top of page

Päällikkö

Hallatähti:
 
Pienikokoinen, harmahtavan jäänsiniset silmät omaava naaras, jonka puolipitkä turkki on väriltään valkoharmaata. Ystävällinen ja eloisa kissa, joka huolehtii klaanistaan emollisella rakkaudella. Kettuväijyn ja edesmenneen Rikkakasvon tytär, Ilveshallan sisar. Särkkäviiksen kumppani ja Vuoksiloikan, Heijastusunen, Mäyräleuan, Kuutamopennun sekä Kuiskepennun kasvattiemo. Villiviiksen, Muistopennun ja Kainopennun emo. Soturinimi Hallakasvo. Henkiä jäljellä viisi.
Tauolla tehtävistään pentujen hoitamisen ajan.

Varapäällikkö

Sulkamyrsky:
 Solakka sinisilmäinen naaras, jonka paksua tummanharmaata turkkia halkovat puumaa vastaan käydystä taistelusta saadut arvet kyljessä ja lovi vasemmassa korvassa. Häntä epätavallisen tuuhea ja puuhkamainen. Sähäkkä, itsepäinen ja temperamenttinen kissa, jolta ei energiaa puutu. Rohkea ja lojaali soturi, joka on aina valmiina rientämään avuksi puolustaakseen klaanitovereitaan. Edesmenneiden Sinisiiven ja Kultasydämen tytär, Pajutuulen sisar. Ukkoskynnen kumppani, Vuoveden ja Kuohuliljan sekä edesmenneen Kieppupennun emo.
Helmiäistassun mestari.
Toimii väliaikaisena päällikkönä Hallatähden tauon ajan.

Parantajat ja parantajaoppilaat

Kanttarellisydän: Kanttarellisydän on vaaleanruskea raidallinen naaras, jolla on valkea kuono, rinta ja käpälät. Omistaa syvän kullankeltaiset silmät ja suuret korvat. Kanttarellisydän on lempeä, utelias ja huumorintajuinen kissa, joka haluaa aina auttaa muita. Edesmenneiden Niittylumon ja Vesikallion tytär, Kivikkotaipaleen sisar. Vilutassun ja Kanjonitassun emo sekä Helmiäistassun kasvattiemo, Mustikkakuuran kumppani. ​

Soturit
23/20

Leimusiipi: Oranssivalkea, solakka naaras, jolla on siniset silmät. Vakava, jokseenkin huumorintajuton kissa, jonka elämän perustana toimii soturilaki. Taitava metsästäjä, joka on virheettömän lojaali klaanilleen. Ei tule toimeen Kärppäviillon kanssa. Edesmenneiden Pyökkiturkin ja Sinisydämen tytär, edesmenneiden Pihkatassun ja Tervapennun sisar. Korentovälkkeen sekä edesmenneiden Vahveropennun ja Vaistopennun emo, Kalliotaivaan entinen kumppani. Emohahmo Unikkotassulle, Villakkomyrskylle, Aroniataivaalle, Hillapennulle ja Tyrnipennulle. Arotassun, edesmenneen Nietospennun sekä kadonneen Härmäpennun emo, Pitkätassun kasvattiemo.
Paahdetassun mestari.
Toimii väliaikaisena varapäällikkönä Hallatähden tauon ajan.
 

Vaahterasumu: Luonnonvalkea, kohtalaisen suurikokoinen kollikissa. Vatsa, rinta, kuononympärys, tassut, hännänkärki ja rinta ovat beigen väriset, ja tämän lisäksi kollin turkista löytyy myös tummanruskeita merkkejä. Siniset, keskeltä vaaleammat ja reunoilta tummemmat, usein ilmeettömät silmät, joista vasemman yli kulkee kaksi vaakasuoraa arpea. Näkyvimmät arvet kollilla ovat alaselässä: kaksi vaakasuoraa, suurta arpea ovat peruja puuman kanssa käydystä taistelusta, jossa soturi myös vammautui pysyvästi. Hän tuntee alaselässään kipua jokapäiväisesti, vaikkei sitä näytäkään. Vakavamielinen ja lojaali soturi, jolla on kuitenkin myös lempeämpi puolensa. Edesmenneiden Punasydämen ja Virheaskeleen poika, edesmenneen Koskitassun veli. Aurinkokajon kumppani, edesmenneen Poutalammen velipuoli ja isähahmo. Mantelipennun ja Omenapennun isä.

