top of page

Päällikkö

 

Tummatähti: Lämpimän ruskeankirjava tabby-kuvioinen kolli, jolla on keltaiset silmät. Mukava ja kohtelias, järkevänoloinen kissa, joka pitää omaa aktiivisuuttaan klaanissa tärkeänä. Huumorintajua ja toisaalta napakkuutta löytyy molempia tarpeen tullen, kolli on muutenkin ilmeikäs tunteistaan. Hänellä on eriäviä mielipiteitä Jokiklaanin sekaverisistä, mutta näistä aatteista ei tiedä kukaan muu, kuin Tulvayö. Paljasti Kiertonaamion Marmoriturkin lavastajaksi ja Sahramiloisteen todelliseksi murhaajaksi koko klaanin edessä, ja sai näin klaanin suosion varapäällikön asemaan. Päälliköksi päästyään Tummatähti teki Jokiklaanista aristokratian, jonka mukaan päällikön asemaan pääsee vain Tummatähden sukulaiset. Nopsaraidan ja Taivalruskon poika, Tulvayön ja Viimakynnen, sekä Aavatassun, Riuttatassun ja edesmenneen Lohipennun veli. Ketturukiin, Roihupennun, Karviaispennun, Sysipennun ja Leopardipennun isä. 
Soturinimi Tummatuohi. Henkiä jäljellä yhdeksän.
Helmitassun mestari.

Varapäällikkö

 

Viimakynsi: Harmaanruskea, lyhytkarvainen kollikissa tummanvihreillä silmillä. Kohtelias ja ystävällinen, ulospäin tasaluonteinen kissa, jonka rauhallisesta olemuksesta huokuu viisautta. Osaa kuitenkin tarpeen tullen napauttaa klaanitoveriaan niin humoristisesti, kuin tosissaankin. Ei tosin erityisen sosiaalinen, ja onkin enemmän kuuntelija, kuin puhuja. Romanttisesti suosii enemmän kolleja. Nopsaraidan ja Taivalruskon poika, Tummatähden ja Tulvayön, sekä Aavatassun, Riuttatassun ja edesmenneen Lohipennun veli.

Parantajat ja parantajaoppilaat

 

Tulvayö: Mustavalkoinen naaras keskipitkällä turkilla. Sähkönsiniset, tyynet silmät. Rintakehässä ja kyljessä on ketulta saadut arvet. Rauhallinen ja harkitsevainen kissa, joka ei ole erityisen puhelias mutta on täysin omistautunut tehtävälleen parantajana. Nopsaraidan ja Taivalruskon tytär, Tummatähden ja Viimakynnen, sekä Aavatassun, Riuttatassun ja edesmenneen Lohipennun sisar.

Soturit

(24/20)

Varjolehti: Mustaturkkinen naaras, jolla on valkoinen rinta, vatsa, tassut ja hännänpää. Oikean silmän yli kulkee pitkä arpi. Silmät ovat kirkkaanvihreät. Vasemmassa korvassa on pieni lovi. Alunperin Myrskyklaanista, lähti sieltä väärinkäsityksestä johtuneiden syytösten vuoksi. Viihtyy omissa oloissaan mutta on innokas oppimaan. Myrskyklaanin Piikkikynnen sisar. Edesmenneen Takiaistähden kumppani, Lumilieskan emo.

Viirukallio: Tummanharmaa tabbykuvioinen kolli valkoisilla tassuilla, rinnalla ja kuonolla. Vatsa on vaaleammanharmaa. Turkki on puolipitkää muttei kovin tuuheaa. Kolli omaa hailakankeltaiset, hieman tuimat silmät. Hän on luonteeltaan sosiaalinen ja kohtelias, ei mitenkään nauravainen mutta viisas ja mukavaa seuraa. Hänellä on taipumusta närkästyä helposti, sillä itsensä kritisoimista hän ei arvosta. Lampihengen veli nuoremmasta pentueesta. Lieskalumen kumppani, Kastanjalaulun ja Tiikerilumen isä.

