top of page

Myrskyklaani ⇔ Jokiklaani ⇔ Tuuliklaani  Varjoklaani   Erakot  Tähtiklaani 

 

Päällikkö:  Hallatähti: Pienikokoinen, harmahtavan jäänsiniset silmät omaava naaras, jonka puolipitkä turkki on väriltään valkoharmaata. Ystävällinen ja eloisa kissa, joka huolehtii klaanistaan emollisella rakkaudella. Kettuväijyn ja edesmenneen Rikkakasvon tytär, Ilveshallan sisar. Särkkäviiksen kumppani ja Vuoksiloikan sekä Heijastusunen kasvattiemo. Villiviiksen emo. Soturinimi Hallakasvo. Henkiä jäljellä seitsemän. Tauolla tehtävistään ensin valkoyskän, sittemmin pentujen hoitamisen ajan.

Varapäällikkö: Sulkamyrsky: Solakka sinisilmäinen naaras, jonka paksua tummanharmaata turkkia halkovat puumaa vastaan käydystä taistelusta saadut arvet kyljessä ja lovi vasemmassa korvassa. Häntä epätavallisen tuuhea ja puuhkamainen. Sähäkkä, itsepäinen ja temperamenttinen kissa, jolta ei energiaa puutu. Rohkea ja lojaali soturi, joka on aina valmiina rientämään avuksi puolustaakseen klaanitovereitaan. Edesmenneiden Sinisiiven ja Kultasydämen tytär, Pajutuulen sisar. Ukkoskynnen kumppani, Vuoveden ja Kuohuliljan sekä edesmenneen Kieppupennun emo. Arotassun mestari.

 

Parantaja:  Kanttarellisydän: Kanttarellisydän on vaaleanruskea raidallinen naaras, jolla on valkea kuono, rinta ja käpälät. Omistaa syvän kullankeltaiset silmät ja suuret korvat. Kanttarellisydän on lempeä, utelias ja huumorintajuinen kissa, joka haluaa aina auttaa muita. Edesmenneiden Niittylumon ja Vesikallion tytär, Kivikkotaipaleen sisar. Vilupennun ja Kanjonipennun emo, Mustikkakuuran kumppani. Hoitaa pentujaan normaalisti parantajan työn ohella.

Parantajaoppilas: ~

Soturit: (23/20)

Vaahterasumu: Luonnonvalkea, kohtalaisen suurikokoinen kollikissa. Vatsa, rinta, kuononympärys, tassut, hännänkärki ja rinta ovat beigen väriset, ja tämän lisäksi kollin turkista löytyy myös tummanruskeita merkkejä. Siniset, keskeltä vaaleammat ja reunoilta tummemmat, usein ilmeettömät silmät, joista vasemman yli kulkee kaksi vaakasuoraa arpea. Näkyvimmät arvet kollilla ovat alaselässä: kaksi vaakasuoraa, suurta arpea ovat peruja puuman kanssa käydystä taistelusta, jossa soturi myös vammautui pysyvästi. Hän tuntee alaselässään kipua jokapäiväisesti, vaikkei sitä näytäkään. Vakavamielinen ja lojaali soturi, jolla on kuitenkin myös lempeämpi puolensa. Edesmenneiden Punasydämen ja Virheaskeleen poika, edesmenneen Koskitassun veli. Aurinkokajon kumppani, edesmenneen Poutalammen velipuoli ja isähahmo.

Särkkäviiksi: Hoikka, valkoharmaa kolli, joka on hieman normaalikokoa suurempi. Kirjavat, enimmäkseen vedensinivihreät silmät, joista löytyy myös kellertäviä, vihertäviä ja sinertäviä kohtia valosta riippuen. Vasen silmä on usvainen ja sokea, ja sen yli kulkee useita arpia. Saattaa näyttää monien arpiensa vuoksi vaikeasti lähestyttävältä, mutta todellisuudessa kolli on yksi klaanin aurinkoisimmista ja ystävällisimmistä kissoista. Edesmenneiden Vatukkatuhkan ja Suistohaukan nuorin poika, Hallatähden kumppani ja Vuoksiloikan , Villiviiksen ja Heijastusunen kasvatti-isä.

