Myrskyklaani ⇔ Jokiklaani ⇔ Tuuliklaani  Varjoklaani   Erakot  Tähtiklaani 

 

Päällikkö:  Hallatähti: Pienikokoinen, harmahtavan jäänsiniset silmät omaava naaras, jonka puolipitkä turkki on väriltään valkoharmaata. Ystävällinen ja eloisa kissa, joka huolehtii klaanistaan emollisella rakkaudella. Kettuväijyn ja edesmenneen Rikkakasvon tytär, Ilveshallan sisar. Särkkäviiksen kumppani ja Vuoksiloikan sekä Heijastusunen kasvattiemo. Villiviiksen emo. Soturinimi Hallakasvo.

Varapäällikkö: Kirsikkavirta: Valkoinen naaras, jonka turkissa on vaaleanoransseja laikkuja. Häntä on kokonaan tummanpunaoranssi ja pienten punaruskeiden viirujen peitossa. Silmät ovat Mansikankukalta perityt vaaleanmeripihkaiset. Rohkea ja myötätuntoinen. Kettuväijyn ja edesmenneen Rikkakasvon tytär. Edesmenneen Varjoviillon kumppani, Voimaviillon emo.

 

Parantaja:  Hohtolehti: Pohjaväriltään vaaleanharmaa naaras, jolla on harmaamustia raitoja selässään ja samanvärisiä juovia naamassaan. Siniharmaat silmät, jotka on perinyt emoltaan. Naaras jää aika pienikokoiseksi, mutta hänen häntänsä on vähän normaalia pidempi. Haluaa auttaa kaikkia apua tarvitsevia ja kantaakin usein huolta toisten murheista. Höyhensiiven ja Kirpunloikan tytär;  Purohännän ja edesmenneiden Nokipennun ja Valkoaskeleen sisar. 

Parantajaoppilas:  Kanttarellitassu: Kanttarellitassu on vaaleanruskea raidallinen naaras, jolla on valkea kuono, rinta ja käpälät. Omistaa syvän kullankeltaiset silmät ja suuret korvat. Kanttarellitassu on lempeä, utelias ja huumorintajuinen kissa, joka haluaa aina auttaa muita. Edesmenneiden Niittylumon ja Vesikallion tytär, Kivikkotaipaleen sisar.

Soturit: (28/20)

Vaahterasumu:  Toistaiseksi karkoitettu klaanista! Luonnonvalkea, kohtalaisen suurikokoinen kollikissa. Vatsa, rinta, kuononympärys, tassut, hännänkärki ja rinta ovat beigen väriset, ja tämän lisäksi kollin turkista löytyy myös tummanruskeita merkkejä. Siniset, keskeltä vaaleammat ja reunoilta tummemmat, usein ilmeettömät silmät, joista vasemman yli kulkee kaksi vaakasuoraa arpea. Näkyvimmät arvet kollilla ovat alaselässä: kaksi vaakasuoraa, suurta arpea ovat peruja puuman kanssa käydystä taistelusta, jossa soturi myös vammautui pysyvästi. Hän tuntee alaselässään kipua jokapäiväisesti, vaikkei sitä näytäkään. Vakavamielinen ja lojaali soturi, jolla on kuitenkin myös lempeämpi puolensa. Edesmenneiden Punasydämen ja Virheaskeleen poika, edesmenneen Koskitassun veli. Aurinkokajon kumppani, edesmenneen Poutalammen velipuoli ja isähahmo.

Särkkäviiksi: Hoikka, valkoharmaa kolli, joka on hieman normaalikokoa suurempi. Kirjavat, enimmäkseen vedensinivihreät silmät, joista löytyy myös kellertäviä, vihertäviä ja sinertäviä kohtia valosta riippuen. Vasen silmä on usvainen ja sokea, ja sen yli kulkee useita arpia. Saattaa näyttää monien arpiensa vuoksi vaikeasti lähestyttävältä, mutta todellisuudessa kolli on yksi klaanin aurinkoisimmista ja ystävällisimmistä kissoista. Edesmenneiden Vatukkatuhkan ja Suistohaukan nuorin poika, Hallatähden kumppani ja Vuoksiloikan , Villiviiksen ja Heijastusunen kasvatti-isä.