Lieskalumi: Kaunis ja hoikka naaras jolla on kullankeltainen raidallinen turkki. Selkää myöten naaraalla kulkee punaruskea raita aina hännänjuureen asti. Naaraalla on kapeita punaruskeita raitoja jotka kulkevat lähellä toisiaan hänen kylkiänsä pitkin. Silmät naaraalla ovat syvän lehdenvihreät. Kussakin jalassa naaraalla on valkoiset sukat. Leuka, rinta ja vatsa ovat naaraalla valkoiset. Naaraan naamassa on maatiaiskissan perinteinen raitakuvio. Ystävällinen ja rauhallinen naaras. Edesmenneiden Takiaistähden ja Hunajalaikun tytär. Viirukallion kumppani, Kastanjalaulun ja Tiikerilumin emo.

Pomppuaskel: Liekinoranssi, roteva kolli kirkkailla meripihkanvärisillä silmillä. Tältä löytyy vaaleampaa ruskeaa rinnasta ja vatsan alta. Kolli on kiltti ja positiivinen, mutta osaa tarvittaessa sanoa vastaan, ja suojelee klaaniaan raivokkaasti. Lumilieskan kumppani, Villihallan ja Kirkaspuron isä.

Lumilieska: Valkoinen, oranssiläikkäinen naaras meripihkanvärisillä silmillä. Ailahtelevainen ja temperamenttinen kissa. Varjolehden ja edesmenneen Takiaistähden tytär ja ainoa pentu. Kirkaskasteen, Villitassun, Kirkastassun sekä edesmenneiden Hunajapennun ja Helläsydämen emo. Puoliksi Myrskyklaanilainen emonsa puolelta. Pomppuaskeleen kumppani, Villihallan ja Kirkaspuron emo.

Taivalrusko: Itsepäinen ja kovasanainen, kivikasvoinen kolli, joka kuitenkin kunnioittaa itseään kokeneempia kissoja ja välittää perheenjäsenistään. Turkin harmaanruskea pohjaväri peittyy suurimmaksi osaksi suurien, tummanruskeiden leopardiläikkien alle. Silmät ovat vedenvihreät. Vasemman silmän alla on kolme vaakasuoraa viiltoarpea, ja takajaloissa on pystysuorat arvet nilkasta ylöspäin. Edesmenneiden Pilviliidon ja Lätäkköloikan poika, Hierakkakasvon veli. Nopsaraidan kumppani; Tulvayön, Tummatähden ja Viimakynnen, sekä Aavatassun, Riuttatassun ja edesmenneen Lohipennun isä. 
Sadetassun mestari.

Hierakkakasvo: Tummanruskea, vihreäsilmäinen naaras. Turkissa näkee valoisalla säällä tummempia läikkiä, jotka ovat kuitenkin täysin huomaamattomia hämärässä. Hierakkakasvo pärjää ulkona kylmälläkin säällä paksun turkkinsa ansiosta. Lätäkköloikan ja Pilviliidon tytär, Taivalruskon sisar. Paljon veljeään rauhallisempi ja kuuliaisempi, jokseenkin säikky ja ylireagoivakin. Heinämarjan kumppani, Tyynitassun kasvattiemo.

Nopsaraita: Ruskeavalkoinen, lyhytkarvainen naaras, jolla on hieman beigeä väriä jaloissaan. Ruskeilla alueilla on tummempia viiruja. Silmät ovat vihreät. Hänellä on synnynnäisesti yksi ylimääräinen varvas molemmissa etutassuissa. Hartioilla kaksi suurehkoa arpea. Suorapuheinen ja sarkastinen, virnuileva kissa, joka on lempeytynyt vanhemmuuden myötä . Simpukkapuron ja edesmenneen Ruokoraidan tytär, Heinämarjan sisar. Taivalruskon kumppani; Tulvayön, Tummatähden ja Viimakynnen, sekä Aavatassun, Riuttatassun ja edesmenneen Lohipennun emo.

 

Heinämarja: Lyhytkarvainen, valkoinen naaras suurilla, heinänkeltaisilla laikuilla, joissa on tummempia raitoja. Kissan silmät ovat pistävän vihreät. Huumorintajuinen, kohtelias ja toimelias naaras, joka on oppinut siskoltaan hienoista sarkastisuutta. Pidetään yleisesti yhtenä klaanin parhaista taistelijoista hänen kunnioitetun mestarinsa Mustahännän koulutuksen ansiosta. Edesmenneen Ruokoraidan ja Simpukkapuron tytär, Nopsaraidan sisko. Hierakkakasvon kumppani, Tyynitassun kasvattiemo.