Höyhensiipi: Valkoruskea kilpikonnakuvion omaava naaras, jolla on harmahtavan siniset silmät. Hänen kuononsa ympärillä ja hännässään on tummanruskeita juovia. Ujo naaras joka ei ystävysty helpolla, mutta on korvaamaton ystävä niille, jotka hänen ujon kuorensa läpäisevät. Edesmenneen Kirpunloikan kumppani; Mesikukan, Ukkoskynnen ja Untuvapilven sekä edesmenneiden Tuomikasvon, Purohännän, Hohtolehden ja Valkoaskeleen emo. 

Untuvapilvi: Lähes valkoinen naaras, lukuun ottamatta ruskeita häivähdyksiä kuonon ympärillä, korvien päissä, hännän päässä ja jalkaterissä. Hänellä on siniset silmät. Rauhallinen kissa, joka ei mielellään sotke turkkiaan. Höyhensiiven ja Kirpunloikan tytär. Edesmenneen Pujopilkun kumppani, Nuoskaposken emo. Tyrnitassun mestari.

Ukkoskynsi: Muuten hyvin tumman harmaa kolli, mutta hänellä on ehkä hiukan salamaa muistuttava valkoinen raita selässään. Hänellä on meripihkan väriset silmät. Vilkas ja hieman rasavilli persoona. Höyhensiiven ja edesmenneen Kirpunloikan poika. Sulkamyrskyn kumppani, Vuoveden ja Kuohuliljan sekä edesmenneen Kieppupennun isä. Pitkätassun mestari. [Silmien väri]

Leimusiipi: Oranssivalkea, solakka naaras, jolla on siniset silmät. Vakava, jokseenkin huumorintajuton kissa, jonka elämän perustana toimii soturilaki. Taitava metsästäjä, joka on virheettömän lojaali klaanilleen. Ei tule toimeen Kärppäviillon kanssa. Edesmenneiden Pyökkiturkin ja Sinisydämen tytär, edesmenneiden Pihkatassun ja Tervapennun sisar. Korentovälkkeen sekä edesmenneiden Vahveropennun ja Vaistopennun emo, Kalliotaivaan entinen kumppani. Emohahmo Unikkotassulle, Villakkomyrskylle, Aroniataivaalle, Hillapennulle ja Tyrnipennulle. Arotassun, edesmenneen Nietospennun sekä kadonneen Härmäpennun emo, Pitkätassun kasvattiemo. Paahdetassun mestari.

Kalliotaivas: Voimakasrakenteinen, pääosin harmaa kolli valkoisilla merkeillä varustettuna. Silmät hänellä ovat kellertävät, kirkkaat ja kauniit. Iloinen ja lempeä, energinen kaikkien ystävä. Väijykärjen ja edesmenneen Tummakajon poika, edesmenneen Sysisilmän veli. Leimusiiven entinen kumppani; Korentovälkkeen sekä edesmenneiden Vaistopennun ja Vahveropennun isä. Valomyrskyn nykyinen kumppani; Kuparipennun, Paahdepennun, Pakkaspennun ja Muskottipennun isä.

Valomyrsky: Kermanvaalean pitkäkarvaisen turkin omaava naaras, jonka silmät ovat siniset. Räväkkä ja voimakastahtoinen persoona. Luottaa veljeään Nokinenää enemmän voimaan järjen sijaan. Edesmenneiden Purohännän ja Leutosielun tytär, Nokinenän sisar. Kalliotaivaan kumppani; Pakkaspennun, Kuparipennun, Muskottipennun ja Paahdepennun emo.

Villiviiksi: Raidallinen maantienharmaan, hyvin vaaleanruskean, luonnonvalkean ja mustanharmaan kirjava, lyhytkarvainen lihaksikas ja solakka kolli, jolla on voimakkaat jalat ja teräväkärkiset korvat. Omistaa vahvat valkoiset hampaat, luunvalkoiset kynnet ja kirjavat vihertävänsiniset silmät. Utelias, leikkisä ja seikkailunhaluinen, nimensä mukaisesti ajoittain villiluonteinen kolli, joka kuitenkin rauhoittuu ajan myötä. Ystävällinen ja lämminhenkinen läheisilleen ja uskollinen klaanilleen. Pyrkii stressaavissakin tilanteissa olemaan tyyni ja ajattelemaan selkeästi ja järkevästi. Ei suutu mitättömistä asioista. Uskoo vahvasti Tähtiklaaniin. Hallakasvon ja Rockyn poika, kasvaa Hallakasvon ja Särkkäviiksen poikana eikä klaani tiedä totuutta hänen isästään. Muskottitassun mestari. [Silmien väri]. 
 

