top of page

Hohkakynnen lauma

Päällikkö: Hohkakynsi: Tumma kilpikonnakuvioinen naaras, jonka turkki on pääosin mustaa oranssein laikuin. Lämpimän meripihkaiset silmät. Ylpeä ja äkkipikainen kissa. Metsäsielun ja Kekälekukan tytär. Tuliväreen emo, Karppikoin kasvattiemo. Naarmun kumppani.

Varapäällikkö: Tuliväre:
 Kaunis oranssin ja kylmänruskean kirjava naaras, jolla on tummempaa raidoitusta eriväristen laikkujen alueella. Omistaa valkean kuonon, rinnan ja vatsan sekä valkeat etu- ja takakäpälät. Silmät ovat palavan keltameripihkaiset. On perinyt emonsa räväkän, äkkipikaisen ja jopa ylimielisenkin luonteen, mutta osaa olla myös todella huumorintajuinen ja pirteä sille päälle sattuessaan. Hohkakynnen tytär.

Parantajat: Luna: Nöyrä mutta määrätietoinen naaras, joka oli oppilaana hyvinkin epävarma. Turkki on haaleankeltainen, ja siinä on erotettavissa tummempia laikkuja. Lehdenvihreät silmät. Riekkotäplän sisar, Tuulikujeen tytär. Entinen Jokiklaanin parantaja, jätti klaaninsa elääkseen kotikisuna, mutta liittyi sittemmin Hohkakynnen joukkoihin. Klaaninimi Esikkolampi. Shaden emo.

Karppikoi
Valkoinen kolli, jonka kullanvaaleita kylkiä ja lapoja koristavat pienet tulenpunaiset, oranssit ja tummanruskeat pilkut. Selän otsasta hännänpäähän peittää melkein musta pitkä juova, ja reisissä kollilla on samansävyisiä ohuita juovia. Korvankärjet ovat kullanvaaleat kylkien tapaan, ja vasen poski on tulenpunaisen karvan peitossa. Silmät ovat hehkuvan ruohonvihreät. Tyyni, kohtelias ja huumorintajuinen kissa, joka kuitenkin osaa halutessaan heittäytyä kyyniseksi ja tarvittaessa peittää oikeat tunteensa. Rakastaa lähimmäisiään, vaikka ei aina sitä näyttäisikään. Edesmenneen Kaikuvalon ja Tulipoukaman poika, Hohkakynnen kasvatti.


Soturit:

Hades: Mustan, puolipitkän turkin omaava kissa, jolla on hätkähdyttävän kirkkaansiniset silmät. Kauluksessa ja rinnassa on hieman valkoista ja haaleanharmaata turkkia. Pentueestaan ainoa, joka on perinyt emonsa turkin pituuden, ei näytä paljoakaan sisariltaan. Hän sai nimensä sisaruksistaan poikkeavasta väristään; Rocky uskoi, että se liittyy paholaisiin ja kuolemaan. Todellisuudessa väri on periytynyt Alyssan vanhemmilta. Hiljainen, mutta todella fiksu ja ymmärtäväinen kissa. Rockyn ja edesmenneen Alyssan poika, Elysian ja edesmenneen Tanyan veli.

Roy: Välinpitämätön ja taitava taistelija. Turkki on valkeaa, ja sitä täplittävät ruskeat laikut, joissa on tummempia juovia. Keltaisista silmistä kyllä näkee usein tunteet, mutta koska Roy ei tunnu välittävän mistään, ovat hänen silmänsäkin usein ilmeettömät. Entinen Lokin lauman kissa, jäi kaksijalkalaan muiden lähtiessä uusille reviireille. Liittyi myöhemmin Hohkakynnen laumaan tajuttuaan kaipaavansa laumaelämää. Edesmenneen Minnien kumppani, Tessan, Kikin, Amyn ja Renin isä.

 

Naarmu: Suurikokoinen kolli, jolla oranssin raidallinen turkki ja metsänvihreät silmät. Omaa ohuen turkin, vankat lihakset sekä hehkuvat silmät. Lempeä ja kujeileva persoona, joka on kuitenkin todella uskollinen laumalleen. Liittyi Hohkakynnen laumaan menetettyään veljensä. Hohkakynnen kumppani.

Nokinenä: Todella tumman harmaa raidallinen kolli, jonka vasta on kuitenkin valkoinen. Omaa hätkähdyttävän siniset silmät. Sisarensa tapaan rauhallinen ja kuuliainen, ehkä jopa hieman ujo. Nokinenä luottaa kuitenkin Valomyrskyä enemmän järkeen voiman sijaan. Purohännän ja edesmenneen Leutosielun poika. Entinen Myrskyklaanin parantaja. Ruusun kumppani.

 

Ruusu: Pitkäkarvainen valkoharmaa naaras sinisillä silmillä. Eniten kotikisu joka on karaistunut erakkona. Ei omista vakituista asuinpaikkaa vaan kiertelee hieman. Nokinenän kumppani.
 

Shade: vaaleanharmaa kolli, jonka turkkia koristavat tummemmat laikut ja raidat. Omistaa valkean kuonon ja kauluksen sekä lehdenvihreät silmät. Oikeudenmukainen, rauhallinen ja lempeä kolli, jolla on sydän paikallaan ja joka ei epäile puolustaa läheisiään hengellään. Lunan poika.

Loistesielu: Vaalea naaras suonvihreillä silmillä.  Loistesielu on uskollinen klaanilleen ja halveksii puoliverisiä kissoja. Neidillä on vankka usko tähtiklaaniin. Hän ei liiemmin pidä muista klaaneista saati erakoista, mutta tulee nyt tarvittavan verran toimeen niiden kanssa.​ Aamuaskeleen ja Suomyrskyn tytär. Kuiskeviillon kumppani. Ruostekirouksen, Leijonaraivon ja Kiuruvirran sekä Pikimarjan emo.


Pikimarja: Turkki on pikimusta lukuunottamatta muutamaa hiirenharmaata, ohutta ja siroa raitaa niskassa ja yläselässä. Hänen silmänsä ovat haalean siniharmaat tummuen värittömän tumman harmaaksi reunoille. Luonteeltaan epävarma ja varovainen, sekä suojelevainen emoaan kohtaan. Syntyi Varjoklaanin entiselle soturille Loistesielulle hänen paettuaan klaanistaan Riekotähden noustessa valtaan. 

Oppilaat:​​

Sahrami: Suurikokoinen kilpikonnakuvioinen naaras, jolla on sahraminkeltaisia läikkiä mustassa turkissaan. Omaa pistävänvihreät silmät. Vanhempiensa lellitty, äkkipikainen ja kunnianhimoinen persoona, joka kuitenkin hoitaa työnsä kunnolla loppuun. Hohkakynnen ja Naarmun tytär, Tuliväreen siskopuoli.

bottom of page