Aurinkokajo: Toistaiseksi karkoitettu klaanista! Oranssinpunertava, raidallinen naaras, valkealla kuonolla, rinnalla, vatsalla ja tassuilla. Auringonkeltaiset silmät, suuret korvat ja hieman normaalia pidemmät jalat. Temperamenttinen mutta huumorintajuinen soturi. Edesmenneiden Talvioturkin ja Setriviiksen tytär, edesmenneen Haukkapoltteen pentuetoveri, Vaahterasumun kumppani ja edesmenneen Poutalammen emohahmo.

Höyhensiipi: Valkoruskea kilpikonnakuvion omaava naaras, jolla on harmahtavan siniset silmät. Hänen kuononsa ympärillä ja hännässään on tummanruskeita juovia. Ujo naaras joka ei ystävysty helpolla, mutta on korvaamaton ystävä niille, jotka hänen ujon kuorensa läpäisevät. Edesmenneen Kirpunloikan kumppani; Purohännän, Hohtolehden ja Valkoaskeleen, Mesikukan, Ukkoskynnen ja Untuvapilven sekä edesmenneen Tuomikasvon emo. 

Purohäntä: Purohäntä on emonsa värinen, eli vaalean ruskeahko, mutta hiukan tummempi. Hänellä on ruskeat silmät. Purohäntä on yleensä rauhallinen, mutta aina menossa ensimmäisenä uusiin paikkoihin. Höyhensiiven ja edesmenneen Kirpunloikan tytär, Hohtolehden ja edesmenneen Valkoaskeleen pentuetoveri. Edesmenneen Leutosielun kumppani, Valomyrskyn ja Nokinenän emo. Peuratassun mestari.

Niemiturkki: Keskipitkän turkin omaava sirohko kolli, jolla on harmaankirjava tabbykuvioinen turkki. Taivaansiniset silmät, jotka näyttävät hämärässä orvokinsinisiltä. Vähäpuheinen ja vakava kolli, joka ei tee koskaan mitään hätiköityä tai korota ääntään. Todellinen kivikasvo. Edesmenneiden Liljavälkkeen ja Mustikkaraidan poika. Kasvoi puolivuotiaaksi asti pimeässä ladossa, eikä tämän vuoksi ole vieläkään tottunut kunnolla kirkkaaseen valoon - kolli kulkee poikkeuksetta silmät sirrillään, ja aurinkoisina päivinä hänen päätään alkaa särkeä helposti. Edesmenneen Pajutuulen kumppani, Mustikkakuuran ja Vanamotassun isä.

Untuvapilvi: Lähes valkoinen naaras, lukuun ottamatta ruskeita häivähdyksiä kuonon ympärillä, korvien päissä, hännän päässä ja jalkaterissä. Hänellä on siniset silmät. Rauhallinen kissa, joka ei mielellään sotke turkkiaan. Höyhensiiven ja Kirpunloikan tytär. Edesmenneen Pujopilkun kumppani, Nuoskaposken emo. Viklotassun mestari.

Ukkoskynsi: Muuten hyvin tumman harmaa kolli, mutta hänellä on ehkä hiukan salamaa muistuttava valkoinen raita selässään. Hänellä on meripihkan väriset silmät. Vilkas ja hieman rasavilli persoona. Höyhensiiven ja edesmenneen Kirpunloikan poika. Sulkamyrskyn kumppani, Vuotassun ja Kuohutassun sekä edesmenneen Kieppupennun isä. [Silmien väri]

Mesikukka: Kellanruskea naaras, jolla on meripihkan väriset silmät. Luonteeltaan sisaruksiensa sekoitus: välillä Mesikukka riehuu veljensä kanssa, ja välillä hän on vain rauhassa siskonsa kanssa. Höyhensiiven ja edesmenneen Kirpunloikan tytär. Varjoklaanin Kiirasvalheen kumppani (tämä ei ole kummallakaan klaanilla tiedossa). Peuratassun, Viklotassun ja Pihkatassun emo.