Nuoskaposki: Tummanharmaa ja vaaleampikasvoinen, erityisen leveälapainen kolli. Epätavallisen vaaleat silmät. Vähäsanainen mutta älykäs. Untuvapilven ja Pujopilkun poika. Ruskatassun mestari.

Mustikkakuura: Jäntevä ja lihaksikas kolli, jonka vaaleanharmaata, lähes valkoista kolli turkkia  koristavat tummanharmaat leopardiläiskät ja jalkoja ja häntää samansävyiset juovat. Rinta, vatsa ja kaulus valkoiset, vasen etukäpälä musta. Kauniit, vaaleansiniset silmät, jotka hämärässä taittavat orvokinsiniseen. Hyvin ystävällinen ja huomaavainen, sekä kärsivällinen kolli, joka välttelee yhteenottoja ja turhia taisteluita viimeiseen saakka. Uskollinen kissa, jolle soturilaki ja klaani ovat kaikki kaikessa, mutta siitä huolimatta hyvin huumorintajuinen tapaus, jonka seurassa on harvoin tylsää. Loistava metsästäjä. Edesmenneiden Pajutuulen ja Niemiturkin poika, Vanamotulen ja jo Tähtiklaanin riveihin liittyneen Herukkapennun veli. Vilupennun ja Kanjonipennun isä, Kanttarellisydämen kumppani. Pakkastassun mestari.

Vanamotuli
: Vaaleanharmaan, valkoisen, mustan ja hyvin vaaleanruskean kirjava tabby-kuvioinen naaras, jolla on hieman tavallista tuuheampi turkki. Suun ympärys, kaulus, rinta, vatsa ja tassut ovat kauniin valkoiset. Suuret lehdenvihreät silmät. Vilkas, eloisa ja utelias naaras, joka ei jaksaisi pysyä hetkeäkään paikoillaan. Hyvin huumorintajuinen ja sosiaalinen, ”kaikkien kaveri”, joka löytää itselleen ystäviä seurasta kuin seurasta. Edesmenneiden Pajutuulen ja Niemiturkin tytär, Mustikkakuuran ja jo Tähtiklaanin riveihin liittyneen Herukkapennun sisar. Hillatassun mestari. [Silmien väri]

Kivikkotaival: Kivikkotassu on komea, tuhkanharmaa raidallinen kolli, jolla on valkeat käpälät. Omaa lihaksikkaan kehon sekä haaleansiniset silmät. Kivikkotassu on tyyni ja ystävällinen kissa, joka on hyvin uskollinen klaanilleen. Hymyileväinen kolli, joka auttaa mielellään aina kaikkia. Edesmenneiden Niittylumon ja Vesikallion poika, Kanttarellisydämen veli. Ruostetassun mestari.

Vuovesi: Pohjaväriltään valkoisen ja vaaleanharmaan kirjava kolli, jonka turkin harmaita osia koristaa tumma tabby -kuviointi. Omaa ilmeikkäät kasvot, joita koristavat kirkkaansiniset silmät. Luonteeltaan hyvin huumorintajuinen kissa, joka ei ota elämää turhan vakavasti ja jolta löytyy pilkettä silmäkulmasta. Omaa tietynlaista seikkailunhalua, minkä vuoksi on hyvin kiinnostunut klaaninsa asioista, mutta myös sen ulkopuolella olevasta maailmasta. Sulkamyrskyn ja Ukkoskynnen poika, Kuohuliljan ja Kieppupennun veli. Kuparitassun mestari.