Särkkäviiksi: Hoikka, valkoharmaa kolli, joka on hieman normaalikokoa suurempi. Kirjavat, enimmäkseen vedensinivihreät silmät, joista löytyy myös kellertäviä, vihertäviä ja sinertäviä kohtia valosta riippuen. Vasen silmä on usvainen ja sokea, ja sen yli kulkee useita arpia. Saattaa näyttää monien arpiensa vuoksi vaikeasti lähestyttävältä, mutta todellisuudessa kolli on yksi klaanin aurinkoisimmista ja ystävällisimmistä kissoista. Edesmenneiden Vatukkatuhkan ja Suistohaukan nuorin poika, Hallatähden kumppani ja Muistopennun sekä Kainopennun isä. Vuoksiloikan , Villiviiksen, Heijastusunen, Mäyräleuan, Kuiskepennun ja Kuutamopennun kasvatti-isä.
Kiurupennun tuleva mestari.

Höyhensiipi: Valkoruskea kilpikonnakuvion omaava naaras, jolla on harmahtavan siniset silmät. Hänen kuononsa ympärillä ja hännässään on tummanruskeita juovia. Ujo naaras joka ei ystävysty helpolla, mutta on korvaamaton ystävä niille, jotka hänen ujon kuorensa läpäisevät. Edesmenneen Kirpunloikan kumppani; Mesikukan, Ukkoskynnen ja Untuvapilven sekä edesmenneiden Tuomikasvon, Purohännän, Hohtolehden ja Valkoaskeleen emo. Pitää huolta edesmenneen Kuohuliljan tyttärestä Kolibripennusta.

Untuvapilvi: Lähes valkoinen naaras, lukuun ottamatta ruskeita häivähdyksiä kuonon ympärillä, korvien päissä, hännän päässä ja jalkaterissä. Hänellä on siniset silmät. Rauhallinen kissa, joka ei mielellään sotke turkkiaan. Höyhensiiven ja Kirpunloikan tytär. Edesmenneen Pujopilkun kumppani, Nuoskaposken emo.

Ukkoskynsi: Muuten hyvin tumman harmaa kolli, mutta hänellä on ehkä hiukan salamaa muistuttava valkoinen raita selässään. Hänellä on meripihkan väriset silmät. Vilkas ja hieman rasavilli persoona. Höyhensiiven ja edesmenneen Kirpunloikan poika. Sulkamyrskyn kumppani, Vuoveden ja Kuohuliljan sekä edesmenneen Kieppupennun isä.
[Silmien väri]
Kanjonitassun mestari.

Valomyrsky: Kermanvaalean pitkäkarvaisen turkin omaava naaras, jonka silmät ovat siniset. Räväkkä ja voimakastahtoinen persoona. Edesmenneiden Purohännän ja Leutosielun tytär, Nokinenän sisar. Edesmenneen Kalliotaivaan kumppani; Pakkastassun, Kuparitassun, Paahdetassun sekä edesmenneen Muskottilehdon emo.
Omenapennun tuleva mestari.

Villiviiksi: Raidallinen maantienharmaan, hyvin vaaleanruskean, luonnonvalkean ja mustanharmaan kirjava, lyhytkarvainen lihaksikas ja solakka kolli, jolla on voimakkaat jalat ja teräväkärkiset korvat. Omistaa vahvat valkoiset hampaat, luunvalkoiset kynnet ja kirjavat vihertävänsiniset silmät. Utelias, leikkisä ja seikkailunhaluinen, nimensä mukaisesti ajoittain villiluonteinen kolli, joka kuitenkin rauhoittuu ajan myötä. Ystävällinen ja lämminhenkinen läheisilleen ja uskollinen klaanilleen. Pyrkii stressaavissakin tilanteissa olemaan tyyni ja ajattelemaan selkeästi ja järkevästi. Ei suutu mitättömistä asioista. Uskoo vahvasti Tähtiklaaniin. Hallakasvon ja Rockyn poika, kasvaa Hallakasvon ja Särkkäviiksen poikana eikä klaani tiedä totuutta hänen isästään.
[Silmien väri]
Näkymätassun mestari.