Kärppäviilto: Punaruskea, valkomerkkinen naaras, jolla on harmaanvihreät silmät. Turkkia halkovat monet arvet, joista näkyvin on kasvoissa oleva iso x-mallinen arpi. Hyvin vähäpuheinen ja vakava, mutta on klaanin toimissa aktiivisesti mukana. Edesmenneiden Rockyn ja Alyssan tytär, Tanyan ja Hadeksen sisar. Edesmenneiden Ruusutassun, Danan ja Joen emo; Jimin kumppani. Entinen nimi Elysia.

Jimi: Punertavanruskea, lyhytturkkinen kolli, jolla on hieman tummempia ja vaaleampia alueita turkissaan. Silmät ovat keltaiset. Koko keho on täynnä arpia, joista merkittävimmät ovat koko keskivartalon ympäri kulkeva viiltoarpi ja kaksi kaulassa olevaa pystysuoraa arpea. Lisäksi kollin oikean silmän yli kulkee kaksi viiltoa, ja kyseinen silmä on sokea. Vasemmasta korvasta on vain repaleet jäljellä, ja oikean korvan kärjessä on kaksi lovea.  Positiivinen ja oikeudenmukainen kissa, josta löytyy myös suojelunhalua ja temperamenttia. Kärppäviillon kumppani; edesmenneiden Ruusutassun, Danan ja Joen isä. 

Kalliotaivas: Voimakasrakenteinen, pääosin harmaa kolli valkoisilla merkeillä varustettuna. Silmät hänellä ovat kellertävät, kirkkaat ja kauniit. Iloinen ja lempeä, energinen kaikkien ystävä. Väijykärjen ja edesmenneen Tummakajon poika, Sysisilmän veli. Leimusiiven entinen kumppani; Korentovälkkeen sekä edesmenneiden Vaistopennun ja Vahveropennun isä. Valomyrskyn kumppani.

Sysisilmä: Hoikka, hyvin tummanpunaruskea kolli valkoisella kuonolla, rinnalla ja tassuilla. Hänen silmänsä ovat vaalean lehdenvihreät, mutta oikea silmä on väriltään hieman toista tummempi. Ystävällinen mietiskelijä, joka toivoo kaikille pelkkää hyvää, ja pitää huolta läheisistään. Väijykärjen ja edesmenneen Tummakajon poika, Kalliotaivaan veli. Pihkatassun mestari.

Sulkamyrsky:
 Solakka sinisilmäinen naaras, jonka paksua tummanharmaata turkkia halkovat puumaa vastaan käydystä taistelusta saadut arvet kyljessä ja lovi vasemmassa korvassa. Häntä epätavallisen tuuhea ja puuhkamainen. Sähäkkä, itsepäinen ja temperamenttinen kissa, jolta ei energiaa puutu. Rohkea ja lojaali soturi, joka on aina valmiina rientämään avuksi puolustaakseen klaanitovereitaan. Edesmenneiden Sinisiiven ja Kultasydämen tytär, Pajutuulen sisar. Ukkoskynnen kumppani, Vuotassun ja Kuohutassun sekä edesmenneen Kieppupennun emo. Vanamotassun mestari.

Kuilukynsi: Tumman harmaanruskean turkin omaava, tabbykuvioinen kolli. Siniset silmät, joissa keskusta on vaaleampi ja reuna tummempi - aivan kuten Vaahterasumulla. Terävä-älyinen, tarkkaavainen ja kohtelias. Arvostettu ja lojaalilta vaikuttava klaanilainen erakkotaustastaan huolimatta. Lumitaivaan kumppani.

Villiviiksi: Raidallinen maantienharmaan, hyvin vaaleanruskean, luonnonvalkean ja mustanharmaan kirjava, lyhytkarvainen lihaksikas ja solakka kolli, jolla on voimakkaat jalat ja teräväkärkiset korvat. Omistaa vahvat valkoiset hampaat, luunvalkoiset kynnet ja kirjavat vihertävänsiniset silmät. Utelias, leikkisä ja seikkailunhaluinen, nimensä mukaisesti ajoittain villiluonteinen kolli, joka kuitenkin rauhoittuu ajan myötä. Ystävällinen ja lämminhenkinen läheisilleen ja uskollinen klaanilleen. Pyrkii stressaavissakin tilanteissa olemaan tyyni ja ajattelemaan selkeästi ja järkevästi. Ei suutu mitättömistä asioista. Uskoo vahvasti Tähtiklaaniin. Hallakasvon ja Rockyn poika, kasvaa Hallakasvon ja Särkkäviiksen poikana eikä klaani tiedä totuutta hänen isästään. [Silmien väri]. Vuotassun mestari.