Kuohulilja: Hyvin kaunis ja sirorakenteinen harmaankirjava naaras, joka omaa suuret tummansiniset silmät ja pöyheän, puuhkamaisen hännän. Kovapäinen ja temperamenttinen kissa, jolla luonnetta riittää koko klaanin tarpeiksi asti. Saattaa vaikuttaa alkuun tylyltä ja epäystävälliseltä, hieman nenäkkäältäkin, mutta alkukankeuden helpotettua paljastuu hyväsydämiseksi ja lojaaliksi kissaksi, joka on aina valmis rientämään klaanitovereidensa avuksi. Sulkamyrskyn ja Ukkoskynnen tytär, Vuoveden ja Kieppupennun sisko.

Pajukyynel: Täpläkuvioitu kellertävän ruskea bengalin kissa naaras, jolla on lihaksikas keho mutta notkearakenne. Suuret silmät jotka ovat väritykseltään sinertävät. Luonteeltaan naaras on energinen ja holhoavainen. Pajukyynel kiihtyy nopeasti eikä osaa hallita vihaansa. Hän hallusinoi kuolleesta emostaan, Saniaishännästä.

Katveyö: Suurikokoinen tummanruskea kolli, jonka turkkia raidoittavat mustat raidat. Omistaa valkean kuonon ja tassut. Kiiluvat, haalean kullankeltaiset silmät ovat usein ilmeettömät. On ulkonäöltään aivan kuin isänsä kaksonen lukuun ottamatta silmien väriä. Hiljainen ja laskelmoivan oloinen persoona, joka taustansa takia ei tee itsestään numeroa. Edesmenneiden Kuilukynnen ja Lumitaivaan ainoa poika.

Mäyräleuka: Normaalikokoinen, yönmusta kolli helmenvalkealla smokkikuvioinnilla sekä keskipitkällä turkilla. Tarkkailevat, vaaleankeltaiset silmät. Luonteeltaan impulsiivinen, utelias ja älykäs kissa, joka on joskus tahattoman uhkarohkeakin. Kolikon kääntöpuolella on varovainen vieraita kohtaan, eikä päästä ketään lähelleen, ainakaan helposti. Entinen kotikisu, Hallatähden ja Särkkäviiksen kasvatti.
 

Koivutassu: Puhtaanvalkoinen naaras, jonka turkkia halkovat ohuet mustat raidat. Omistaa hyvin vaaleat lehdenvihreät silmät. Kollimaisen riehakas ja menevä naaras, jolla ääntä ja energiaa riittää. Viattoman pirteä kissa, joka ei osaa sanoa ei millekään seikkailulle. Edesmenneiden Unikkoaamun ja Kauriinloikan tytär, Pihlajatassun sisar. Nuoskaposken oppilas.

 

Pihlajatassu: Valkoinen naaras, jolla on ruskeanoransseja laikkuja ja meripihkan väriset silmät. Luonteeltaan utelias ja äkkipikainen. Edesmenneiden Kauriinloikan ja Unikkoaamun tytär, Koivutassun sisko. Kalliotaivaan oppilas.

 Oppilaat: (22/15)
Tyrnitassu: Valkoinen kolli oransseilla laikuilla ja tummemmilla juovilla. Taivaansiniset silmät. Jokseenkin säikky ja tottelevainen kissa. Edesmenneiden Villakkomyrskyn ja Tuomikasvon poika, Hillatassun veli. Untuvapilven oppilas.

Hillatassu: Valko-oranssin turkin omaava, hieman normaalia pienikokoisempi naaras. Taivaansiniset silmät. Pisteliäs ja pessimistinen persoona. Edesmenneiden Villakkomyrskyn ja Tuomikasvon tytär, Tyrnitassun sisko. Vanamotulen oppilas.

Paahdetassu: Vaalean oranssinkirjava naaras. Pieni ja sirorakenteinen. Suojelevainen ja lojaali persoona. Valomyrskyn ja Kalliotaivaan tytär, Pakkastassun, Muskottitassun ja Kuparitassun sisar. Leimusiiven oppilas.


Pakkastassu: Suurimmaksi osaksi valkoinen kolli, jonka hännässä on sinertävänhopeisia merkkejä. Valomyrskyn ja Kalliotaivaan poika, Paahdetassun, Muskottitassun ja Kuparitassun veli. Mustikkakuuran oppilas.