Heijastusuni: Harmaan ja valkoisen kirjava, tummaraitainen naaras vaaleansinisillä silmillä. Helposti ajatuksiinsa vaipuva, hyvätahtoinen ja kiltti kissa. Löydettiin Myrskyklaanin reviiriltä, ja on saanut vasta hiljattain tietää syntyperästään. Hallatähden ja Särkkäviiksen kasvattitytär, Vuoksiloikan ja Villiviiksen kasvattisisar. Näkymätassun emo.
 

Nuoskaposki: Tummanharmaa ja vaaleampikasvoinen, erityisen leveälapainen kolli. Epätavallisen vaaleat silmät. Vähäsanainen mutta älykäs. Untuvapilven ja edesmenneen Pujopilkun poika.

Mustikkakuura: Jäntevä ja lihaksikas kolli, jonka vaaleanharmaata, lähes valkoista kolli turkkia  koristavat tummanharmaat leopardiläiskät ja jalkoja ja häntää samansävyiset juovat. Rinta, vatsa ja kaulus valkoiset, vasen etukäpälä musta. Kauniit, vaaleansiniset silmät, jotka hämärässä taittavat orvokinsiniseen. Hyvin ystävällinen ja huomaavainen, sekä kärsivällinen kolli, joka välttelee yhteenottoja ja turhia taisteluita viimeiseen saakka. Uskollinen kissa, jolle soturilaki ja klaani ovat kaikki kaikessa, mutta siitä huolimatta hyvin huumorintajuinen tapaus, jonka seurassa on harvoin tylsää. Loistava metsästäjä. Edesmenneiden Pajutuulen ja Niemiturkin poika, Vanamotulen ja jo Tähtiklaanin riveihin liittyneen Herukkapennun veli. Vilupennun ja Kanjonipennun isä, Kanttarellisydämen kumppani.
Pakkastassun mestari.

Vanamotuli: Vaaleanharmaan, valkoisen, mustan ja hyvin vaaleanruskean kirjava tabby-kuvioinen naaras, jolla on hieman tavallista tuuheampi turkki. Suun ympärys, kaulus, rinta, vatsa ja tassut ovat kauniin valkoiset. Suuret lehdenvihreät silmät. Vilkas, eloisa ja utelias naaras, joka ei jaksaisi pysyä hetkeäkään paikoillaan. Hyvin huumorintajuinen ja sosiaalinen, ”kaikkien kaveri”, joka löytää itselleen ystäviä seurasta kuin seurasta. Edesmenneiden Pajutuulen ja Niemiturkin tytär, Mustikkakuuran ja jo Tähtiklaanin riveihin liittyneen Herukkapennun sisar.
[Silmien väri]

Kivikkotaival: Kivikkotassu on komea, tuhkanharmaa raidallinen kolli, jolla on valkeat käpälät. Omaa lihaksikkaan kehon sekä haaleansiniset silmät. Kivikkotassu on tyyni ja ystävällinen kissa, joka on hyvin uskollinen klaanilleen. Hymyileväinen kolli, joka auttaa mielellään aina kaikkia. Edesmenneiden Niittylumon ja Vesikallion poika, Kanttarellisydämen veli. Korentovälkkeen kumppani; Silmupennun, Seittipennun ja Seesamipennun isä.

Vuovesi: Pohjaväriltään valkoisen ja vaaleanharmaan kirjava kolli, jonka turkin harmaita osia koristaa tumma tabby -kuviointi. Omaa ilmeikkäät kasvot, joita koristavat kirkkaansiniset silmät. Luonteeltaan hyvin huumorintajuinen kissa, joka ei ota elämää turhan vakavasti ja jolta löytyy pilkettä silmäkulmasta. Omaa tietynlaista seikkailunhalua, minkä vuoksi on hyvin kiinnostunut klaaninsa asioista, mutta myös sen ulkopuolella olevasta maailmasta. Sulkamyrskyn ja Ukkoskynnen poika, Kuohuliljan ja Kieppupennun veli.
Kuparitassun mestari.

Pajukyynel: Täpläkuvioitu kellertävän ruskea bengalin kissa naaras, jolla on lihaksikas keho mutta notkearakenne. Suuret silmät jotka ovat väritykseltään sinertävät. Luonteeltaan naaras on energinen ja holhoavainen. Pajukyynel kiihtyy nopeasti eikä osaa hallita vihaansa. Hän hallusinoi kuolleesta emostaan, Saniaishännästä.
Seljapennun tuleva mestari.

