top of page

Kazukin lauma

Kazukin lauma on vanhan Puusilpomon kulmilla asustava erakkolauma, jonka johtajaa ropettaa Zare. Kysy siis häneltä, jos haluat liittyä hahmollasi laumaan. Klaanien päällikköä vastaa laumassa kapteeni, varapäällikköä puolestaan luutnantti. Luutnantin jälkeen arvojärjestyksessä tulee komentoketjun kolmas, joka tosin on oikeuksiltaan samalla tasolla soturien kanssa ja jollaista ei välttämättä edes nimetä. Laumassa ei ole varsinaista oppilaan arvoa, vaikkakin nuorukaisia tavataan sanoa alokkaiksi, ja lauman uusien tulokkaiden koulutus on koko lauman vastuulla. Lauma tunnetaan myös nimellä Lokin lauma, edellisen kapteenin mukaan.

Kapteeni: Kazuki: Harmaavalkea nuori kolli mustalla, katkonaisella tabbykuviolla. Vasen silmä sininen ja oikea vihreä. Kasvojen halki kulkee pitkä, kapea arpi. Rauhallinen ja harkitseva kolli, jolta ei jää mikään helposti huomaamatta. Darrenin ja Julian ainoa pentu, Lokin kasvattipoika.

Luutnantti: Ren: Harmaavalkoinen, suurikokoinen kolli. Keltaiset, terävät silmät. Ren kaitsee usein sisaruksiaan ja erityisesti kuritonta Tessaa, ja onkin huomattavasti siskojaan aikuismaisempi. Kärsivällinen ja lempeä kissa, joka pitää huolta erityisesti pentueensa pienimmästä Amystä ja Minnien kuoleman jälkeen syrjään vetäytyneestä Kikistä. Minnien ja Royn poika.

Parantajat:  Akon: Hiilenmusta kolli, jonka turkin tasaisessa värissä ainoan poikkeuksen tekee kasvojen vasemmalla puolella oleva valkoinen alue, joka ulottuu kuonosta poskeen ja hieman silmän yläpuolelle. Meripihkanväriset, ilmeettömät silmät. Yllättävänkin äkkipikainen ja vähäpuheinen parantajaksi, mutta osaa myös leikinlaskun. Kokee olevansa vastuussa sisarensa Minnien pennuista tämän kuoleman jälkeen.

Amy: Mustavalkoinen, pienehkö naaras puolipitkällä turkilla. Sisariaan heikkorakenteisempi mutta pörröisempi, ja näyttääkin aika pentumaiselta sisariensa vieressä. Hänen turkkinsa myös takkuuntuu helposti, joten useasti hän saattaakin näyttää melkein laiminlyödyltä kahden kauniin sisarensa vierellä. Meripihkaiset, pyöreät silmät. Amy ihailee siskojaan suuresti, ja on aina mukana näiden kolttosissa, mutta tottelee käskyjä välittömästi. Minnien ja Royn tytär.

 

Soturit:

Aome: Vaalean siniharmaa kolli. Turkki hieman tavallista pidempää erityisesti hännässä. Sähkönsiniset, hätkähdyttävät silmät. Hieman normaalia huonompi näkö. Vilkas ja eloisa kissa, joka on kuitenkin aikuistunut ja rauhoittunut hieman iän myötä. Alppiruusun ja Fenkolikynnen poika nuoremmasta pentueesta, edesmenneen Kuromen veli. Riikan kumppani, Kievin ja Roman isä.

Riika:
Sirorakenteinen ja laiha, sileä- ja lyhytkarvainen tummanruskea naaras, jonka turkki on lähes mustien leoparditäplien peitossa. Jaloissa, kasvoissa ja hännässä esiintyy täplien sävyisiä ohuita juovia, ja kuonon kärki sekä vatsa ovat pääsävyä aavistuksen verran vaaleammat. Silmät ovat hennosti oranssiin taittuvan meripihkaiset. Älykäs, pitkäpinnainen oikeamielisyyteen pyrkivä neiti, joka välittää läheisistään kovasti ja haluaa edesauttaa laumansa hyvinvointia niin paljon kuin mahdollista. Sievästä ulkomuodosta huolimatta taitava taistelija ja jäljittäjä. Reykjavikin ja kotikissa Fionan lyhyestä suhteesta syntynyt tytär. Aomen kumppani, Roman ja Kievin emo.

Reuen: Pienehkö tuhkanharmaa naaras sinisin silmin. Leikkisä ja positiivinen luonteeltaan. Empatiaan kykenemätön ja kovia kokenut nuorukainen. Kahden murhaajan tytär(Leikopuro ja Sysiraita) ja muutenkin vähän vinoon kasvanut. Averyn kumppani, Janen emo.

Tessa: Mustavalkoinen naaras puolipitkällä turkilla. Hyvin kaunisrakenteinen ja viehättävä. Silmät ovat hieman keltaiseen taittuvat haalean lehdenvihreät. Sisaruksista räväkkäluonteisin, ei seuraa helpolla käskyjä eikä näytä tunteitaan. Minnien ja Royn tytär.