Kuparitassu: Ruskeankirjava, juovikas kolli valkoisilla tassuilla, rinnalla, vatsalla ja merkeillä. Toinen silmä sininen, toinen vihreä. Kasvojen vasen puoli pienien arpien peitossa. Solakka ja sopusuhtainen, joskin suurehkot korvat omaava kolli. Sosiaalinen ja ystävällinen persoona. Valomyrskyn ja Kalliotaivaan poika, Pakkastassun, Muskottitassun ja Paahdetassun veli. Vuoveden oppilas.

Muskottitassu: Normaalikokoinen, vaaleanruskean turkin omaava kolli. Jalat tummemman ruskeat, samoin kuin kasvot ja korvat. Silmät merenvihreät. Uskollinen, ystävällinen ja rohkea. Valomyrskyn ja Kalliotaivaan poika, Paahdetassun, Kuparitassun ja Pakkastassun veli. Villiviiksen oppilas.

 

Arotassu: Hyvin paljon emoltaan näyttävä oranssivalkea kolli hailakansinisillä silmillä. Kohtelias ja kuuliainen. Leimusiiven ja Kalliotaivaan poika, Härmäpennun ja Nietospennun veli. Sulkamyrskyn oppilas.

Pitkätassu: Erittäin pitkäjalkainen ja suuri savannah-rotuinen kolli, kenellä on kullankeltainen turkki, mitä peittää mustat laikut. Silmät ovat kullankeltaiset. Huumorintajuinen ja energinen tapaus, kuka on myös hyvin reviiritietoinen. Biologinen emonsa on kotikisu Duchess, isäänsä ei tuntenut. Kasvattiemonsa on Leimusiipi, näin ollen kaikki hänen lukuisat pentunsa ovat hänen puolisisaruksiaan. Ukkoskynnen oppilas.

Ruskatassu
: Suurimmaksi osaksi valkoinen, oranssin ja ruskean kirjavien laikkujen kirjoma naaras, jokoa näyttää hyvin paljon veljeltään. Keltavihreät silmät, joissa on hitunen ruskeaa. Veljeään räväkämpi persoona, joka onkin kaksikosta aina ensimmäisenä vaikeuksissa. Ruostepennun sisar, Aroniataivaan ja edesmenneen Voimaviillon tytär. Nuoskaposken oppilas.

Ruostetassu: Suurimmaksi osaksi valkoinen, oranssin ja ruskean kirjavilla laikuilla kirjottu turkki. Osa laikuista on melkein mustia pään alueella. Tumman keltavihreät silmät. Vakavamielinen, jokseenkin ylimielinen persoona jo pentuna. Ruskapennun veli, Aroniataivaan ja edesmenneen Voimaviillon tytär. Kivikkotaipaleen oppilas.

Kuningattaret:

Heijastusuni: Harmaan ja valkoisen kirjava, tummaraitainen naaras vaaleansinisillä silmillä. Helposti ajatuksiinsa vaipuva, hyvätahtoinen ja kiltti kissa. Löydettiin Myrskyklaanin reviiriltä, ja on saanut vasta hiljattain tietää syntyperästään. Hallatähden ja Särkkäviiksen kasvattitytär, Vuoksiloikan ja Villiviiksen kasvattisisar. Näkymäpennun emo.

Korentovälke: Haalean kilpikonnakuvioinnin omaava, suurilta osin valkea naaras. Pohjavärinä ovat vaaleanharmaa ja hiekanruskea, ja turkilla kulkee pohjaväriä tummempia juovia. Silmät ovat moniväriset - niissä on sinistä, keltaista vihertävää ja hieman meripihkaistakin. Korentovälke on sisaruksistaan poiketen hyvin herkkä ja varovainen kissa. Leimusiiven ja Kalliotaivaan tytär, edesmenneiden Vaistopennun ja Vahveropennun sisar. Kivikkotaipaleen kumppani; Seittipennun, Seesamipennun ja Silmupennun emo. [Silmien väri]

Aurinkokajo: Oranssinpunertava, raidallinen naaras, valkealla kuonolla, rinnalla, vatsalla ja tassuilla. Auringonkeltaiset silmät, suuret korvat ja hieman normaalia pidemmät jalat. Temperamenttinen mutta huumorintajuinen soturi. Edesmenneiden Talvioturkin ja Setriviiksen tytär, edesmenneen Haukkapoltteen pentuetoveri, Vaahterasumun kumppani ja edesmenneen Poutalammen emohahmo.