Katveyö: Suurikokoinen tummanruskea kolli, jonka turkkia raidoittavat mustat raidat. Omistaa valkean kuonon ja tassut. Kiiluvat, haalean kullankeltaiset silmät ovat usein ilmeettömät. On ulkonäöltään aivan kuin isänsä kaksonen lukuun ottamatta silmien väriä. Hiljainen ja laskelmoivan oloinen persoona, joka taustansa takia ei tee itsestään numeroa. Edesmenneiden Kuilukynnen ja Lumitaivaan ainoa poika.

Mäyräleuka: Normaalikokoinen, yönmusta kolli helmenvalkealla smokkikuvioinnilla sekä keskipitkällä turkilla. Tarkkailevat, vaaleankeltaiset silmät. Luonteeltaan impulsiivinen, utelias ja älykäs kissa, joka on joskus tahattoman uhkarohkeakin. Kolikon kääntöpuolella on varovainen vieraita kohtaan, eikä päästä ketään lähelleen, ainakaan helposti. Entinen kotikisu, Hallatähden ja Särkkäviiksen kasvatti.
Seittipennun tuleva mestari.
 

Koivunenä: Puhtaanvalkoinen naaras, jonka turkkia halkovat ohuet mustat raidat. Omistaa hyvin vaaleat lehdenvihreät silmät. Kollimaisen riehakas ja menevä naaras, jolla ääntä ja energiaa riittää. Viattoman pirteä kissa, joka ei osaa sanoa ei millekään seikkailulle. Edesmenneiden Unikkoaamun ja Kauriinloikan tytär, Pihlajapilven sisar.

 

Pihlajapilvi: Valkoinen naaras, jolla on ruskeanoransseja laikkuja ja meripihkan väriset silmät. Luonteeltaan utelias ja äkkipikainen. Edesmenneiden Kauriinloikan ja Unikkoaamun tytär, Koivunenän sisko.

Tyrnisade: Valkoinen kolli oransseilla laikuilla ja tummemmilla juovilla. Taivaansiniset silmät. Jokseenkin säikky ja tottelevainen kissa. Edesmenneiden Villakkomyrskyn ja Tuomikasvon poika, Hillamyrskyn veli.
Mantelipennun tuleva mestari.

Hillamyrsky: Valko-oranssin turkin omaava, hieman normaalia pienikokoisempi naaras. Taivaansiniset silmät. Pisteliäs ja pessimistinen persoona. Edesmenneiden Villakkomyrskyn ja Tuomikasvon tytär, Tyrnisateen sisko. Ruostekasvon kumppani.
Pisamapennun tuleva mestari.

AroroihuHyvin paljon emoltaan näyttävä oranssivalkea kolli hailakansinisillä silmillä. Kohtelias ja kuuliainen. Leimusiiven ja edesmenneen Kalliotaivaan poika, kadonneen Härmäpennun ja kuolleena syntyneen Nietospennun veli.
Silmupennun tuleva mestari.

Pitkäloikka: Erittäin pitkäjalkainen ja suuri savannah-rotuinen kolli, kenellä on kullankeltainen turkki, mitä peittää mustat laikut. Silmät ovat kullankeltaiset. Huumorintajuinen ja energinen tapaus, kuka on myös hyvin reviiritietoinen. Biologinen emonsa on kotikisu Duchess, isäänsä ei tuntenut. Kasvattiemonsa on Leimusiipi, näin ollen kaikki hänen lukuisat pentunsa ovat hänen puolisisaruksiaan.
Seesamipennun tuleva mestari.

Ruskapyörre: Suurimmaksi osaksi valkoinen, oranssin ja ruskean kirjavien laikkujen kirjoma naaras, jokoa näyttää hyvin paljon veljeltään. Keltavihreät silmät, joissa on hitunen ruskeaa. Veljeään räväkämpi persoona, joka onkin kaksikosta aina ensimmäisenä vaikeuksissa. Ruostekasvon sisar, edesmenneiden Aroniataivaan ja Voimaviillon tytär.

Ruostekasvo: Suurimmaksi osaksi valkoinen, oranssin ja ruskean kirjavilla laikuilla kirjottu turkki. Osa laikuista on melkein mustia pään alueella. Tumman keltavihreät silmät. Vakavamielinen, jokseenkin ylimielinen persoona jo pentuna. Ruskapyörteen veli, edesmenneiden Aroniataivaan ja Voimaviillon poika. Hillamyrskyn kumppani.
Vilutassun mestari.

