmät ovat pistävän vihreät. Huumorintajuinen, kohtelias ja toimelias naaras, joka on oppinut siskoltaan hienoista sarkastisuutta. Pidetään yleisesti yhtenä klaanin parhaista taistelijoista hänen kunnioitetun mestarinsa Mustahännän ansiosta. Edesmenneen Ruokoraidan ja Simpukkapuron tytär, Nopsaraidan sisko. Hierakkakasvon kumppani, Tyynipennun kasvattiemo. Muutti virallisesti kuningattariin huolehtimaan Tyynipennusta, mutta vaihtaa välillä paikkoja Hierakkakasvon kanssa.

 

Pennut:

Tyynipentu: Harmaan kilpikonnakuvioinen naaras valkoisilla vatsalla, rinnalla ja leualla. Silmät ovat keltaoranssit. Perinyt isältään pitkän turkin, emoltaan taas rauhallisen ja tasaisen perusluonteen. Oppinut kasvattiemoiltaan huumorintajuisuutensa ja harkintakykynsä, sekä perheläheisyytensä ja suvaitsevaisuutensa. Kasvanut korkeaan omanarvontunteeseen, eikä todellakaan katso hyvällä esimerkiksi päällepuhumista tai ivailua itseään kohtaan. Vahva, itsenäinen naaras, joka rakastaa kasvattivanhempiaan suuresti. Hierakkakasvon ja Heinämarjan kasvattitytär, oikeat vanhemmat ovat Aaveturkki ja edesmennyt Marmoriturkki. Tietää biologisesta emostaan, ja on hyvissä väleissä Aaveturkin kanssa, mutta ei koe häntä perheenjäsenenään. Omaa sekä kotikisun, että Varjoklaanin verta biologisilta vanhemmiltaan.

Klaaninvanhimmat:

Repohäntä: Valkoinen kolli, jolla on oranssi hännänpää ja kuononympärys. Keltaiset silmät. Ystävällinen ja etevä tarinoimaan. Lampiturkin kumppani. Edesmenneiden Kiviaskeleen ja Ruokoraidan isä.

Lampiturkki: Harmahtava naaras, jolla on tummempia juovia. Siniset silmät. Asiat positiivisesti näkevä, ystävällinen naaras, joka osaa olla tarvittaessa määrätietoinen ja tiukkakin. Repohännän kumppani, edesmenneiden Kiviaskeleen ja Ruokoraidan emo. 

Toivetuuli: Musta naaras jolla on valkoinen vatsa. Hyvin siro kissa lämpimänruskeilla silmillä. Ei erityisen vanha, siirtyi etuajassa klaaninvanhimmaksi. Avulias ja rohkaiseva persoona, joka yrittää nähdä positiiviset puolet vaikeistakin ajoista. Uskoo ehdottomaan lojaaliuteen, eikä hyväksy rikkeitä. Vastusti ehdottomasti Kuuralumon pysymistä varapäällikkönä Kuuralumon ja Tuikeaskeleen suhteen paljastuttua, ja toivoi pääsevänsä varapäällikön asemaan hänen sijastaan. Kuuralumon rangaistuksen päätyttyä Suotähti siirsi Toivetuulen klaaninvanhimmaksi hänen kärkkäiden mielipiteidensä vuoksi, sillä päällikkö ei hyväksynyt vastalauseita asian loppuunkäsittelyn jälkeen.

Lampihenki: Kilpikonnakuvioinen, puolipitkäkarvainen naaras jolla on meripihkan väriset silmät. Huolehtivainen ja avulias kissa, joka toisinaan ikävöi yhä menehtynyttä perhettään. Mustahännän kumppani, Uikkusiiven ja nuorena menehtyneen Apilatassun emo. Sekä Mustahännän että Uikkusiiven tappoi puuma.