 

Pennut:

Solapentu: Harmaankirjava, pienikokoinen kolli. Omaa samanlaiset siniset silmät kuin isoveljensä Vaahterasumu. Solapentu on muita ikäisiään hieman jälkeenjääneempi, sillä Virheaskel ei opettanut hänelle mitään hänen pentuaikoinaan, vaan käytti poikaansa vain juoksupoikana. Solapentu on varsin hyvätapainen tapaus, joka haluaa vain sopia joukkoon. Virheaskeleen ja nimettömän erakkonaaraan poika, Vaahterasumun velipuoli. Kasvaa Aurinkokajon ja Vaahterasumun hoivassa. Vaahterasumun tuleva oppilas.

Seesamipentu:  Hintelä ja pitkäraajainen pieni kolli. Kollilla on siniset silmät ja vasemmassa keltainen viiru. Valkea pohjaturkki. Selän ja kasvojen raidat haalean tuhkan ruskeat. Observoiva ja utelias kolli, joka välittää ympärillä oleviensa hyvinvoinnista ja auttaa näitä parhaansa mukaan. Puhuu ennemmin kuin taistelee. Korentovälkkeen ja Kivikkotaipaleen poika, Silmupennun ja Seittipennun veli.

Silmupentu: Harmaan ja luonnonvalkoisen kirjava naaras. Omaa keskipitkän, kohtalaisen pörröisen turkin. Lempeät, kellertävät silmät. Silmupentu on ystävällinen ja pehmeä kissa, joka pitäytyy erossa konflikteista. Hänen turkissaan on usein kukkia tai lehtiä: Silmupentu tykkää 'koristautua' erilaisten kasvien kanssa. Korentovälkkeen ja Kivikkotaipaleen tytär, Seittipennun ja Seesamipennun sisko.

Seittipentu: Pörröisen harmaan turkin omaava naaras, jolla on hailakankeltaiset silmät. Harmaiden karvojen päät ovat valkoiset, mikä korostaa pörröisyyttä entisestään. Seittipentu on suorasanainen ja itsetietoinen tapaus, joka ei epäröi hankkiutua vaikeuksiin. Korentovälkkeen ja Kivikkotaipaleen tytär, Silmupennun ja Seesamipennun sisko.

Näkymäpentu Punaturkkinen naaras mustilla raidoilla, mustilla ja valkoisilla pisteillä sekä valkoisella vasemmalla etutassulla. Silmät hänellä ovat vaaleanlehdenvihreät. Urhea ja oikeudenmukainen naaras, joka välittää klaanistaan ja haluaa läheisilleen pelkkää hyvää. Heijastusunen ja edesmenneen Sysisilmän tytär.

Helmiäispentu: Pienikokoinen, keskipitkän turkin omaava punaruskea naaras, jolla valkoinen rinta ja kuonon ympärys. Suurehkot kolmionmalliset korvat ja vangitsevat vaalean sinivihreät silmät. Luonteeltaan menevä ja riehakas naaras, jolla on taipumusta varsinkin pentuna ja oppilaana jättää jälkeensä harmaita karvoja ja hävitystä. Villistä olemuksestaan huolimatta hyväsydäminen ja helposti läheisiinsä kiintyvä naaras. Loistava metsästäjä. Joutui pentuikäisenä kulkukissavanhempiensa hylkäämäksi, eikä muista mitään heistä tai entisestä elämästään. Kanttarellisydämen ja Mustikkakuuran kasvattitytär, Vilusydämen ja Kanjonikajon kasvattisisar.

Vilupentu: 

Kanjonipentu: Leveälapainen kolli, jonka vaalean hiekanruskeaa turkkia turkkia koristavat tummanruskeat leopardiläiskät sekä jalkoja ja häntää saman sävyiset raidat. Vangitsevat, vaaleansiniset silmät, jotka hämärässä taittavat orvokinsiniseen. Seikkailunhaluinen, hurmaava ja huumorintajuinen kissa, joka nauttii huomion keskellä paistattelusta ja jolla on taipumus löytää ystäviä seurasta kuin seurasta. Kanttarellisydämen ja Mustikkakuuran poika, Vilusydämen veli.