Oppilaat
(22/15)

Paahdetassu: Vaalean oranssinkirjava naaras. Pieni ja sirorakenteinen. Suojelevainen ja lojaali persoona. Valomyrskyn ja edesmenneen Kalliotaivaan tytär, Pakkastassun, Kuparitassun ja edesmenneen Muskottilehdon sisar. 
Leimusiiven oppilas.


Pakkastassu: Suurimmaksi osaksi valkoinen kolli, jonka hännässä on sinertävänhopeisia merkkejä. Valomyrskyn ja edesmenneen Kalliotaivaan poika, Paahdetassun, Kuparitassun ja edesmenneen Muskottilehdon veli. 
Mustikkakuuran oppilas.

Kuparitassu: Ruskeankirjava, juovikas kolli valkoisilla tassuilla, rinnalla, vatsalla ja merkeillä. Toinen silmä sininen, toinen vihreä. Kasvojen vasen puoli pienien arpien peitossa. Solakka ja sopusuhtainen, joskin suurehkot korvat omaava kolli. Sosiaalinen ja ystävällinen persoona. Valomyrskyn ja edesmenneen Kalliotaivaan poika, Pakkastassun, Paahdetassun ja edesmenneen Muskottilehdon veli.
Vuoveden oppilas.

Näkymätassu: Punaturkkinen naaras mustilla raidoilla, mustilla ja valkoisilla pisteillä sekä valkoisella vasemmalla etutassulla. Silmät hänellä ovat vaaleanlehdenvihreät. Urhea ja oikeudenmukainen naaras, joka välittää klaanistaan ja haluaa läheisilleen pelkkää hyvää. Heijastusunen ja edesmenneen Sysisilmän tytär.
Villiviiksen oppilas.
Viettää yöt klaaninvanhimpien pesässä Kiviroudan seurana.

Solatassu: Harmaankirjava, pienikokoinen kolli. Omaa samanlaiset siniset silmät kuin isoveljensä Vaahterasumu. Solapentu on muita ikäisiään hieman jälkeenjääneempi, sillä Virheaskel ei opettanut hänelle mitään hänen pentuaikoinaan, vaan käytti poikaansa vain juoksupoikana. Solapentu on varsin hyvätapainen tapaus, joka haluaa vain sopia joukkoon. Virheaskeleen ja nimettömän erakkonaaraan poika, Vaahterasumun velipuoli. Kasvaa Aurinkokajon ja Vaahterasumun hoivassa.
Aurinkokajon oppilas.

Helmiäistassu: Pienikokoinen, keskipitkän turkin omaava punaruskea naaras, jolla valkoinen rinta ja kuonon ympärys. Suurehkot kolmionmalliset korvat ja vangitsevat vaalean sinivihreät silmät. Luonteeltaan menevä ja riehakas naaras, jolla on taipumusta varsinkin pentuna ja oppilaana jättää jälkeensä harmaita karvoja ja hävitystä. Villistä olemuksestaan huolimatta hyväsydäminen ja helposti läheisiinsä kiintyvä naaras. Loistava metsästäjä. Joutui pentuikäisenä kulkukissavanhempiensa hylkäämäksi, eikä muista mitään heistä tai entisestä elämästään. Kanttarellisydämen ja Mustikkakuuran kasvattitytär, Vilusydämen ja Kanjonikajon kasvattisisar.
Sulkamyrskyn oppilas.

Vilutassu: Suurimmaksi osaksi tummanruskea, tabbykuvioinen naaras valkoisin kohdin. Tiheä, puolipitkä turkki ja sinisen sävyiset silmät. Muiden silmissä tehokas, kohtelias ja lojaali klaanikissa, johon on helppo tutustua ja ystävystyä. Kanttarellisydämen ja Mustikkakuuran tytär, Kanjonitassun sisko.
Ruostekasvon oppilas.

Kanjonitassu: Leveälapainen kolli, jonka vaalean hiekanruskeaa turkkia turkkia koristavat tummanruskeat leopardiläiskät sekä jalkoja ja häntää saman sävyiset raidat. Vangitsevat, vaaleansiniset silmät, jotka hämärässä taittavat orvokinsiniseen. Seikkailunhaluinen, hurmaava ja huumorintajuinen kissa, joka nauttii huomion keskellä paistattelusta ja jolla on taipumus löytää ystäviä seurasta kuin seurasta. Kanttarellisydämen ja Mustikkakuuran poika, Vilusydämen veli.
Ukkoskynnen oppilas.