Kehrääjäkutsu: Hiekanruskea naaras, jolla on selässään ja kyljissään hivenen tummempia pilkkuja, sekä tummempia juovia kasvoissa, jaloissa ja hännässä. Hänen tassunsa ovat valkoiset, ja silmät meripihkanoranssit. Itsenäinen, ylpeä ja varsinkin nuorena hyvin itsepäinen, eikä aina kuuntele muita, vaikka pitäisi. Kunnioittaa kuitenkin soturilakia ja on sisimmässään hyväsydäminen. Laventelikasvon ja Viistoraidan tytär; entinen Varjoklaanin kissa.

Nuoskaposki: Tummanharmaa ja vaaleampikasvoinen, erityisen leveälapainen kolli. Epätavallisen vaaleat silmät. Vähäsanainen mutta älykäs. Untuvapilven ja Pujopilkun poika. Koivutassun mestari.
 

Heijastusuni: Harmaan ja valkoisen kirjava, tummaraitainen naaras vaaleansinisillä silmillä. Helposti ajatuksiinsa vaipuva, hyvätahtoinen ja kiltti kissa. Löydettiin Myrskyklaanin reviiriltä, ja on saanut vasta hiljattain tietää syntyperästään. Hallatähden ja Särkkäviiksen kasvattitytär, Vuoksiloikan ja Villiviiksen kasvattisisar. 

Voimaviilto: Valkoinen kolli mustilla laikuilla ja vaaleanruskeilla silmillä. Rohkea ja itsenäinen, mutta auttaa muita mielellään ja on lähtökohtaisesti mukava kaikille. Kirsikkavirran ja Varjoviillon poika. Aroniataivaan kumppani.

Mustikkakuura: Jäntevä ja lihaksikas kolli, jonka vaaleanharmaata, lähes valkoista kolli turkkia  koristavat tummanharmaat leopardiläiskät ja jalkoja ja häntää samansävyiset juovat. Rinta, vatsa ja kaulus valkoiset, vasen etukäpälä musta. Kauniit, vaaleansiniset silmät, jotka hämärässä taittavat orvokinsiniseen. Hyvin ystävällinen ja huomaavainen, sekä kärsivällinen kolli, joka välttelee yhteenottoja ja turhia taisteluita viimeiseen saakka. Uskollinen kissa, jolle soturilaki ja klaani ovat kaikki kaikessa, mutta siitä huolimatta hyvin huumorintajuinen tapaus, jonka seurassa on harvoin tylsää. Loistava metsästäjä. Pajutuulen ja Niemiturkin poika, Vanamotassun ja jo Tähtiklaanin riveihin liittyneen Herukkapennun veli. Kuohutassun mestari.

Aroniataivas: Ruskeatabby naaras, jonka turkissa on myös kinuskinruskeita alueita. Rinnuksessa ja kasvoissa on hieman valkoista, ja tassut ovat valkoiset. Silmät ovat kellanvihreät. Kohtalaisen pienikokoinen ja sirorakenteinen. Todella teräväkielinen ja piikittelevä, mutta loistava soturi. Klaaninsa parhaita jäljittäjiä. Edesmenneiden Orapihkan ja Liekkiraidan tytär. Kasvoi emonsa menetettyään Leimusiiven hoivassa. Voimaviillon kumppani. Pihlajatassun mestari.


Korentovälke: Haalean kilpikonnakuvioinnin omaava, suurilta osin valkea naaras. Pohjavärinä ovat vaaleanharmaa ja hiekanruskea, ja turkilla kulkee pohjaväriä tummempia juovia. Silmät ovat moniväriset - niissä on sinistä, keltaista vihertävää ja hieman meripihkaistakin. Korentovälke on sisaruksistaan poiketen hyvin herkkä ja varovainen kissa. Leimusiiven ja Kalliotaivaan tytär, edesmenneiden Vaistopennun ja Vahveropennun sisar. [Silmien väri]

Kivikkotaival: Kivikkotassu on komea, tuhkanharmaa raidallinen kolli, jolla on valkeat käpälät. Omaa lihaksikkaan kehon sekä haaleansiniset silmät. Kivikkotassu on tyyni ja ystävällinen kissa, joka on hyvin uskollinen klaanilleen. Hymyileväinen kolli, joka auttaa mielellään aina kaikkia. Niittylumon ja edesmenneen Vesikallion poika, Kanttarellitassun veli. 
 