Kiki: Valkokirjokilpikonna naaras lyhyellä turkilla. Aivan yhtä sievä kuin Tessakin. Silmät täsmäävät myös Tessan silmien värin kanssa, ja olivatpa siskokset pentuina saman luonteisiakin. Emonsa kuoleman aiheuttaman trauman vuoksi Kikistä muodostui kuitenkin vakava, vähäpuheinen kissa, joka säikkyy äkkinäisiä ääniä. Naaraan molemmissa takajaloissa on kookkaat arvet hieman nilkkojen yläpuolella ja alaselässä on pitkä vaakasuora viilto, ja Kiki käveleekin hieman jäykästi niiden takia. Hän kuitenkin kykenee metsästämään ja taistelemaan siinä missä muutkin. Minnien ja Royn tytär.

Xio: Hunajankeltainen, pitkäturkkinen kolli jadenvihreillä silmillä. Rauhallinen ja tarkkaavainen nuori kissa. Waruin poika, Varjoklaanin Helmimyrskyn veli.

Avery: Avery omaa kerman valkoisen ohuen turkin, mutta sirot korvat ja tassujen kärjet ovat tumman ruskeat. Jään siniset silmät ja siiamilais tyylinen väritys antavat kollista kotikisumaisen kuvan, mutta Avery on kaikkea muuta kuin kotikisu vaikkakin kasvoi kaksijalan kaduilla. Averyn polku on ollut kivinen ja varjojen peitossa, mutta halutessaan kolli osaa olla varsin hurmaava ja hyväkäytöksinen menneisyydestään huolimatta. Yleisesti ottaen puhelias ja päämäärätietoinen kolli joka vie kaiken aina loppuun saakka. Ryanin ja Maryn toisiksi vanhinpoika, Palon veljenpoika ja Kalman serkku. Reuenin kumppani, Janen isä.
 

Andrea: Tumma kilpikonnakuvioinen naaras, jonka turkki on suurimmaksi osaksi mustaa. Toinen silmä vaaleansininen, toinen hailakankeltainen. Hyvin solakka ja sopusuhtainen kissa. Hieman ujo, mutta tekee parhaansa ollakseen ystävällinen ja tutustuakseen uusiin kissoihin. Löydettiin pienenä hylättynä metsästä. Hadeksen ja edesmenneen erakon Dianan yhden yön jutusta syntynyt tytär.

Akilles: Mustan ja pähkinänruskean kirjava kollikissa. Silmät keskeltä siniset, reunoilta vihertävänkeltaiset.  Sisarensa tapaan ujo, mutta paljon tätä sulkeutuneempi.  Pysyttelee tiiviisti Andrean seurassa eikä puhu paljon. Vaaratilanteissa Akilles on kuitenkin se, joka suojelee pikkusiskoaan. Löydettiin pienenä hylättynä metsästä Andrean kanssa. Hadeksen ja edesmenneen erakon Dianan yhden yön jutusta syntynyt poika.

Alokkaat:

Sagittarius: Kullanruskea kolli valkoisella kuonolla, vatsalla ja hännänpäällä, sekä mustilla korvankärjillä. Niskan alue ja päälaki ovat punertavan piikikkään karvan peitossa, muuten turkki on tasaisen lyhyttä ja sileää. Silmät ovat hyvin vaaleankeltaiset. Ystävällinen nuorukainen, joka pyrkii pitämään läheisistään ja laumastaan parasta mahdollista huolta.

Roma:
Roma on kehonrakenteeltaan siro ja kapearaajainen. Tämä ei takaa naaraalle valtavaa voimaa, mutta nopeutta ja ketteryyttä löytyy senkin edestä. Hän omaa lyhyen mustan turkin, jonka seassa on vain valossa havaittavia leopardintäpliä, ja kirkkaat metsänvihreät silmät. Auttavainen sekä utelias, pirteä ja optimistinen naaras, jolla ei tunnu koskaan olevan huonoja päiviä. Itsevarmuutta löytyy, mutta ei ylimielisyyteen tai koppavuuteen asti. Vihaa riitelyä, eikä näin ollen ole pitkävihainen. Riikan ja Aomen tytär, Kievin sisar.

Kiev: Oranssinruskea kolli tummalla, harvahkolla leopardikuvioinnilla. Hänen silmänsä ovat haalean keltavihreät. Sopusuhtainen, joskin hieman normaalia isokokoisempi ja lihaksikkaampi kolli. Vakavamielinen ja kuuliainen persoona. Riikan ja Aomen poika, Roman veli.

Luoto: Harmaan kirjoman turkin omaava naaras isänsä jadenvihrein silmin. Rauhallinen ja kaikin puolin kunnollinen kissa. Varjon ja Xion pentu, joka kasvoi isänsä luona Lokin laumassa turvassa Ryanilta. 

Jane: Suurimmalti osin vaaleaturkkinen naaras kermanvaalein merkein. Kasvoissa, jaloissa ja hännässä on hieman haaleanruskeaa juovitusta. Keltavihreät, tarkkaavaiset silmät. Villihkö tapaus, joka kuitenkin kuuntelee käskyjä ja ohjeita virheettä. Reuenin ja Averyn tytär.Pentue-emot:
-

Pennut:
-

bottom of page