Kuningattaret

Korentovälke: Haalean kilpikonnakuvioinnin omaava, suurilta osin valkea naaras. Pohjavärinä ovat vaaleanharmaa ja hiekanruskea, ja turkilla kulkee pohjaväriä tummempia juovia. Silmät ovat moniväriset - niissä on sinistä, keltaista vihertävää ja hieman meripihkaistakin. Korentovälke on sisaruksistaan poiketen hyvin herkkä ja varovainen kissa. Leimusiiven ja Kalliotaivaan tytär, edesmenneiden Vaistopennun ja Vahveropennun sisar. Kivikkotaipaleen kumppani; Seittipennun, Seesamipennun ja Silmupennun emo. 
[Silmien väri]

Aurinkokajo: Oranssinpunertava, raidallinen naaras, valkealla kuonolla, rinnalla, vatsalla ja tassuilla. Auringonkeltaiset silmät, suuret korvat ja hieman normaalia pidemmät jalat. Temperamenttinen mutta huumorintajuinen soturi. Edesmenneiden Talvioturkin ja Setriviiksen tytär, edesmenneen Haukkapoltteen pentuetoveri, Vaahterasumun kumppani ja edesmenneen Poutalammen emohahmo. Mantelipennun ja Omenapennun emo, Solatassun kasvattiemo.
Solatassun mestari.
Kouluttaa oppilastaan pentujen hoitamisen ohella.

Pennut

Seesamipentu:  Hintelä ja pitkäraajainen pieni kolli. Kollilla on siniset silmät ja vasemmassa keltainen viiru. Valkea pohjaturkki. Selän ja kasvojen raidat haalean tuhkan ruskeat. Observoiva ja utelias kolli, joka välittää ympärillä oleviensa hyvinvoinnista ja auttaa näitä parhaansa mukaan. Puhuu ennemmin kuin taistelee. Korentovälkkeen ja Kivikkotaipaleen poika, Silmupennun ja Seittipennun veli. 
Pitkäloikan tuleva oppilas.

Silmupentu: Harmaan ja luonnonvalkoisen kirjava naaras. Omaa keskipitkän, kohtalaisen pörröisen turkin. Lempeät, kellertävät silmät. Silmupentu on ystävällinen ja pehmeä kissa, joka pitäytyy erossa konflikteista. Hänen turkissaan on usein kukkia tai lehtiä: Silmupentu tykkää 'koristautua' erilaisten kasvien kanssa. Korentovälkkeen ja Kivikkotaipaleen tytär, Seittipennun ja Seesamipennun sisko. 
Aroroihun tuleva oppilas.

Seittipentu: Pörröisen harmaan turkin omaava naaras, jolla on hailakankeltaiset silmät. Harmaiden karvojen päät ovat valkoiset, mikä korostaa pörröisyyttä entisestään. Seittipentu on suorasanainen ja itsetietoinen tapaus, joka ei epäröi hankkiutua vaikeuksiin. Korentovälkkeen ja Kivikkotaipaleen tytär, Silmupennun ja Seesamipennun sisko. 
Mäyräleuan tuleva oppilas.

Kiurupentu: Kaunis ruskeankirjava naaras, kenellä on tummempia juovia kasvoistaan selkään, sekä vaaleampia kohtia turkissaan siellä täällä. Hänellä on myös valkoisia yksityiskohtia. Hänellä on upeat vahvan vihreät silmät. Kiurutassu on ystävällinen ja reipas tapaus, kenen kanssa on helppo olla ystävä. Edesmenneiden Kärppäviillon ja Hierakkaruskan pentu, sekä Pisamatassun ja Seljatassun sisko. 
Särkkäviiksen tuleva oppilas.

Seljapentu: Haaleanruskea, keskipitkän turkin omaava solakka naaras. Hänellä on turkissaan tummempia sekä valkoisia merkkejä. Silmät ovat vaalean lehdenvihreät. Hän on hyvin ujo ja hiljainen, eikä halua häiritä tai ärsyttää ketään. Halvaantunut keskiselästä alaspäin. Edesmenneiden Kärppäviillon ja Hiekkaruskan tytär, Pisamapennun ja Kiurupennun sisko. 
Pajukyyneleen tuleva oppilas.