Oppilaat: (18/15)

Vanamotassu: Vaaleanharmaan, valkoisen, mustan ja hyvin vaaleanruskean kirjava tabby-kuvioinen naaras, jolla on hieman tavallista tuuheampi turkki. Suun ympärys, kaulus, rinta, vatsa ja tassut ovat kauniin valkoiset. Suuret lehdenvihreät silmät. Vilkas, eloisa ja utelias naaras, joka ei jaksaisi pysyä hetkeäkään paikoillaan. Hyvin huumorintajuinen ja sosiaalinen, ”kaikkien kaveri”, joka löytää itselleen ystäviä seurasta kuin seurasta. Pajutuulen ja Niemiturkin tytär, Mustikkatassun ja jo Tähtiklaanin riveihin liittyneen Herukkapennun sisar. [Silmien väriSulkamyrskyn oppilas.

Vuotassu: Pohjaväriltään valkoisen ja vaaleanharmaan kirjava kolli, jonka turkin harmaita osia koristaa tumma tabby -kuviointi. Omaa ilmeikkäät kasvot, joita koristavat kirkkaansiniset silmät. Luonteeltaan hyvin huumorintajuinen kissa, joka ei ota elämää turhan vakavasti ja jolta löytyy pilkettä silmäkulmasta. Omaa tietynlaista seikkailunhalua, minkä vuoksi on hyvin kiinnostunut klaaninsa asioista, mutta myös sen ulkopuolella olevasta maailmasta. Sulkamyrskyn ja Ukkoskynnen poika, Kuohupennun ja Kieppupennun veli. Villiviiksen oppilas.

Kuohutassu: Hyvin kaunis ja sirorakenteinen harmaankirjava naaras, joka omaa suuret tummansiniset silmät ja pöyheän, puuhkamaisen hännän. Kovapäinen ja temperamenttinen kissa, jolla luonnetta riittää koko klaanin tarpeiksi asti. Saattaa vaikuttaa alkuun tylyltä ja epäystävälliseltä, hieman nenäkkäältäkin, mutta alkukankeuden helpotettua paljastuu hyväsydämiseksi ja lojaaliksi kissaksi, joka on aina valmis rientämään klaanitovereidensa avuksi. Sulkamyrskyn ja Ukkoskynnen tytär, Vuopennun ja Kieppupennun sisko. Mustikkakuuran oppilas.

Koivutassu:
Puhtaanvalkoinen naaras, jonka turkkia halkovat ohuet mustat raidat. Omistaa hyvin vaaleat lehdenvihreät silmät. Kollimaisen riehakas ja menevä naaras, jolla ääntä ja energiaa riittää. Viattoman pirteä kissa, joka ei osaa sanoa ei millekään seikkailulle. Edesmenneiden Unikkoaamun ja Kauriinloikan tytär, Pihlajatassun sisar. Nuoskaposken oppilas.

 

Pihlajatassu: Valkoinen naaras, jolla on ruskeanoransseja laikkuja ja meripihkan väriset silmät. Luonteeltaan utelias ja äkkipikainen. Edesmenneiden Kauriinloikan ja Unikkoaamun tytär, Koivutassun sisko. Aroniataivaan oppilas.

 

Peuratassu: Ruskeankirjava naaras valkeilla, peuramaisilla merkeillä. Omaa yhden sinisen ja yhden meripihkankeltaisen silmän. Kiltti ja avulias, sekä hyvin klaanilleen uskollinen. Mesikukan ja Kiirasvalheen tytär, Viklopennun ja Pihkapennun sisar. Purohännän oppilas.

 

Viklotassu: Harmaanruskean ja valkoisen kirjava kolli keltaisilla silmillä. Rento, itsevarma ja rauhallinen eikä stressaa turhasta. Pihkatassun ja Peuratassun veli, Mesikukan ja Kiirasvalheen poika. Untuvapilven oppilas.