Kiurupentu: Ruskeankirjava naaras. Kärppäviillon ja Hiekkaruskan tytär, Pisamapennun ja Seljapennun sisko.

Seljapentu: Haaleanruskea, keskipitkän turkin omaava solakka naaras. Hänellä on turkissaan tummempia sekä valkoisia merkkejä. Silmät ovat vaalean lehdenvihreät. Hän on hyvin ujo ja hiljainen, eikä halua häiritä tai ärsyttää ketään. Kärppäviillon ja Hiekkaruskan tytär, Pisamapennun ja Kiurupennun sisko.

Pisamapentu: Kilpikonnakuvioinen, suurilta osin punaruskea naaras. Pohjaväri hänellä on musta, mutta punaruskeat, ruskeat ja oranssit läikät peittävät pohjavärin melkein kokonaan alleen. Rinta, vatsa, tassut ja osa kasvoista valkoiset. Omaa vihreät, hieman harmahtavat silmät, jotka ovat hyvin samanlaiset emonsa kanssa. Suurikokoinen ja pörröinen. Pisamapentu on äkkipikainen ja peloton persoona, joka on usein vaikeuksissa. Kärppäviillon ja Hiekkaruskan tytär, Kiurupennun ja Seljapennun sisko.

Kolibripentu: Hentorakenteinen valkoinen naaras, jonka turkkia raidoittavat lämpimän hiekanruskeat juovat. Suuret ja kirkkaat merensiniset silmät. Luonteeltaan ujo ja hiljainen, ei pidä huomion keskipisteenä olemisesta ja siksi viettääkin aikaansa usein yksinään. Kuohuliljan tytär. 

Klaaninvanhimmat:

Kivirouta: Ruskea kolli mustalla tabbykuvioinnilla. Tassut ja rintakehä ovat valkeat, kuononympärys hieman muuta turkkia vaaleampi. Keltavihreät, sokeat silmät, jotka ovat yleensä kiinni ja joiden yli kulkee kolmet siistit arvet. Oikeudenmukainen ja määrätietoinen kissa. Edesmenneiden Vatukkatuhkan ja Suistohaukan poika, edesmenneiden Kirkasväreen ja Jäkäläkukan pentuetoveri. Joutui siirtymään klaaninvanhimpiin sokeuduttuaan, ja on tästä johtuen varsin nuori klaaninvanhimmaksi - Kivirouta on Tavitähden nuorempi veli. Tästä johtuen hän ei myöskään ole tyypillinen nipottava klaaninvanhin, vaan pyrkii olemaan mahdollisimman vähän haitaksi.

Hirvenhuuto:  Punaruskea kolli valkoisella kuonolla ja vatsalla, mustilla korvilla ja vaaleanmeripihkaisilla silmillä. Hänen lapansa ovat taisteluiden arpeuttamat, samoin kyljissä ja rinnassa esiintyy lähes huomaamattomia arpia. Äärettömän uskollinen soturilaille ja omalle klaanilleen. Perinyt isänsä Vaskitsakynnen voimakkaan ruumiinrakenteen ja vakavan ulkokuoren, mutta emonsa Mansikankukan ystävällisen ja lämpimän luonteen. Omaa omat ennakkoluulonsa ja epäilyksensä klaanin ulkopuolisia kohtaan, mutta on silti isäänsä huomattavasti myötämielisempi näitä kohtaan. Edesmenneen Hohtosilmän isä.

Kettuväijy: Punaisenruskea naaras tummemmilla jaloilla ja korvilla. Vatsa ja rinta ovat vaaleat ja etutassut valkoiset. Kasvoihin, erityisesti tummanvihreiden silmien alle on ilmestynyt iän ja kokemusten keräämiä ryppyjä, ja alaleuassa esiintyy pieni harmahtava alue, sekin iän aikaansaama. Korvat ovat täynnä pieniä lovia. Hyväsydäminen ja lempeä, elämänsä aikana monia asioita kokenut soturi, joka on aina valmis puolustamaan klaanitovereitaan ja klaaniaan millaiselta uhalta tahansa. Vaskitsakynnen ja edesmenneen Mansikankukan tytär toisesta pentueesta, Hirvenhuudon pikkusisko, edesmenneen Vesihohkan pentuetoveri.

bottom of page