Pisamapentu: Kilpikonnakuvioinen, suurilta osin punaruskea naaras. Pohjaväri hänellä on musta, mutta punaruskeat, ruskeat ja oranssit läikät peittävät pohjavärin melkein kokonaan alleen. Rinta, vatsa, tassut ja osa kasvoista valkoiset. Omaa vihreät, hieman harmahtavat silmät, jotka ovat hyvin samanlaiset emonsa kanssa. Suurikokoinen ja pörröinen. Pisamapentu on äkkipikainen ja peloton persoona, joka on usein vaikeuksissa. Edesmenneiden Kärppäviillon ja Hiekkaruskan tytär, Kiurupennun ja Seljapennun sisko. 
Hillamyrskyn tuleva oppilas.

Kolibripentu: Hentorakenteinen valkoinen naaras, jonka turkkia raidoittavat lämpimän hiekanruskeat juovat. Suuret ja kirkkaat merensiniset silmät. Luonteeltaan ujo ja hiljainen, ei pidä huomion keskipisteenä olemisesta ja siksi viettääkin aikaansa usein yksinään. Edesmenneen Kuohuliljan tytär. 
Katveyön tuleva oppilas.

Omenapentu: Tuuheaturkkinen, vaalean oranssinpunertava naaras, jolla on kauniit haaleanvihreät silmät. Omaa valkean kuonon sekä rinnan. Näyttää hyvin paljon emoltaan Aurinkokajolta. Ystävällinen, villi ja huumorintajuinen tapaus. Aurinkokajon ja Vaahterasumun tytär, Mantelipennun sisar.
Valomyrskyn tuleva oppilas.

Mantelipentu: Kermanvaalea naaras ruskealla kuvioinnilla. Sirorakenteinen ja hieman normaalikokoa pienempi. Sokeat, usvaisen orvokinsiniset silmät. Hyvätapainen, ystävällinen ja kaikin puolin pidettävä persoona. Aurinkokajon ja Vaahterasumun tytär, Omenapennun sisko ja Solapennun ottosisar. 
Tyrnisateen tuleva oppilas.

Kuiskepentu: Komea ja charmikas tummanharmaa siniturkkinen kolli, kenellä on tummempi selkäpuoli. Hänellä on melkein kuin tähtiä kuvastavat siniharmaat silmät, tismalleen samanlaiset kuin siskollaan. Puoleensavetävä, ylpeä ja huumorintajuinen tapaus, kuka on mainio puhuja. Kuutamokaitsijan veli, edesmenneiden Huurresydämen ja Horrosyön poika.

Kuutamopentu: Kuuluisa kaunotar, hän on hopeaturkkinen naaras, kenellä on tummempia juovia. Hänellä on harmaansiniset tähtiä peilaavat silmät. Rauhallinen ja voimakastahtoinen neiti, kenellä on sisimmissään hyvä sydän. Kuiskekehrääjän sisko, edesmenneiden Huurresydämen ja Horrosyön tytär.

Muistopentu: Suurimmaksi osaksi luonnonvalkea, lyhytturkkinen kolli. Turkki on hieman tummempaa, harmaanruskeaan vivahtavaa jaloissa ja kasvoissa. Häntä on kokonaan tumma, ja tätä samaa sävyä on myös tabbykuviointi kollin kasvoissa ja jaloissa. Harmaanvihertävät, varsin värittömät silmät.  Hallatähden ja Särkkäviiksen poika, Kainopennun veli.

Kainopentu: Hailakanharmaa naaras keväänvihrein silmin. Hallatähden ja Särkkäviiksen tytär, Muistopennun sisar.

Klaaninvanhimmat

Kivirouta: Ruskea kolli mustalla tabbykuvioinnilla. Tassut ja rintakehä ovat valkeat, kuononympärys hieman muuta turkkia vaaleampi. Keltavihreät, sokeat silmät, jotka ovat yleensä kiinni ja joiden yli kulkee kolmet siistit arvet. Oikeudenmukainen ja määrätietoinen kissa. Edesmenneiden Vatukkatuhkan ja Suistohaukan poika, edesmenneiden Kirkasväreen ja Jäkäläkukan pentuetoveri. Joutui siirtymään klaaninvanhimpiin sokeuduttuaan verrattain nuorella iällä, eikä tästä johtuen ole tyypillinen jäkättävä klaaninvanhin vaan pyrkii olemaan mahdollisimman vähän haitaksi.

bottom of page