Pakkassiipi: Hopeanharmaa naaras, jonka turkki on tiheää ja pehmeää. Hännänpää on tummanharmaa. Tämä väri jatkuu juovana koko naaraan selän matkalta, ja päättyy otsalle tabbykuvioksi.  Vatsa, rinta ja kuononympärys ovat hieman muuta turkkia vaaleammat, melkein valkoiset. Harmaat, hieman siniseen taittuvat silmät. Pirteä ja positiivisen maailmankuvan omaava naaras, joka auttaa toisia mielellään. Edesmenneiden Järvimielen ja Tulimielen tytär, edesmenneen Käpypennun sisar. Kettutaistelussa menehtyneen Ketunkorvan kumppani; Hortensiakasvon, Kuloliekin ja Pyrymyrskyn emo. 
Kanervatassun mestari.

Herneenvarsi: Suuri, lihaksikas valkoinen kolli pienillä harmailla pilkuilla, ja vihreillä silmillä. Myös hänen vasen korvansa on harmaa. Turkkinsa on yleisesti lyhyttä ja pehmeää, mutta kauluksen ja hännän turkki ovat hieman tuuheampaa, luoden hänelle pörheän kauluksen. Luonteeltaan lempeä, rauhallinen ja sovittelevainen kissa, jonka kehnon huumorintajun korvaa oikeudenmukaisuus. Kolli on ystävilleen uskollinen ja on herkkä puolustamaan heitä, vaikka hänellä onkin muutoin hyvät hermot. Kollilla on ympäri kehoaan liuta arpia, jotka hän sai taistelussa puumaa vastaan ollen yksiä harvoista puuman kynsistä selviytyneitä. 
Tappuratassun mestari.

Savumarja: Tasaisen vaaleanharmaa, lyhytkarvainen naaras jäänsinisillä, suurilla silmillä. Luonteeltaan terävä-älyinen, tarkkaavainen ja kannustava kissa, joka osaa pitää puoliaan tilanteessa kuin tilanteessa. Reipas, ja aina valmis kokeilemaan uusia asioita. Tappuratassun emo, Kanervatassun ja Helmitassun ottoemo.

Valovimma: Vihreät silmät omaava kolli kermanvaalealla turkilla. Kyyninen, nenäkäs kissa, joka tekee vain ne tehtävät jotka on pakko. Edesmenneen Piikkitassun ja Sadevirran veli. Edesmenneen Joutsenturkin kumppani, Joutsentassun isä.

Aaveturkki: Kookas, valkoinen, pitkäkarvainen kolli sinisillä silmillä, vasen silmä sokea. Pirteä, sosiaalinen ja avoin kissa, joka ei anna puolisokeutensa haitata päivittäistä elämää. Edesmenneiden Unikkopilven ja Pääskykynnen poika, Kiertonaamion velipuoli. Puoliksi varjoklaanilainen emonsa puolelta. Edesmenneen Marmoriturkin kumppani, Tyynipennun isä.

Kuloliekki: Harmaankirjava, keskipitkän turkin omaava kolli. Kullanruskeat silmät. Hieman pienikokoinen kolliksi. Leikkisä ja rasavilli kissa, joka härnää muita mielellään muttei tarkoita pahaa. Pakkassiiven ja edesmenneen Ketunkorvan poika, Pyrymyrskyn ja Hortensiakasvon veli.

Pyrymyrsky: Valkoinen, lyhytturkkinen kolli, jolla on mustia läiskiä kasvoissaan. Yksittäisiä täpliä on myös jaloissa ja hännässä. Korvat ovat mustat. Haaleanvihreät, isältään perityt silmät. Veljensä tapaan rasavilli, mutta paljon tätä uhkarohkeampi ja itsepäisempi. Pakkassiiven ja edesmenneen Ketunkorvan poika, Kuloliekin ja Hortensiakasvon veli. 
Riuttatassun mestari.

Huurreyö: Isokokoinen valkea kolli harmailla merkeillä. Harmaanruskeat silmät, joissa aina tiukka katse.  Savuhännän poika, muttei ole väleissä isänsä kanssa.

Punakuutamo: Suuri pitkäturkkinen punainen kolli, kenen turkkia halkoo useat paksut tummanpunaiset juovat. Hänen jyrkiltä näyttävät silmät ovat meripihkan ja punertavan sävyn sekoitus. Hän on rento, unelias ja usein pää pilvissä kulkija luonteeltaan, ollen myös todella taitava jäljittäjä. Syyskyyneleen ja Metsäpalon poika.
 