 

Pihkatassu: Iloinen ja avoin nuorukainen joka katselee maailmaa avarin silmin hieman ilkikurisesti pilaillen. Kolli omaa ruskean kirjavan turkin ja lähes sinivihreät silmät. Vasemmassa silmässä, iiris on meripihkanvärinen kello kahdentoista kolmen kohdalle neljänneksen verran. Mesikukan ja Kiirasvalheen poika, Viklotassun ja Peuratassun veli. Sysisilmän oppilas.

 

Kuningattaret

Lumitaivas: Valkea, pitkäturkkinen naaras jäänsinisillä silmillä. Luonteeltaan hän on ystävällinen, mutta pippurisuuttakin löytyy samalla tavalla kuin sisareltaan. Edesmenneiden Havuhännän ja Kirkaspuron tytär, edesmenneen Unikkoaamun sisko. Kuilukynnen kumppani.

Villakkomyrsky: Oranssin, punaruskean ja valkoisen kirjava, hapsuturkkinen naaras. Hyvin pienikokoinen kissa. Silmät ovat harmahtavan vihreät, ja niissä on pupillien ympärillä hieman keltaista. Huomattava arpi kasvoissa. Jokseenkin äkkipikainen, rasavilli ja itsenäinen tapaus. Edesmenneiden Poutalammen ja Vuoksiloikan tytär. Kasvoi emonsa menetettyään Leimusiiven hoivassa. Edesmenneen Tuomikasvon kumppani.

Leimusiipi: Oranssivalkea, solakka naaras, jolla on siniset silmät. Vakava, jokseenkin huumorintajuton kissa, jonka elämän perustana toimii soturilaki. Taitava metsästäjä, joka on virheettömän lojaali klaanilleen. Ei tule toimeen Kärppäviillon kanssa. Edesmenneiden Pyökkiturkin ja Sinisydämen tytär, edesmenneiden Pihkatassun ja Tervapennun sisar. Korentovälkkeen sekä edesmenneiden Vahveropennun ja Vaistopennun emo, Kalliotaivaan entinen kumppani. Emohahmo Unikkotassulle, Villakkomyrskylle ja Aroniataivaalle.

Valomyrsky: Kermanvaalean pitkäkarvaisen turkin omaava naaras, jonka silmät ovat siniset. Räväkkä ja voimakastahtoinen persoona. Luottaa veljeään Nokinenää enemmän voimaan järjen sijaan. Purohännän ja Leutosielun tytär, Nokinenän sisar. Kalliotaivaan kumppani.
 

 

Pennut:
Katvepentu: EI VIELÄ SYNTYNYT suurikokoinen tummanruskea kolli, jonka turkkia raidoittavat mustat raidat. Omistaa valkean kuonon ja tassut. Kiiluvat, haalean kullankeltaiset silmät ovat usein ilmeettömät. On ulkonäöltään aivan kuin isänsä kaksonen lukuun ottamatta silmien väriä. Hiljainen ja laskelmoivan oloinen persoona, joka taustansa takia ei tee itsestään numeroa. Kuilukynnen ja Lumitaivaan ainoa poika.

Paahdepentu: EI VIELÄ SYNTYNYT Vaalean oranssinkirjava naaras. Pieni ja sirorakenteinen. Suojelevainen ja lojaali persoona. Valomyrskyn ja Kalliotaivaan tytär, Pakkaspennun ja Timalipennun sisar.


Timalipentu: EI VIELÄ SYNTYNYT Hiekanruskean ja harmaan kirjava, puolipitkän turkin omaava naaras. Aika näkymätön persoona, joka kulkee vain joukon mukana. Valomyrskyn ja Kalliotaivaan tytär.


Pakkaspentu: EI VIELÄ SYNTYNYT Suurimmaksi osaksi valkoinen kolli, jonka hännässä on sinertävänhopeisia merkkejä. Valomyrskyn ja Kalliotaivaan poika.

 

Aropentu: EI VIELÄ SYNTYNYT Hyvin paljon emoltaan näyttävä oranssivalkea kolli hailakansinisillä silmillä. Kohtelias ja kuuliainen. Leimusiiven ja Kalliotaivaan poika.