Kastanjalaulu: Tummanruskea naaras puolipitkällä karvalla ja teräväkärkisillä korvilla. Tummaruskeaa karvaa koristavat tummemmat raidat. Kuono, rinta, oikea etujalka ja molemmat takajalat ovat valkoiset, vasemmassa etujalassa vain tassu on valkoinen. Silmät ovat oranssit. Luonteeltaan naaras on seurallinen ja lämminhenkinen, huumorintajuinen ja neuvokas, jolle perhe on etusijalla. Lieskalumen ja Viirukallion tytär, Tiikerilumin sisko. 
Aavatassun mestari.

Tiikerilumi: Tulenoranssi, lyhytkarvainen ja oranssisilmäinen kolli, jonka turkkia koristaa musta laikkukuviointi. Itsenäinen, viileä ja ylpeä luonteeltaan, jonka peittelemätön kunnianhimoisuus tulee esiin jo nuorena. Pitää henkilökohtaista kunniaa ja klaanin puolustamista korkeassa arvossa, joiden eteen hän on valmis uhraamaan jopa perhesuhteensa. Lieskalumen ja Viirukallion poika, Kastanjalaulun veli. 
Tähdikkitassun mestari.

Kirkaspuro: Tumman ja oranssin raidallisen kilpikonnakuvioinen pienehkö naaras, jolla on kellanruskeat silmät ja valkea vatsa. Hänellä on kiltti ja rehellinen luonne, mutta loukkaantuu myös herkästi, vaikkei näytäkään sitä yleensä ulospäin. Lumilieskan ja Pomppuaskeleen tytär sekä Villihallan sisar. Kirkaskasteen sekä edesmenneiden Hunajapennun ja Helläsydämen siskopuoli nuoremmasta pentueesta.

Villihalla: Ruskea tabbykuvioinen naaras pitkällä turkilla ja meripihkan värisillä silmillä. Päättäväinen ja leikkisä, mutta osaa olla itsepäinen. Lumilieskan ja Pomppuaskeleen tytär sekä Kirkaspuron sisko. Kirkaskasteen sekä edesmenneiden Hunajapennun ja Helläsydämen siskopuoli nuoremmasta pentueesta.

 

Ketturuis: Ruskeankirjava naaras valkoisilla kasvoilla, tassuilla ja hännällä. Rakenteeltaan tanakka ja melko lyhyt paksujen jalkojensa ja leveälapaisuutensa johdosta. Silmät ovat haaleanvihreät. Utelias ja tarkkaavainen, joskin vähäpuheinen persoona, jonka luonnetta maustaa sopiva määrä neitimäisyyttä. Tummatähden ja Hortensiakasvon vanhin tytär, Roihupennun, Karviaispennun, Sysipennun ja Leopardipennun sisko. 
Tyynitassun mestari.

 

Rätvänäloiste: Kilpikonnakuvioinen, korkea ja solakka naaras. Pehmeä luonne, joka varoo sanojaan ja tekosiaan. Erinomainen kalastaja ja uimari.

Oppilaat

(12/15)

Tähdikkitassu: Lumenvalkoinen naaras kullankeltaisen ja lehdenvihreän kirjavilla silmillä. Päättäväinen ja rohkea, omalle klaanilleen uskollinen kissa. Virtaviiksen ja Nurmitähden tytär. Asuu väliaikaisesti Jokiklaanissa turvapaikanhakijana sillä aikaa, että Tuuliklaanin riista- ja terveystilanne paranee. 
Tiikerilumen oppilas.

Tyynitassu: Harmaan kilpikonnakuvioinen naaras valkoisilla vatsalla, rinnalla ja leualla. Silmät ovat keltaoranssit. Perinyt isältään pitkän turkin, emoltaan taas rauhallisen ja tasaisen perusluonteen. Oppinut kasvattiemoiltaan huumorintajuisuutensa ja harkintakykynsä, sekä perheläheisyytensä ja suvaitsevaisuutensa. Kasvanut korkeaan omanarvontunteeseen, eikä todellakaan katso hyvällä esimerkiksi päällepuhumista tai ivailua itseään kohtaan. Vahva, itsenäinen naaras, joka rakastaa kasvattivanhempiaan suuresti. Hierakkakasvon ja Heinämarjan kasvattitytär, oikeat vanhemmat ovat Aaveturkki ja edesmennyt Marmoriturkki. Tietää biologisesta emostaan, ja on hyvissä väleissä Aaveturkin kanssa, mutta ei koe häntä perheenjäsenenään. Omaa sekä kotikisun, että Varjoklaanin verta biologisilta vanhemmiltaan. 
Ketturukiin oppilas.