Härmäpentu: EI VIELÄ SYNTYNYT Hyvin tummanharmaa kolli, jonka turkin väri haalenee jalkoja kohti mentäessä. Tassut ovat valkoiset, ja jaloissa on tummempia raitoja. Haaleankeltaiset silmät. Utelias ja meneväinen pentu. Leimusiiven ja Kalliotaivaan poika.

Tyrnipentu: EI VIELÄ SYNTYNYT Valkoinen kolli oransseilla laikuilla ja tummemmilla juovilla. Taivaansiniset silmät. Jokseenkin säikky ja tottelevainen kissa. Villakkomyrskyn ja edesmenneen Tuomikasvon poika.

Hillapentu: EI VIELÄ SYNTYNYT Valkoinen naaras oransseilla laikuilla. Taivaansiniset silmät. Hyvin paljon emonsa kaltainen, itsepäinen ja varomaton persoona. Villakkomyrskyn ja edesmenneen Tuomikasvon tytär.

Ruskapentu: EI VIELÄ SYNTYNYT Ruostepennun sisar, Aroniataivaan ja Voimaviillon poika.

Ruostepentu: EI VIELÄ SYNTYNYT Suurimmaksi osaksi valkoinen, oranssin ja ruskean kirjavilla laikuilla kirjottu turkki. Osa laikuista on melkein mustia pään alueella. Tumman keltavihreät silmät. Vakavamielinen persoona jo pentuna. Ruskapennun veli, Aroniataivaan ja Voimaviillon tytär.

 

Klaaninvanhimmat:

Kivirouta: Ruskea kolli mustalla tabbykuvioinnilla. Tassut ja rintakehä ovat valkeat, kuononympärys hieman muuta turkkia vaaleampi. Keltavihreät, sokeat silmät, jotka ovat yleensä kiinni ja joiden yli kulkee kolmet siistit arvet. Oikeudenmukainen ja määrätietoinen kissa. Edesmenneiden Vatukkatuhkan ja Suistohaukan poika, edesmenneiden Kirkasväreen ja Jäkäläkukan pentuetoveri. Joutui siirtymään klaaninvanhimpiin sokeuduttuaan, ja on tästä johtuen varsin nuori klaaninvanhimmaksi - Kivirouta on Tavitähden nuorempi veli. Tästä johtuen hän ei myöskään ole tyypillinen nipottava klaaninvanhin, vaan pyrkii olemaan mahdollisimman vähän haitaksi.

Hirvenhuuto:  Punaruskea kolli valkoisella kuonolla ja vatsalla, mustilla korvilla ja vaaleanmeripihkaisilla silmillä. Hänen lapansa ovat taisteluiden arpeuttamat, samoin kyljissä ja rinnassa esiintyy lähes huomaamattomia arpia. Äärettömän uskollinen soturilaille ja omalle klaanilleen. Perinyt isänsä Vaskitsakynnen voimakkaan ruumiinrakenteen ja vakavan ulkokuoren, mutta emonsa Mansikankukan ystävällisen ja lämpimän luonteen. Omaa omat ennakkoluulonsa ja epäilyksensä klaanin ulkopuolisia kohtaan, mutta on silti isäänsä huomattavasti myötämielisempi näitä kohtaan. Edesmenneen Hohtosilmän isä.

Kettuväijy: Punaisenruskea naaras tummemmilla jaloilla ja korvilla. Vatsa ja rinta ovat vaaleat ja etutassut valkoiset. Kasvoihin, erityisesti tummanvihreiden silmien alle on ilmestynyt iän ja kokemusten keräämiä ryppyjä, ja alaleuassa esiintyy pieni harmahtava alue, sekin iän aikaansaama. Korvat ovat täynnä pieniä lovia. Hyväsydäminen ja lempeä, elämänsä aikana monia asioita kokenut soturi, joka on aina valmis puolustamaan klaanitovereitaan ja klaaniaan millaiselta uhalta tahansa. Vaskitsakynnen ja edesmenneen Mansikankukan tytär toisesta pentueesta, Hirvenhuudon pikkusisko, edesmenneen Vesihohkan pentuetoveri.