Aavatassu: Tumman ruskeankirjava naaras hailakan merensinisillä silmillä. Hyvin lempeä ja auttavainen persoona, jolta kuitenkin löytyy tarvittaessa määrätietoisuuttakin. Perhe on Aavapennulle kaikki kaikessa. Nopsaraidan ja Taivalruskon tytär, Riuttapennun ja edesmenneen Lohipennun sisko. 
Kastanjalaulun oppilas.

Riuttatassu: Verrattain paljon isältään näyttävä, ruskeankirjava täplikäs naaras. Isästään poiketen Riuttapennun turkki on pääosin ruskeaa, ja leopardiläikät ovat vain hieman pohjaväriä tummempia. Naaraan kasvot ovat melkein kokonaan mustat, mikä korostaa hänen siroa ja kolmiomaista päätään. Korvat ovat täysin musta, samoin häntä ja tassut. Silmät ovat isältään perityt, hailakan vedenvihreät. Riuttapentu muistuttaa myös luonteeltaan isäänsä ja myös emoaan: Jääräpäisyyttä löytyy vaikka muille jakaa, mutta huumorintajuakin on. Aina menossa jonnekin. Nopsaraidan ja Taivalruskon tytär, Aavatassun ja edesmenneen Lohipennun sisko. 
Pyrymyrskyn oppilas.

Tappuratassu: Vaaleanharmaa keskipitkäkarvainen kolli mustavalkoisella tabbykuvioinnilla. Pehmeän, hienojakoisen turkin ansiosta häntä on tuuhea puuhka. Omaa oranssit silmät. Luonteeltaan utelias ja puhelias, selvästi älykäs kissa. Tietää usein klaanin viimeisimmät uutiset, sillä osallistuu aktiivisesti jokapäiväisiin askareisiin, ja on miellyttävää juttuseuraa. Kasvoi ilman isähahmoa, joten kerää ympärilleen paljon kolliystäviä. Savumarjan sekä kenenkään tietämättä Kiertonaamion/Lukkiviiksen poika, Kanervatassun ja Helmitassun ottoveli. 
Herneenvarren oppilas.

Helmitassu: Pitkäkarvainen, valkoinen naaras, kenellä on hopeanharmaa häntä ja maski kasvoissaan. Silmät ovat siniset. Naaraalla on usein lempeä ilme kasvoillaan. Erittäin ystävällinen, lempeä ja rauhallinen tapaus, keneltä löytyy kuitenkin selkärankaa. Emonsa oli Kuuralehti, isä Okavirta, Kanervatassun veli. Savumarjan ottotytär, Tappuratassun ottosisko. 
Tummatähden oppilas.

Kanervatassu: Hieman suurikokoisempi pitkäkarvainen kolli, jonka luonnonvalkeaa turkkia värjäävät tummanruskeat point-kuviot. Omaa kauniin siniset silmät ja pehmeän, matalan äänen. Hyvin karismaattinen ja kohtelias, mutta löytyy usein myös leikkisä pilke silmäkulmasta, ja puolustaa omaa ja läheistensä ylpeyttä epäröimättä. Edesmenneiden Kuuralehden ja Okavirran poika, Helmipennun veli. Savumarjan ottopoika, Tappurapennun ottoveli. 
Pakkassiiven oppilas.

Sadetassu: Lyhyt- ja harmaaturkkinen kolli. Puolet naamasta on valkoinen ja toinen puoli on harmaa. Sinisilmäinen. Sosiaalinen, sekä seikkailija. 
Taivalruskon oppilas.

Kuningattaret

Hortensiakasvo: Emonsa tiheän turkin perinyt naaras, jolla on kauniin jäänsiniset silmät. Turkki on pääosin kermanvaaleaa, mutta tummempia alueita löytyy erityisesti kasvoista ja hännästä. Vatsapuoli, rinnus ja kuononympärys ovat valkeat, samoin kuononvarresta otsalle kulkeva läiskä. Ajoittain hieman diivaileva mutta pohjimmiltaan mukava naaras, joka katsoo kahden rasavillin veljensä perään. Pakkassiiven ja Ketunkorvan tytär, Kuloliekin ja Pyrymyrskyn sisar. Ketturukiin, Roihupennun, Karviaispennun, Sysipennun ja Leopardipennun emo.

Pennut


Roihupentu: Punaruskean ja valkoisen kirjava kolli, jolla on meripihkan väriset silmät. Säikky, hieman kömpelö ja kokee joutuvansa todistelemaan itseään jatkuvasti muille. Tummatähden ja Hortensiakasvon pentu, Karviaspennun, Leopardipennun, Sysipennun ja Ketturukiin veli.

Sysipentu: Tummanruskea kolli tummemmalla tabbykuviolla. Leuka, rinta, vatsa ja hännänkärki ovat vaaleammat. Omaa meripihkanoranssit silmät. Tummatähden ja Hortensiakasvon pentu, Karviaispennun, Leopardipennun, Sysipennun ja Ketturukiin sisko.

Karviaispentu: Solakka vaalean hiekanruskea naaras, jonka lyhyttä turkkia koristavat tummanruskeat raidat. Ilmeikkäät kasvot, joiden keskipisteenä mantelinmuotoiset, auringonkeltaiset silmät. Luonteeltaan Ylpeä, teräväkielinen ja viileäluontoinen naaras, joka on valmis tekemään mitä vain isänsä huomion kiinnittämiseksi. Tummatähden ja Hortensiakasvon pentu, Karviaispennun, Leopardipennun, Sysipennun ja Ketturukiin sisko.

Leopardipentu: Kermanvalkoinen naaras tummemman ruskealla leopardikuviolla. Omaa terävänsiniset silmät. Tummatähden ja Hortensiakasvon pentu, Karviaispennun, Leopardipennun, Sysipennun ja Ketturukiin sisko.

Klaaninvanhimmat

Repohäntä: Valkoinen kolli, jolla on oranssi hännänpää ja kuononympärys. Keltaiset silmät. Ystävällinen ja etevä tarinoimaan. Lampiturkin kumppani. Edesmenneiden Kiviaskeleen ja Ruokoraidan isä.

Lampiturkki: Harmahtava naaras, jolla on tummempia juovia. Siniset silmät. Asiat positiivisesti näkevä, ystävällinen naaras, joka osaa olla tarvittaessa määrätietoinen ja tiukkakin. Repohännän kumppani, edesmenneiden Kiviaskeleen ja Ruokoraidan emo. 

Toivetuuli: Musta naaras jolla on valkoinen vatsa. Hyvin siro kissa lämpimänruskeilla silmillä. Ei erityisen vanha, siirtyi etuajassa klaaninvanhimmaksi. Avulias ja rohkaiseva persoona, joka yrittää nähdä positiiviset puolet vaikeistakin ajoista. Uskoo ehdottomaan lojaaliuteen, eikä hyväksy rikkeitä. Vastusti ehdottomasti Kuuralumon pysymistä varapäällikkönä Kuuralumon ja Tuikeaskeleen suhteen paljastuttua, ja toivoi pääsevänsä varapäällikön asemaan hänen sijastaan. Kuuralumon rangaistuksen päätyttyä Suotähti siirsi Toivetuulen klaaninvanhimmaksi hänen kärkkäiden mielipiteidensä vuoksi, sillä päällikkö ei hyväksynyt vastalauseita asian loppuunkäsittelyn jälkeen.

Lampihenki: Kilpikonnakuvioinen, puolipitkäkarvainen naaras jolla on meripihkan väriset silmät. Huolehtivainen ja avulias kissa, joka toisinaan ikävöi yhä menehtynyttä perhettään. Mustahännän kumppani, Uikkusiiven ja nuorena menehtyneen Apilatassun emo. Sekä Mustahännän että Uikkusiiven tappoi puuma.

Kuuralumo: Harmaan- ja valkoisenkirjava, sileäturkkinen kolli vaaleanvihrein silmin. Lempeäluonteinen, huumorintajuinen kolli, joka on mukavaa juttuseuraa kokoontumisissa. Myrskyklaanin Tuikeaskeleen kumppani, Spiraalisäteen ja Tähtituikkeen isä. Perhe menehtyi kokonaisuudessaan puuman kynsiin. Suhde on tullut molempien klaanien tietoon, ja vaikka Kuuralumoa rangaistiin, näki Suotähti hänen uskollisuutensa klaania kohtaan ja hän sai pitää asemansa.

bottom of page